25. sep 2007 17:29
danes sem videla, da imajo v našem "najboljšem sosedu" pripravljeno škatlo za hrano, za prizadeta območja, a je še kje, ali je to odvisno od trgovk v posamezni trgovini? lep dan Petra 1
25. sep 2007 17:29
danes sem videla, da imajo v našem "najboljšem sosedu" pripravljeno škatlo za hrano, za prizadeta območja, a je še kje, ali je to odvisno od trgovk v posamezni trgovini? lep dan Petra 1
25. sep 2007 18:55
ful razmišljam. koliko so prispevali za prizadete tisti, ki so na spisku stotih najbogatejših Slovencev. Do sedaj nisem nič slišala, da bi kdo od novopečenih bogatešev sploh kaj prispeval.Mislim, da bi lahko vsak prispeval za sanacijo ene hiše in se mu ne bi prav nikjer nič poznalo. Sicer pa, če samo pomislim, koko so se dokopali do premoženja. bi bilo to od njih tudi iluzorno pričakovati. Tako kot vedno, pomaga prizadetim le uboga "raja". Tudi pri meni je Rdeči križ oplel. cucka
25. sep 2007 19:02
Petra 1 hvala za dobrodošlico! Do sedaj še ni blo nobenega ki bi se mi javil Bom še čakala,mogoče pa majo zaenkrat res dovolj oblek,al pa nimajo možnosti se javit. Skratka čakam tud še na avto pol pa se vam javim. Se strinjam z tabo veverica cak, da se z skupnimi močmi naredi več. lp presta77
25. sep 2007 19:03
Jap cucka, pa razni Peterleti, ki se pet minut po neurju rišejo na plavžu, jasno s kamero in kupom novinarjev, prispevajo pa nič. Sramota petkica Sporočilo je spremenil(a) petkica dne 25. sep 2007 19:04:51
25. sep 2007 19:15
Pri nas imamo primer, ko nam je trgovino tuš poplavilo (v trgovini je bilo cca 1,5 m vode) in so morale prodajalke delati celo 12-13 h/dan, hkrati pa ni nobenega zanimalo, kakšna je situacija pri njih doma in vem, da je med njimi vsaj ena, kjer so imeli doma tudi poplavo........ katjushka
25. sep 2007 22:08
No, jaz pa verjamem, da so tudi razni " Peterleti " in bogataši prispevali kaj, ampak a naj zdaj novinarje skličejo, pa mahajo po tv-ju, " glejte mene, jaz sem prispeval ...". Tisti, ki ima namen prispevat zato, da bo res nudil pomoč in ne zaradi lastne promocije, bo to naredil diskretno.
25. sep 2007 22:33
Presta77, tisti najbolj prizadeti se ne morejo javiti. Tatjana
25. sep 2007 22:38
Tatjana,
preberi spodnje vrstice...objave niso dostopne le prek interneta...
menci je napisal/a: |
Občina Železniki sporoča; Na občini Železniki so se odločili za zbiranje humanitarnih sredstev, kar bo potekalo v skladu s sklepom občinskega sveta Občine Železniki z dne 19. septembra. Vljudno Vas prosijo, da si ogledate za ta namen narejeni spletni portal na naslovu www.zelezniki.info. Portal je namenjen za pridobitev splošnih informacij pri darovanju finančnih sredstev za obnovo vaših domov. Zaradi številnih klicev darovalcev, ki bi Vam radi priskočili na pomoč v materialni obliki (obleka, obutev, pohištvo, aparati, …), so spletno mesto posodobili s spletnim orodjem, ki ga najdete pod gumbom "IZMENJAVA POMOČI". Aplikacija omogoča, da lahko darovalci vpišejo informacije o tem, kaj želijo darovati, prizadeti občani pa lahko sporočite, kaj potrebujete oziroma vzpostavite kontakt z darovalci. Dostop do interneta je možen v Klubu študentov Selške doline, Češnjica 54, izpisi o tem, kaj darovalci ponujajo, pa bodo na ogled na oglasni deski na sedežu občine, na vratih trgovine v Železnikih na Trnju in Blagovnici Mercator. menci |
26. sep 2007 6:04
Tudi sama sem vpisala v link občine Železniki, kaj lahko podarim. Ne zdi se mi čudno, da se doslej še nihče ni javil, saj se tisti hudo prizadeti niti še niso utegnili "sestaviti", da bi sploh dobro vedeli, kaj rabijo, kam bodo to dali, kje bodo v času sanacije, kaj bo z novo napovedanim deževjem .... Pustimo jih še kake 2 do 3 tedne, potem pa ukrepajmo po svoje. Cila
26. sep 2007 10:11
Jaz imam pol pisarne zabasane z zadevščinami, ki smo jih zbrali s sodelavci, tudi OŠ zbira igrače in šolske potrebščine, ki smo jih mislili transportirati diretkno v šolo. Sedaj čakamo na zeleno luč od kuharce 37 in petre1... Bomo že našli tiste, ki jim bo podarjeno koristilo. Punce, smo na zvezi! tabina Aja, pa še to. Računovodkinja pravi, da nikakor ne moremo nakazati donacijskih sredstev nikomur drugemu kot RK, Karitas, ipd. kar me precej bega. Vsak je osebno že nakazal kar je želel in zmogel, za podjetja pa je baje druga zgodba. Za ocvirek za odpravnino direktorju RK pa resnično naša firma ne misli prispevati.... Če se katera kaj bolj spozna na zadeve, prosim, če mi lahko pojasni. Sporočilo je spremenil(a) tabina dne 26. sep 2007 10:16:19Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Sadne rezine s slivami
Marmorni sladoledni sendviči