Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Trixi  

član od: 23.9.2003

sporočila: 15433

3. dec 2013 14:02

Danes sem bila že čisto brez ideje, kaj sinu skuhati, da bo lahko pojedel in mu bo teknilo. Pa sem šla v trgovino po ideje. Vrnila sem se s pločevinko fižola in mu skuhala fižolovo juho z mini makarončki, za posladek pa jabolčni kompot. Čez čas dobi še kus kus z zelenjavo in piščančkom. Želi si običajne jedi, pa ni dovoljeno. 

Za nas pa gobova juha s popečenimi kruhki s sirom, lazanja, solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 03.dec 2013 17:37

tanjaj  

član od: 15.6.2007

sporočila: 918

3. dec 2013 14:07

Danes bo musaka in zelena solata.

tanjaj

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

3. dec 2013 15:13

Danes grem mim vaškeg ribnika, pa ni bilo kaj prida. Kupim zmrznjene " fish fingers ", da tudi to poskusim. Kaže, da se slabo spoznam na ribjo anatomijo: nikakor namreč ne morem ugotovit, kateri del ribe naj bi to bil. Ugotovim, da nisem nič zamudil, ko prej nisem poskusil tistih prstov.

zravn je riž in pire od cvetače, pa nekaj brokolijev ( zaradi kompozicije slike ).

ežoj

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

3. dec 2013 15:21

ežoj je napisal/a:

Danes grem mim vaškeg ribnika, pa ni bilo kaj prida. Kupim zmrznjene " fish fingers ", da tudi to poskusim. Kaže, da se slabo spoznam na ribjo anatomijo: nikakor namreč ne morem ugotovit, kateri del ribe naj bi to bil. Ugotovim, da nisem nič zamudil, ko prej nisem poskusil tistih prstov.

zravn je riž in pire od cvetače, pa nekaj brokolijev ( zaradi kompozicije slike ).

Jaz sem pa bila do zdajprepričana, da je to brstični ohrovt. Hvala, ker si mi pomagal uvideti zmoto.

Drugače pa, išči pod Sarcopterigii, te ribe imajo prste.

rimljanka

naor  

član od: 4.3.2010

sporočila: 7767

3. dec 2013 15:58

Ja Ežoj, Bine bi rekel popolna barvana usklajenost, perfect. Kar se zelenjave tiče, tokrat moram pritditi Rimljanki.

Jedla sva tudi, kljub temu, da nisva kuhala. Kadar se potepaš, te hrana sploh ne mami toliko kot če si doma in samo stikaš po hladilniku in piskrih. Danes me je grelo dolenjsko in sem še posebej dobre volje. Tudi  vsem vam jo pošiljam en velik.

naor

majaos  

član od: 14.5.2012

sporočila: 510

3. dec 2013 16:24

tudi ribje palčke se včasih priležejo

Jaz pa variacijo včerajšnjega kosila - rižota, zelje

na poti iz špara pa so njihovi vampi iz tople delikatese - meni so zelo dobri

majaos

tonsk  

član od: 16.1.2012

sporočila: 144

3. dec 2013 16:58

Včeraj: zelenjavna enolončnica z hrenovko in žličniki.

Danes: cvetačna kremna juha, bučni polpeti iz pečice, domača lahka tatarska omaka, solata in ameriške palačinke za vnučke. Po kavici pa večerni sprehod.

Lp

tonsk

mišzmoke  

član od: 28.8.2010

sporočila: 4551

3. dec 2013 18:07

Ste čudni, v njihovi vasi je tak brokoli in pika

Danes (in jutri): vampi

rdeča pesa v solati, teran (uf, kako je letos dober )

in strjenka iz borovničevega jogurta

lp

mzm

yulchi  

član od: 16.8.2007

sporočila: 630

3. dec 2013 19:32

Jaz sem danes skuhala ogromen lonec mineštre. Za pol vasi....

yulchi

breskva  

član od: 11.10.2007

sporočila: 3074

3. dec 2013 19:42

Danes: zelenjavna juha, čokoladna pita

breskva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti