Neurje po sloveniji

Petra 1  

član od: 1.6.2006

sporočila: 419

26. sep 2007 14:08

Kar se denarnih tokov tiče, ne morem nič povedati, ker ne vem, glede na to, da so to "neprofitne# org imajo verjetno svoj način dela. jaz še vedno zagovarjam...denar na roko točno dotični osebi...obleke na roko točno dotični osebi...KI JO RABI...in še to nekomu, ki ga poznamo! kuharica 37 naprimer...VE; DA BO DALA V PRAVE ROKE!!!!! Kroži zgodba...na žalost zelo sveža....skupno zbirališče robe( ne bom omenjala ustanove......polne vreče oblek...dve , ki talata...iiiiiiii poglej kaj je tukaj, ful dober., lej kaj so dali, tole mi je pa všeč....a, to so dali starn??? Nagradno vprašanje....bo ta obleka prišla v prave roke??? NE BO.... zato iz mojega avta...samo konkretni družini, ko to oblečemo, gremo k drugi konkretni družini. Lep dan in upam, da ne bo preveč padavin ta dva dni. Petra 1

SMILE28  

član od: 26.9.2005

sporočila: 215

26. sep 2007 14:27

Tole sporočilo sem danes dobila po mailu: **** Cenzurirano in umaknjeno na željo avtorice zapisa **** Uredništvo KulSlo Lep dan vsem skupaj, SMILE28

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

26. sep 2007 14:35

Moja sodelavka je klicala na RK, da bi šla za vikend fizično z možem gor pomagat... Ene 5x jih je klical, pa so rekli, da kaj takega nimajo organiziranega... Tako sta ostala doma... lidka

ksenjako  

član od: 10.10.2004

sporočila: 1086

26. sep 2007 14:39

mene je pa včeraj šokiralo ko so po tv rekli da imajo pri karitasu (ne vem točno katera organizacija) preveč oblek in da naj ne pošiljamo več.... Ksenija http://picasaweb.google.com/xency.k

Petra 1  

član od: 1.6.2006

sporočila: 419

26. sep 2007 14:46

sem ravnokar s kuharico37 govorila...tudi njo je to šokiralo. Petra 1 pa zima je pred vrati....pa pralni stroji fuč..... Sporočilo je spremenil(a) Petra 1 dne 26. sep 2007 14:50:37

mperhaj  

član od: 10.9.2004

sporočila: 207

26. sep 2007 14:53

Tabina podjetja lahko nakažejo direktno denar Domelu, Alplesu, Tehtnici in Nikotu mi smo nakazali že v ponedeljek in to se šteje kot donacija računovodkinja bo že vedela, če želiš račune ti pošljem na zasebno pošto! lp Mateja mperhaj

alexis  

član od: 30.5.2006

sporočila: 884

26. sep 2007 14:57

Tudi naša firma je donirala denar za Železnike, komu točno lahko pa poizvem, če katera želi. Glede RK in Karitasa pa sploh ne bom izgubljala besed. alexis

Cila  

član od: 5.10.2006

sporočila: 3768

26. sep 2007 15:08

SMILE28, ta e-mail me pa čudi.  Na linku, kjer so direktne ponudbe, je velika ponudba oblačil,posteljnine,  kuhinjskih aparatov, tudi kurilne peči so vmes in še marsikaj.

Kuharica 37, ali bi mogoče lahko ob priliki  preverila, če ti seznami res visijo na ogled na dostopnem kraju?

Pri tej akciji me je strah, da bo, kot se to dostikrat zgodi, nekaj ljudi izkoristilo situacijo in se predstavljalo kot žrtve iz Železnikov ter tako neupravičeno nabiralo stvari.

Če pridejo sami iskat je dobro zahtevati na vpogled kako potrdilo občine. Zlasti, če predmetov ne daš zato, ker bi ti bili v napoto, ampak, ker jih nekdo drugi bolj rabi. Da jih potem ne bo kdo preprodajal na bolšjem trgu.

Cila

kuharca37  

član od: 21.3.2006

sporočila: 563

26. sep 2007 15:15

Cila.....za seznam ki naj bi se nahajal na določenih mestih se bom pozanimala še danes....bom napisala kako je s tem.... Poskusila sem poklicati osebo,od katere je smile 28 dobila e-mail pa je nedosegljiva. Jaz sem že 2x sama pelala reči u Železnike,jih dam tam stanujoči osebi,ki jo poznam že 9 let in mi je zelo pri srcu.... Ja po moje se bo dogajalo vse sorte....nekateri pač izkoristijo vsako malenkost.... kuharca37

katti  

član od: 4.11.2005

sporočila: 2109

26. sep 2007 15:17

Baje da tiste ženske, ki se je pri trenjih tako bunila, da ji nihče ne pomaga, ni več v Železnikih. So jo papa. Šokiralo me je tudi to, ali pa tudi ne, kaj bi človek sploh pričakoval: med tem, ko ostali čistijo in se mučijo s tistim blatom in vsem drugim, se vozjo gor marcedezi in podobno, z lj tablicami, odprejo šipo, slikajo, obrnejo in se odpeljenjo nazaj v dolino. Vejetno na kakšno drago kosilo še vmes, brez slabe vesti. Nekateri komentarji po forumih, so tudi bedni in brezobzirni, kot bni si ljudje na prizadetih območjih želeli tega. Tudi jaz sem slišala, da pozivajo, k prenehanju darovanj cunj in ostalega. Pozivajo tudi druge krajane, ki v polavah niso bili prizadeti, naj ne hodijo po oblačila in druge potrebščine. katti

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti