1. jun 2010 14:12
raztopino hipermangana moraš narediti zelo malo koncentrirano.. ni nič vijolične packarije
bannanna_v_slo ;)
1. jun 2010 14:12
raztopino hipermangana moraš narediti zelo malo koncentrirano.. ni nič vijolične packarije
bannanna_v_slo ;)
1. jun 2010 14:31
ksenjako je napisal/a: |
baje pomaga če daš v hladilnik narezano čebulo ker vsrka vonjave. Ksenija :) http://picasaweb.google.com/xency.k |
1. jun 2010 21:22
]Tudi pri meni je smrdelo,dokler nisem ugotovila,da je spodaj čisto v kotu odprta pločevinka fižola. Fuj in fej kako ta vrag smrdi. jesen
1. jun 2010 23:54
... ali pa star kvas, jooooj, vse sem pregledala, potem pa odkrila preperelo kocko kvasa
Atina
2. jun 2010 21:27
No, enomesečno čiščenje bo pa pomagalo.Ej, Dragička si me nasmejala. Saj vsi razumemo, da si mislila, vsaj enkrat na mesec očistiti hladilnik,ampak bere se pa dobro. Tudi sama točno tako mislim in tudi delam,kot si napisala.Še tako skrbni gospodinji se lahko zgodi, da se ji kaj smrdečega skrije v kakšen kot. naor
3. jun 2010 14:17
pa baje tud pecilni prašek pomaga. prjatelca ga ma skoz v hladilniku na krožničku pa deluje. sam počas. pr njej je trajal 8 tednov, da so šle vonjave ven cukr-pekrca
3. jun 2010 14:22
V mojem hladilniku je vedno škatlica s s sodo bikarbono, menjam jo vsake 3 mesece.
Če se slučajno kaj "pokvari", je treba najprej odstraniti smrdečo zadevo. Meni je blazno ogabno, če so v hladilniku spravljene prepolovnjene limone. Brr!
Vanjaneznan uporabnik
3. jun 2010 14:24
Sem prav na Kulinariki izvedela za sodo bikarbono. Deluje. Seveda pod pogojem, da je hladilnik normalno čist. japaja
5. jun 2010 19:48
Če je normalno čist se najbrž kaj groznega niti nima za usmradit. dvomim pa da soda bikarbona prekrije oz odvzame vonj od čebule npr.? No če je tako, jo bom še jaz tja postavla. Vanja, ja te limone mam pa jaz vedno kako. no sej pazim, da niso mufaste, pa vseeno, če dobro premislim, jo na koncu samo proč fliknem in je res brez veze, da so tam . Katarina K http://katarinaktorteprisalmoneli.blogspot.com/ http://katarinak.moj-album.com/
5. jun 2010 20:09
Katarina, se ja vsa hrana, od masla naprej, naje okusa po limoni, čim so enkrat prerezane.
Je pa res, da so moje burbončice ueber občutljive. Kaj čem.
Za zelenjavo se dobijo neke specialne plastične vrečke, ki so sicer precej drage, ampak zelenjava preverjeno ostane sveža več kot 2 ali 3x dlje kot sicer, Lepo spravljena v hladilniku. Če bi me nalagali z reklamami, bi jih nesla nazaj v trgovino. Odkar jih imam mi še nobena zelena ni prišla preč. Limone in limete so še vedno v košarici za sadje na kuhinjskem pultu, kadar jih kupim seve. Meni je bolj praktično imeti kar ustekleničen sok. Je margerita narejena na tik-tak.
VanjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pad Thai s piščancem
Masleni brizgani piškoti