Hhellp!!! men smrdi v hladilniku!!!

bannanna  

član od: 25.5.2006

sporočila: 5457

1. jun 2010 14:12

raztopino hipermangana moraš narediti zelo malo koncentrirano.. ni nič vijolične packarije

bannanna_v_slo ;)

jesen  

član od: 5.10.2004

sporočila: 410

1. jun 2010 21:22

]Tudi pri meni je smrdelo,dokler nisem ugotovila,da je spodaj čisto v kotu odprta pločevinka fižola. Fuj in fej kako ta vrag smrdi. jesen

Atina  

član od: 29.11.2004

sporočila: 3792

1. jun 2010 23:54

... ali pa star kvas, jooooj, vse sem pregledala, potem pa odkrila preperelo kocko kvasa

Atina

naor  

član od: 4.3.2010

sporočila: 7767

2. jun 2010 21:27

No, enomesečno čiščenje bo pa pomagalo.Ej, Dragička si me nasmejala. Saj vsi razumemo, da si mislila, vsaj enkrat na mesec očistiti hladilnik,ampak bere se pa dobro. Tudi sama točno tako mislim in tudi delam,kot si napisala.Še tako skrbni gospodinji se lahko zgodi, da se ji kaj smrdečega skrije v kakšen kot. naor

cukr-pekrca  

član od: 23.2.2010

sporočila: 12

3. jun 2010 14:17

pa baje tud pecilni prašek pomaga. prjatelca ga ma skoz v hladilniku na krožničku pa deluje. sam počas. pr njej je trajal 8 tednov, da so šle vonjave ven cukr-pekrca

Vanja_v_ZDA  

član od: 14.11.2008

sporočila: 6078

3. jun 2010 14:22

V mojem hladilniku je vedno škatlica s s sodo bikarbono, menjam jo vsake 3 mesece.

Če se slučajno kaj "pokvari", je treba najprej odstraniti smrdečo zadevo. Meni je blazno ogabno, če so v hladilniku spravljene prepolovnjene limone. Brr!

Vanja

neznan uporabnik

3. jun 2010 14:24

Sem prav na Kulinariki izvedela za sodo bikarbono. Deluje. Seveda pod pogojem, da je hladilnik normalno čist. japaja

Katarina K  

član od: 5.7.2008

sporočila: 2741

5. jun 2010 19:48

Če je normalno čist se najbrž kaj groznega niti nima za usmradit. dvomim pa da soda bikarbona prekrije oz odvzame vonj od čebule npr.? No če je tako, jo bom še jaz tja postavla. Vanja, ja te limone mam pa jaz vedno kako. no sej pazim, da niso mufaste, pa vseeno, če dobro premislim, jo na koncu samo proč fliknem in je res brez veze, da so tam . Katarina K http://katarinaktorteprisalmoneli.blogspot.com/ http://katarinak.moj-album.com/

Vanja_v_ZDA  

član od: 14.11.2008

sporočila: 6078

5. jun 2010 20:09

Katarina, se ja vsa hrana, od masla naprej, naje okusa po limoni, čim so enkrat prerezane.

Je pa res, da so moje burbončice ueber občutljive. Kaj čem.

Za zelenjavo se dobijo neke specialne plastične vrečke, ki so sicer precej drage, ampak zelenjava preverjeno ostane sveža več kot 2 ali 3x  dlje kot sicer, Lepo spravljena v hladilniku. Če bi me nalagali z reklamami, bi jih nesla nazaj v trgovino. Odkar jih imam mi še nobena zelena ni prišla preč. Limone in limete so še vedno v košarici za sadje na kuhinjskem pultu, kadar jih kupim seve. Meni je bolj praktično imeti kar ustekleničen sok. Je margerita narejena na tik-tak.

Vanja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti