4. sep 2007 20:57
Jaz dam pol prerezane limone (lahko je prej ožeta) in pa kavno usedlino. Če doma pijet turško kavico, na kocu odlij "zoc" v jogurtov lonček in postavi v hladilnik - preverjeno drži.
4. sep 2007 20:57
Jaz dam pol prerezane limone (lahko je prej ožeta) in pa kavno usedlino. Če doma pijet turško kavico, na kocu odlij "zoc" v jogurtov lonček in postavi v hladilnik - preverjeno drži.
4. sep 2007 22:43
frina mislim da je cevka dolga več kot 30cm jo bom pa jutri zmerila in dala točen podatek kako dolge so cevke ker so različno dolge. mamazeljka
5. sep 2007 1:58
Mamaželjka, jasno,vedela sem, da si pravi naslov. F r i n a
5. sep 2007 7:36
Drugače se pa dobi v trgovinah tudi nekakšno jajce za lovljenje neprijetnih vonjav, se obnese, samo tisto luknjico je vseeno dobro prej spucati. Loni Makaroni
5. sep 2007 7:44
Ni sicer ravno neka super ideja, ampak če je hladilnik že precej star, se splača kupiti novega. Namreč, skoraj vsi novi imajo neko reč, ki vpija neprijetne vonje. Tudi če daš v hladilnik kakšno hrano in je ne zaviješ, se vonj ne bo preselil na druge izdelke (recimo kakšna kumarična solata, zelenjavna juha in podobno). Pa tega sploh nisem pogruntala, doker mi partner ni omenil tega. Mislim, da piše na njem Antibacterial (samo nisem sigurna). Sonja
5. sep 2007 9:24
Katarina, jaz sem imela podobne težave in sem se jih znebila z nekimi vložki, ki sem jih slučajno 1x kupila v trgovini Hofer. So taki zlo mali, rjave barve in je priložen plastični vložek, ki ga prilepiš na steni hladilnika ( ob strani ) in ta naj bi srkal smrad oziroma neprijetne vonjave. Deluje, ti povem, pa še drago ni bilo. Hladilnik pa vedno čistim z okisano vodo in sodo bikarbono. Po čiščenju ga pustim vsaj še pol ure odprtega, šele nato ga vklopim in zložim stvari nazaj. Sam, ne vem, če še te vložke prodajajo; enkrat sem jih slučajno videla, kako leto nazaj in do danes več nisem imela sreče, ker bi si jih na zalogo kupila sigurno kar 10 kosov. Sicer pa, kot pravijo dekleta očisti tisto luknjico kar s slamico ( jaz ponavadi ful piham ), ker lahko smrad izvira tudi od tam. Veselo čiščenje ti želim ! janina***
5. sep 2007 9:50
Mi je sestrična povedala, da tudi ta filter deluje. Preglej, preštudiraj in se odloči, morda pa pomaga. Lep pozdrav ! https://trgovina.gorenje.si/default.asp?id=76&productid=1 janina***
9. sep 2007 19:02
Scorpy je napisal/a: |
A lahko še nekaj "mimo" vprašam... prejle je gor Katarinci napisala, da meso taja tako, da ga da v skledo z vročo vodo. A se to lahko dela? Scorpy |
31. maj 2010 21:55
Kako pa pregnati vonj čebule iz hladilnika.Je bila nasekljana in shranjena v vrečkah za zmrzovalnik.Vendar je bilo tega okrog 12 kg. renata69 http://renata69.moj-album.com/
31. maj 2010 22:07
Hja, ne vem najbolje - poskusi notranjost hladilnika oprati z raztopino hipermangana (kalijev permanganat, KMnO4, če se ne motim). Dobiš ga v lekarni, se mi zdi, takšni sivo-srebrni kristali. Za boljši občutek pa lahko potem opereš še s kisom.
lp
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zeljne krpice
Polnjene paprike