12. sep 2007 14:46
jernej ti bi dobil več kot petisoč glasov, že samo iz kulinarike :) nektarina
12. sep 2007 14:46
jernej ti bi dobil več kot petisoč glasov, že samo iz kulinarike :) nektarina
17. sep 2007 10:07
Mene pa zanima, katera ženska naj bi dobila naše glasove v tej predsedniški tekmi? Ker smo kuharce naj glasujemo za žensko ali kaj? Meni sta emancipacija in enakost oziroma enakopravnost med spoloma vse kaj drugega kot pa ženske na pomembnih funkcijah, in izhodišče, da bi kot ženske glasovale za žensko zgolj zaradi pripadnosti spolu, se mi zdi že v osnovi zgrešeno. Ker potem zanjo ne glasujemo zaradi njenih prednosti pred drugimi kandidati, ampak zavoljo spola. Ne vem, to ni moj stil, ali "not my coup of tea", kot bi rekla my dear lady Vendy.
Mamamia
mamamia
17. sep 2007 11:10
Alexis, no saj rit ima kar fajn, da se pa norca iz ljudi dela, to pa ni več tako fajn rrr
17. sep 2007 14:25
In kdo naj bi bil to na tem videu? Tatjana
17. sep 2007 14:30
Bivši predsedniški kandidat g.Štern! rrr se strinjam s tabo, v drugem delu. alexis
17. sep 2007 14:52
Štern je vključen v projekt, ki malo spominja na parodije Leslieja Nielsna z naslovom Naked Gun. Tu je paralela z naslovom: Gola pištola - gola resnica (Gola resnica je naslov bodočega izdelka in tudi kvazi kampanja je imela ta naslov) Filmski projekt naj bi tudi malo spominjal na akcije Sache Barona Cohena (Ali G, Borat), ki je šel delat dokumentarec o ZDA in tam v vlogi Borata fino zeznil marsikoga. In potem še domači humorni imputi iz delavnice Francija Keka. Ni kaj, zanimiva kombinacija. Mene izdelek že zelo zanima. Vsekakor je dala ekipa že prvo lekcijo državljanom: Ne jemljite politike tako smrtno resno. Vendelina jr. Sporočilo je spremenil(a) Vendelina jr. dne 17. sep 2007 14:53:37
17. sep 2007 15:48
Kako,a vi greste na volitve ali kako? Ma,a ni škoda časa! Saj pa ja ni važno kdo in kaj je na oblasti,naj****** zmeraj mi ubogi mali državljani! A naj grem potem volit nekoga,ki me bo *********, no karkoli pač že!!!??? Naj vsak dan bo s soncem obsijan
17. sep 2007 15:54
ja,se strinjam z vendelino, zanimiva kombinacija in vsekakor bo "dokumentarec" za pogledat. Sicer se mi zdi pa neumno, da ne bi šla na volitve in izkoristila državljanske pravice...bom vsaj potolažena, da sem nekaj naredila za spremembo nečesa, kar mi ni všeč... Sashika
17. sep 2007 16:21
Vendelina, še eden projekt je bil: Češke sanje, leta 2004. Sem prepričana, da so skoraj vsi gledali tale dokumentarec oz. film. Ta je bil tudi zelo dober. Tudi jaz komaj čakam, da vidim Kekov izdelek. Se strinjam s tabo Mamamia, tudi jaz ne bi glasovala za žensko samo zato, ker je ženska. Letos so nasploh ženske bolj v ozadju, razen Pečaričeve (ki pa po vsej verjetnosti ne bo uspela zbrati dovolj podpisov). Letos bomo bolj izbirali med moškimi. Tako pač je.
17. sep 2007 16:25
Marjetka cvetka, grem, grem na volitve, volim po svoji vesti in presoji in IMAM moralno pravico, da imam pripombe, če hočeš, da "šimfam", pa če je zmagovalec tisti, ki sem mu dala glas ali njegov nasportnik.
Če ne greš na volitve, se vnaprej strinjaš z rezultati in, po mojem mnenju, NIMAŠ moralne pravice "šimfanja".
rimljanka
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Skutna pita
Kremna cvetačna juha