Predsedniške volitve

silva  

član od: 1.10.2002

sporočila: 871

19. sep 2007 16:45

Aja, tole sem mislila še: Pečaričeva je dobila podporo treh poslancev, tako da je dopolnila kandidaturo. Še bo zanimivo.

Kristalka  

član od: 31.3.2007

sporočila: 833

19. sep 2007 17:03

Marjetka cvetka je napisal/a:
Jerneju trikrat hurrrra!!! Naj vsak dan bo s soncem obsijan
Tudi jaz se podpišem. Kristalka

Čokoladica  

član od: 29.7.2005

sporočila: 21

13. okt 2007 21:42

jernej je napisal/a:
Tale forum po mojem ni niti malo primeren za predsedniške volitve. O teh klovnih se že tako preveč piše povsod. Še sedanji vrli predsednik se je nekam skril pravijo. Lahko pa se tudi motim. Če si pa že načela, sam ne vidim zakaj bi morala glasove dobiti ženska, ker je ženska, kot tudi ne vidim zakaj bi moral glasove dobiti moški le zato ker mu med nogami binglja Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Se opravičujem, nisem čitala cele teme, ker se strinjam, da ta forum za te debate ni primeren. Našla sem pa tole temo zato, ker sem želela opozoriti, da se v oglasih toboada - desna pasica, pojavlja oglas za D. Turka, kar je ena redkih stvari, ki se mi zdi na tej strani neokusna. Torej, a se lahko zmenimo za npr. 5% večjo naročnino in nič političnega oglaševanja? Da ne boste narobe razumeli, nič nimam proti ostalim reklamam in večkrat rada pogledam kaj zanimvega, kar je povezano z gospodinjstvom, npr. lepe kuhinje.");">

Čokoladica

Bojan  

član od: 29.8.2001

sporočila: 585

13. okt 2007 22:43

Čokoladica, a to veš, da si kot Plusek lahko v celoti odklopiš - ukineš reklame na Kulinariki? Greš na menuju Članstvo/Nastavitve...in tu so dodatne možnosti za + paket. Sicer je pa Httpool tisti, ki razpolaga z oglasnim prostorom na Kulinariki. Bojan

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

16. okt 2007 12:52

Oglasa ga. Turka ni več na Kulinarika.net. Politično motivirane oglase bomo v prihodnje odstranjevali. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti