4. sep 2007 8:19
Zelo pomaga, če daš v posodo pecilni prašek , ves vonj pobere, preverjeno! darja1
4. sep 2007 8:19
Zelo pomaga, če daš v posodo pecilni prašek , ves vonj pobere, preverjeno! darja1
4. sep 2007 8:48
pecilni prašek (na malem kroznicku) je tudi pri nas v hladilniku. smrdi ne, nisem pa prepričana, če tudi prej sploh ni smrdelo. Drugače bi pa meni tudi najprej padle na glavo limone. lp Scorpy
4. sep 2007 9:03
Vonjave se preženejo tako, da daš v hladilnik oglje (tisto od žara je čisto ok). Oglje je porozrno in veže nase tiste pline, ki imajo vonj. Aja, oglje se da v plastični lonček (da ne bi kdo vprašal, kako se da oglje notri, ni za izključiti). Vendelina jr.
4. sep 2007 14:27
Hello! zanimivi nasveti res vam hvala. mesa ne tajam v hladilniku, ker se ponavadi na hitro odločimo kaj bomo kuhali, zato ga dam kar v vrečko in v vročo vodo. mislim, da se bom danes lotla detalnega "zdravniškega" pregleda našega hladilnika...da vidim, morda je pa res kje kakšna zahrbtna luknjica...:))) Katarinci
4. sep 2007 15:08
Pri "zdravniškem" pregledu odmakni hladilnik od stene (če ni vgradni) in preglej oz. izprazni zbirno posodo zadaj. Ta je največkrat vzrok "prijetnih" vonjav.
Lp!
Nelly
4. sep 2007 17:01
to tudi nebi blo slabo. bog ve, kdaj je blo nazadnje zadaj spucano. to stanovanje je namreč prej uporabljala tašča...ki pa ji globinska čiščenja ne dišijo..ampak pustimo zdaj to. :)) Katarinci
4. sep 2007 17:27
mamazeljka je napisal/a: |
Veliko ti je odgovorila Frina;lahko,da se je zamašila in to daje neprijetni vonj obenem pa še voda ne more odtekati po cevki,lahko pa je tudi da ti guma na vratih ne tesni dovolj močno in imaš zato lužo v hladilniku.Jaz luknjico očistim s pinceto in potem potisnem še tanko iglo za pletenje.Pa v vsakem hladilniku je luknica v steni hladilnika in na njo je privita plastična cevka po kateri odteka voda v zbirno posodo. mamazeljka |
Mamaželjka, iz znanih razlogov poskusi dobti podatek, kako dolga je luknjica, da bono vedeli, s kako dolgo zadevo bome bezali.
F r i n a
4. sep 2007 17:39
Kakršnekoli vonjave v hladilniku posrka mleko nalito v širšo posodo - tudi preizkušeno. Kristalka
4. sep 2007 18:35
Jaz sem poskusila v hladilnik dat na pol prerezane limone,ker naj bi vsrkale vonjave.Preverjeno-deluje. tanya017
4. sep 2007 20:08
A lahko še nekaj "mimo" vprašam... prejle je gor Katarinci napisala, da meso taja tako, da ga da v skledo z vročo vodo. A se to lahko dela? ScorpyKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polpetki iz melancan
Špinačna solata z rukolo, jagodami, oreščki, feto in sladkim balzamičnim prelivom