Neurje po sloveniji

katjushka  

član od: 15.9.2004

sporočila: 1901

21. sep 2007 20:41

Ja, Vida. V naslednjih dneh bodo poslali položnico na dom. katjushka

londonska rezina  

član od: 1.6.2006

sporočila: 312

21. sep 2007 20:42

A gre to sigurno preko RK in Karitasa? londonska rezina

katjushka  

član od: 15.9.2004

sporočila: 1901

21. sep 2007 20:43

No, me je že rrr prehitela ..... bolje večkrat, kot sploh ne. katjushka

menci  

član od: 26.2.2006

sporočila: 84

21. sep 2007 20:55

Patio, Tatjana, KettyP, popolnoma se strinjam z vami. Take oddaje samo netijo slabo voljo in nezaupanje med ljudmi, dobro je bilo edino to, da so nabrali kar precej denarja za nastalo škodo. V imenu vseh oškodovanih (sama nisem med njimi, jih pa nekaj poznam) se vsem zahvaljujem za pomoč, ki ste jo ali pa jo še boste darovali za prizadete. Pa naj bo to preko RK, karitas, Občine Železniki, vsem ki ste ( in verjamem da še boste) pomagali čistiti z lopatami, krampi, metlami in cunjami, ki ste darovali hrano, higienske potrebščine, gospodinjske aparate, posteljnino, odeje, jogije, oblačila in vse kar lahko koristi ljudem v stiski. Dajmo, združimo se in pomagajmo še naprej lp menci

vida70  

član od: 13.9.2005

sporočila: 461

21. sep 2007 20:56

hvala punce za odgovor vida70

presta77  

član od: 21.9.2007

sporočila: 86

21. sep 2007 20:57

Pozdrav vsem! Pri pospravljanju omar sem se odločila oddati nekaj oblačil, ki so nam premajhna pa vendar še lepa in uporabna. Na internetu sem naletela na tole stran in po prebiranju foruma sem se odločila da se včlanim. Vaša mnenja o pomoči prizadetim ljudem po neurju so različna, eni pomagajo tako eni drugače. Važen je namen! Tudi sama sem že bila na tem, da sem rabila pomoč in sem sprejela pomoč Karitasa in RK in ni me sram. Ponavadi pri čiščenju, če česa ne uporabljamo dlje časa, damo še uporabne stvari na Karitas sedaj ba bi jih dali tem božčkom. Sej ni veliko, ampak kot že večkrat rečeno tistim,ki nimajo za spreobleč veliko pomeni nekaj frišnega za na rit. Torej imam nekaj moških in ženskih cot za močnejše postave. Verjetno so tudi tam v Železnikih debeli ljudje in bi jim kaka majica ,jakna prav prišla. Tudi otroško omaro lahko premečem in odstopim cote od deklic starih leto in pol ter 8 let. Pa kake posteljnine tud nebi tko pogrešala,bi pač večkrat prala, pa še kaj bi se najdl. Sam ne vem kam in kako. Prosim še enkrat javte. presta77

menci  

21. sep 2007 22:04

Občina Železniki sporoča; Na občini Železniki so se odločili za zbiranje humanitarnih sredstev, kar bo potekalo v skladu s sklepom občinskega sveta Občine Železniki z dne 19. septembra. Vljudno Vas prosijo, da si ogledate za ta namen narejeni spletni portal na naslovu www.zelezniki.info. Portal je namenjen za pridobitev splošnih informacij pri darovanju finančnih sredstev za obnovo vaših domov. Zaradi številnih klicev darovalcev, ki bi Vam radi priskočili na pomoč v materialni obliki (obleka, obutev, pohištvo, aparati, …), so spletno mesto posodobili s spletnim orodjem, ki ga najdete pod gumbom "IZMENJAVA POMOČI". Aplikacija omogoča, da lahko darovalci vpišejo informacije o tem, kaj želijo darovati, prizadeti občani pa lahko sporočite, kaj potrebujete oziroma vzpostavite kontakt z darovalci. Dostop do interneta je možen v Klubu študentov Selške doline, Češnjica 54, izpisi o tem, kaj darovalci ponujajo, pa bodo na ogled na oglasni deski na sedežu občine, na vratih trgovine v Železnikih na Trnju in Blagovnici Mercator. menci

menci  

21. sep 2007 22:17

Na zgornji link lahko pogledate in sporočite katere stvari lahko podarite, prejemniki pa bodo ustrezno obveščeni. lp menci

Issi  

član od: 5.9.2007

sporočila: 703

21. sep 2007 23:42

Sama ne zaupam "dobrodelnim" organizacijam, pomagala bom drugače, neposredno. Pritisk pa mi je dvignila oddaja Trenja. Za božjo voljo, kako ima Slak "jajca" in obraz tiščati mikrofon v obraz človeku, z očmi rdečimi od prejokane noči, ki je poskušal pomagati sosedi predno jo je z avtom vred odneslo? In ga še spraševati kako se ob tem počuti? In njegova sodelavka, ki sprašuje preživel par, "kako preživlja stisko" sedaj, ko jima je plaz zasul sina in snaho? Pa kaj so sploh normalni? Kakšne odgovore so pa pričakovali? To je naravnost nezaslišano! Če jim ne morajo pomagati, naj vsaj ljudi pustijo na miru v njihovi bolečini. Saj so slabši kot takoimenovani mrhovinarski rumeni tisk! Issi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti