V forumu nisem našla teme, v kateri bi se pogovarjali o predsedniških kandidaturah, ker nas je večina žensk, mislim da bi morala največ glasov na tem forumu dobiti ravno ženska. Ali se motim?
Nikita
V forumu nisem našla teme, v kateri bi se pogovarjali o predsedniških kandidaturah, ker nas je večina žensk, mislim da bi morala največ glasov na tem forumu dobiti ravno ženska. Ali se motim?
Nikita
12. sep 2007 10:02
Tale forum po mojem ni niti malo primeren za predsedniške volitve. O teh klovnih se že tako preveč piše povsod. Še sedanji vrli predsednik se je nekam skril pravijo. Lahko pa se tudi motim. Če si pa že načela, sam ne vidim zakaj bi morala glasove dobiti ženska, ker je ženska, kot tudi ne vidim zakaj bi moral glasove dobiti moški le zato ker mu med nogami binglja Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
12. sep 2007 10:10
Res je. Saj sploh ni važno kdo bo itak bodo vsi afne guncali. jade
12. sep 2007 10:36
Če bom želel narediti promocijo za sebe in KulSlo se čez 4 leta lahko tudi jaz prijavim Koliko je treba plačati za toliko reklame. Tudi če ne dobim 5000 glasov, saj bo prej vsaj 10 intervjujev. Seveda bom imel dober program. Mir, pravičnost, socialno enakost, dovolj delovnih mest, zmanjšati revščino ipd... Žal tudi če bi postal predsednik ne bi pri nas naredil kaj dosti. Predsednik SLO ni enako predsednik ZDA. Pri nas je to bolj klovnovska funkcija, v ZDA pa je izvršna. Ampak res, dobra ideja ne Grem za predsednika in si dvignem obisk. Saj letos je to kar nekaj kandidatov naredilo na to foro... Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
12. sep 2007 11:18
Jernej, nič ne bo . Saj bi cela kulinarika z veseljem zate zbirala podpise in bi jih dobil krepko čez 5000, a kaj ko bi potem skrbel za 2,000.000 Slovencev, in za nas par tisoč ljubiteljskih kuharic in kuharjev ne bi imel več časa . Če pa obljubiš, da boš samo kandidiral in pobral tiste denarje, ki jih kandidatom da država za njihovo promocijo, potem bi pa že bili za to, a ne?
Cila
12. sep 2007 11:19
Jernej še vedno ni prepozno, da se vključiš v precedniško tekmo že letos. Mogoče bo pa dobra reklama za vse. Moj podpis podpore že imaš. reza
12. sep 2007 11:36
http://video.google.com/videoplay?docid=4646730789902 In takile potem pri nas kandidirajo za predsednika. Mene bi bilo sram in še marsikoga verjetno. A ni škoda denarja? Sicer sta pa dva itak že izstopila, a ne? alexis Sporočilo je spremenil(a) alexis dne 12. sep 2007 11:38:36
12. sep 2007 11:42
Jernej, predlagam ti, da tole temo preprosto zakleneš. Je mnogo drugih spletnih strani in forumov, ki so namenjeni tej temi in ni razloga, da jo obdelujemo še s kuhalnicami. Vendelina jr.
12. sep 2007 11:53
vendelina jr., si me prehitela kobra 1
12. sep 2007 12:19
A država še deli kaj kandidatom? Pol se pa res ne čudim da jih je toliko... Zakaj naj zaklenem? Saj ni prepovedana tema, saj je v forumu ostalo... Pravim samo da ne sodi sem, ampak veliko drugih tudi ne... Nimam razloga da jo zaklenem dokler se ne začne žaljenje. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
12. sep 2007 14:43
No, lepo, Jernej! Hvala, da ne boš zaklenil te teme... Saj tudi kuharice in kuharji radi spremljamo bitke - takšne ali drugačne (pa tudi politične...). Vsekakor ti dam svoj glas (pa kmalu tudi pluskota - saj veš, vedno nekaj vmes pride, pa...). Če bi vodil državo tako, kot vodiš Kulinarčno Slovenijo - svaka ti čast! Alexis sem pogledala link: prav neverjetno je, pri čem vse paparaci lovijo znane..Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Enostavna zelena juha
Jagodni semifreddo