27. nov 2011 18:16
Punce in fant ( ežoj ), z veliko večino vaših mnenj se povsem strinjam . Sploh ti frina si se zelo vživela v družino in bivanje na kmetiji , - zelo rada te berem . Ko sem , bog ve koliko postov nazaj napisala , da sta mi Matej in Vlasta najbolj odvratna na tej kmetiji , da je Matej zabit kot noč , sem imela občutek , da ga samo jaz ne prebavljam ..družina ga je celo poklicala nazaj , kot , da so vsi pozabili , kakšen je bil kot glava družine . Sem že mislila , da je z menoj kaj narobe .
Mi je pa zelo , zelo žal za Vesno ,zame edino pozitivno osebnost (od žensk na kmetiji ) , ker si ona res zasluži to kmetijo . Njena ljubezen do živali ni narejena , je še kako pristna in resnična .
Ste vedeli , da je Vesna zelo priljubljena in priznana (svetovna prvakinja v striženju psov ) ? Zmagala je na prestižnem ameriškem tekmovanju pasjih stilistov ? Od preko 200 udeležencev tekmovanja je zasedla 1. mesto . Ima svoj salon , v katerem je skupaj z možem skrbela za urejenost in pričeske kosmatih prijateljčkov .
Ne vem , a iskreno upam , da bosta z možem lahko prebrodila to preizkušnjo in nadaljevala tam kjer sta bila pred Vesninim odhodom na kmetijo .
manca51