1. dec 2013 17:33
štrudelj z bučkami
pecivo z orehi, pehtranom (slika še iz lagerja od zadnjič enkrat :)
majaos
1. dec 2013 17:33
štrudelj z bučkami
pecivo z orehi, pehtranom (slika še iz lagerja od zadnjič enkrat :)
majaos
1. dec 2013 18:30
- Žena, kaj si danes pripravila za kosilo?
- nič
- to je bilo tudi včeraj!
- ja, včeraj sem pripravila za dva dni!
upssss, se opravičujem, sem v napačni temi!
ežoj
1. dec 2013 18:39
Danes smo imeli kosilo v gostilni. Bilo je zelo dobro in bilo je preobilno, ampak, što se mora, nije teško
rrr
1. dec 2013 19:17
Danes: skutini svaljki, piščančje meso z zelenjavo, solata, adamovo kokosovo pecivo (brez jajc in mleka)
breskva
1. dec 2013 19:21
Danes enako kot včeraj, se pravi golaž, le da je namesto polente bila pašta, ker pa je v nedeljo poceni štrom, je treba kaj spečt , na primer eno orehovo pecivo
Ste vedelli, da obstajajo luštkani orehi?
lp
mzm
1. dec 2013 19:24
Nedelja:
Kmečka pojedina (rusko zelje , kuhana krača, pečena rebrca, krvavice, pečenice) beli žganci; skutno-jabolčna pita; tortica; ,
(Foto sessiona kosila ni bilo, preveč navzočih...)
Pozdravček!
1. dec 2013 19:28
Danes kokošja juha z ribano kašo,steak pečen na medium,domače od slane primljene tenfane vrzote,krompir iz pečice...za sladico pa prinesla hči mandulat iz Andrejevega sejma...
Soseda,kakšni luštkani orehi?
P.s. Aparat prazen..oziroma baterija..
Vrtejbenka
1. dec 2013 20:08
(rahel popravek od včerajšnjih planov): riž z mešanico azijske zelenjave, lososovi polpetki (sem ugotovila ,da je bil losos zame še vseeno prekmalu ), skleda radiča in kitajskega zelja in povrhu polovica sladkega koromača (eden od dveh, ki mi je ratal na vrtu) - zanimivo!
Za prihajajoči teden imam dve fajn ideji (en dan kruhovi cmoki, en dan pečene mesne kroglice), ampak zaenkrat mi še manjkajo bistvene sestavine - tako je to, če ne napišeš na listek za v trgovino tisti trenutek, ko se spomniš, spomniš se pa, ko prideš s štacune
1. dec 2013 20:31
Goveja juha, popečen puranji zrezek, maslen krompir, stročji grah, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
2. dec 2013 9:04
Po treh dneh bivanja s sinom v bolnišnici ( bil je na operaciji) sem komaj čakala na domačo hrano in v soboto pripravila govejo juho, špinačo, pire krompir, hrenovke, piščančje fileje, motovilec in zeleno solato.
včeraj pa govejo juho z vlivanci, dušen telečji zrezek, zelenjavni riž, zeljno solato in motovilec. Sinu pa sem pripravila piščančji file in polento.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 02.dec 2013 09:15
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polžki s krompirjem, ohrovtom in sirom
Bovla po kitajsko