28. sep 2007 22:47
rimljanka je napisal/a: |
Po čem pa to sodiš, veverica cak? rimljanka |
Ja, ti pa res nič ne veš! Sem je treba napisat, kaj daš, koliko daš...."Nek se vidi, nek se zna"...
Ognjič
28. sep 2007 22:47
rimljanka je napisal/a: |
Po čem pa to sodiš, veverica cak? rimljanka |
Ja, ti pa res nič ne veš! Sem je treba napisat, kaj daš, koliko daš...."Nek se vidi, nek se zna"...
Ognjič
29. sep 2007 7:50
Ognjič je napisal/a: | ||
Ja, ti pa res nič ne veš! Sem je treba napisat, kaj daš, koliko daš...."Nek se vidi, nek se zna"... Ognjič [vrtnica] |
29. sep 2007 8:13
Jaz se POPOLNOMA resno in iskreno vprašala. Kolikor spremljam dnevan poročila, pozabljenja pač ni. rimljanka
29. sep 2007 8:22
rimljanka, mislila sem le nato, da se tule skoraj nihče več ne oglasi, pa sem dobila takšen vtis.
Ja, Ognjič, bravo, točno tako sem mislila. Kako si me lahko tako prečitala?
lp veverica cak
29. sep 2007 9:11
O še sem tukaj....vse pripeljano in poslano sem dostavila v Železnike....ne mislite,da če se ne javim da ne spremljam tega foruma....moje mnjenje je tako ,če imajo trenutno dost oblačil jih bojo rabili pa kasneje ali drugo zimo,pa kaj se obremenjujemo s tem...... Če ima katera še kaj za pripeljati naj me kontaktira preko zs. kuharca37
29. sep 2007 9:25
[:Ja, ti pa res nič ne veš! Sem je treba napisat, kaj daš, koliko daš...."Nek se vidi, nek se zna"... Ognjič (] .-. Upam, da si imela miren spanec ker ti take črne misli lahko pritisk dvignejo. Če ga nisi sebi, meni si ga sigurno, pa verjetno še komu. Lep dan dobro mislečim ljudem Petra Petra 1
4. okt 2007 14:44
da ne pozabimo!!!!!!!!! Petra 1
4. okt 2007 15:20
PETRA1, brez skrbi! tabina
4. okt 2007 15:52
ognjič sem prebrala tvojo izjavo(komaj danes in sem kar malce žalostna ,ker tako razmišljate.Upam,da vas ni veliko takih. kalcicl
5. okt 2007 11:32
pravkar sem dobila sporočilo, ki ga prilagam , na e pošto. Zanimivo, še eno mnenje in tudi za razmislit,kajne:
1.
"Prihajam iz Železnikov. Tudi nas je poplavilo. Včeraj smo spremljali Trenja. Tista krava, ki je vse skupaj kozlala, je ena snažilka, ki je izgubila službo že v dveh trgovinah zaradi kraje. Njen mož pa je čisti nesposobnež, ki je bil zaposlen v vojski in je bil iz nje tudi odpuščen. Sedaj pa zbija palete. Odprl je s.p. In kaj mu je voda zalila? Eno kladivo in par žebljev. Katastrofa. Bom pa jaz povedal. HVALA LEPA VSEM GASILCEM IZ CELE SLOVENIJE. HVALA VSEM PROSTOVOLJCEM, KI STE SE KOPALI V BLATU. HVALA VSEM. VEČ KOT ZAHVALE VAM TRENUTNO NE MOREMO DATI. Nič se ne ustrašite takih komentarjev. Vsi smo vam hvaležni. Pa še nekaj. Slak&Co Trenja so cel dan čakali na ulici in pizdili, da naj jim odkidamo blato, da bodo lahko postavili sceno. Eden pa ni prijel za lopato in si sam kaj naredil. Obup. Iama ša še eno vprašanje. Kaj naj naredimo z moko, ki jo deli Karitas? Pečemo kruh, Pecivo? Ne vem no. Mogoče bi bilo bolj smiselno deliti kaj konkretnega za pojest. Recimo kakšno pašteto, sir,...Vseeno hvala.
2. Gost | 21.09.2007 ob 11:47Citat Odgovor Pozdravljeni vsi skupaj. Moram vam povedati vsem skupaj, da sem včeraj 20.09.2007 šel spat zelo žalosten in to po oddaji, katero je vodil novinar g. Slak. Oddaja je pokazala vse sile reševanja v Železnikih v zelo negativni luči. To je res izraba tragedije ljudi v profit. Ne vem kako poteka lastniška struktura TV hiše, ki je priredila ta show v Železnikih, ma me niti ne zanima, saj so z negativnim prikazom reševanj po mojem prepričanju resnično pokvarjeni. Sam sem prostovoljni gasilec in sem moral vstati ob 2 uri ponoči, da sem lahko s svojimi prijatelji, zjutraj, ko se je zdanilo, poprijel v Železnikih za delo. Žena me je po odločitvi, da grem tja vprašala če vem koga puščam doma (njo in dva šolajoča otroka) in vem, da kljub moji tolažbi ni spala do jutra po mojem odhodu. Ta občutek pozna tisti, ki se zaveda nevarnosti in vedno upa, da se iz reševalne akcije vrneš živ in zdrav. Eno je če si zaposlen kot reševalec, drugo je če si prostovoljec. Lahko greš ali pa ne greš. Odločiš se sam po svoji vesti in zmožnostih. Marsikoga niti ne pustijo iz službe, pa bi šel rad. Če pride poziv, pač greš, a efekt ni isti če greš pod prisilo ali če greš zato ker čutiš potrebo po pomoči. Kakorkoli, pomagali smo ljudem, ki jih je doletela katastrofa v predelu Železnikov, ki mu pravijo Plavž. Najprej smo iskali pogrešano osebo, ki so jo našli mrtvo malo nižje od doma, kjer smo iskali mi. Sožalje svojcem in prizadetim. Kasneje smo pomagali ljudem pri iznosu pohištva, črpanju vode iz prostorov, reševanju kurilnic, čiščenju lesa, blata. pač po svojih močeh. Redno je okoli nas potekala akcija razdeljevanja kruha in vode. Domači gasilec je na tem območju koordiniral po svojih močeh reševanje. Zavedam se tudi, da je tistemu, ki je šokiran in prizadet vsaka pomoč premalo. Venomer so naše delo spremljali razni fotoaparati in kamere, ki so posnele vsak detajl. Le na TV-ju niso bili v stanju pokazati niti 20 sekundnega pozitivno naravnanega prispevka o pomoči in reševanju. V oddaji TRENJA so se mi G. Erjavec, Bogataj in župan Železnikov prav smilili, saj so bili prikazani kot en pobalin, ki je s kamnom razbil šipo in ga zaradi tega zaslišujejo in kregajo in to pred celo SLO. V celotnem reševanju, ki je potekalo že tretji dan ni bilo niti ene malenkosti pokazane pozitivno. Toda mi se ne damo. Ni nam mar takih novinarjev in njihovega vodstva in lastnikov ter par prizadetih posameznikov, ki so nas vse skupaj očrnili. Z ženo sva zvečer med oddajo kljub temu poslala SMS za pomoč. Mi vemo, da smo na pravi poti in bomo še prišli reševat tja in drugam, kadar bo le potrebno. Prostovoljni gasilec iz Primorske."
tittaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Njoki s šampinjoni in modrim sirom
Dušeno sladko zelje