31. maj 2010 22:30
Tudi jaz bi naredila tako kot elaphus.
Balenka
31. maj 2010 22:30
Tudi jaz bi naredila tako kot elaphus.
Balenka
31. maj 2010 23:14
Hm, jaz pa ne, jaz bi prej poskusila s citronsko kislino, ki ima sama prijeten vonj. S permanganatom je preveč vijolične packarije :)
Atina
1. jun 2010 7:44
v limono našpikaš klinčke in postaviš v hladilnik.Več bo klinčkov in luknjic v limoni prej bo vonj iginil.Preverjeno.
anaeva
1. jun 2010 9:04
Atina je napisal/a: |
Hm, jaz pa ne, jaz bi prej poskusila s citronsko kislino, ki ima sama prijeten vonj. S permanganatom je preveč vijolične packarije :) Atina |
Jaoj, atina, a ti si pa tud čudna, no! ker se približuje poletje, je zagorela polt dobrodošla - in če s hipermanganovo raztopino radodarno škropiš naokoli, ti je rjava koža zagotovljena!
lp
cervus
1. jun 2010 9:50
neprijeten vonj iz hladilnika pobere toplo mleko, že večkrat preverjeno poldka
1. jun 2010 10:10
A ni tole s toplim mlekom (ključna besea tu je "toplo") malo energetsko razsipno - ker je potem potrebno več elektrike, da se spet vzpostavi nižja temperatura? Vendelina jr.
1. jun 2010 11:18
Zelo verjetno imaš pokvarjen hladilnik. Pri nas se je to dogajalo nekoč pri enem še precej novem hladilniku. Poklicali smo servis, ki je poravil napako in od takrat ni več nobenega vonja. kara
1. jun 2010 13:36
elaphus je napisal/a: | ||
Jaoj, atina, a ti si pa tud čudna, no! ker se približuje poletje, je zagorela polt dobrodošla - in če s hipermanganovo raztopino radodarno škropiš naokoli, ti je rjava koža zagotovljena! lp cervus |
Uf, sem res zaostala, na ta stranski učinek pa še pomislila nisem ... Evo, gremo patentirat izum 'S čiščenjem hladilnika do zagorele polti'
Atina
1. jun 2010 13:55
Tudi pri nas kdaj pa kdaj smrdi. Treba je pazit da se nobena stvar ne dotika zadnje stene, ker potem menda tisto samodejno čiščenje ne dela dobro. Kadar imam občutek, da se pojavi tak vonj dam v hladilnik prerezano limono, ali pa usedlino od prave kave. Se mi zdi da oboje pomaga lp JANA V
1. jun 2010 13:59
Jaz bi pa vseeno rekla, da najbolj pomaga vsaj enomesečno čiščenje hladilnika in stalna kontrola vsebine, ki se nahaja notri.
Limona in ostale "dišave" so samo pika na "i".
Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pasta iz ingverja in česna
Rižek z lososom