2. dec 2013 20:40
Danes: domači rezanci s korenčkom, solata
breskva
2. dec 2013 20:40
Danes: domači rezanci s korenčkom, solata
breskva
2. dec 2013 20:43
Mesno-zelenjavna enolončnica, šmorn, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
3. dec 2013 0:02
Ostanek sobotne zelenjavne mineštre; za partnerja kuskus z bučkami ter pečeno piščančje bedro, zame bazilikini široki rezanci z drobtinami in parmezanom (in parimi ukradenimi koščki lepega mesa:), skleda solate in skledica ne preveč dobrega stročjega fižola (pomojem se mi je predolgo valjal v skrinji, pa sem dvakrat odlila vodo).
Tisti bazilikini široki rezanci od Žita - ma, tako-tako. V bistvu sem jih danes že dala naprej, si bom kupla kar lepo navadne :D Mi bolj ustrezajo nevtralni, brez teh okusov.
3. dec 2013 9:50
Kaj bo danes pri naju ?
Za moža še goveja juha, chili con carne, vzet iz zamrzovalnika, Amoksiklav, čaj in limonca...
Ješprenj se namaka, skuham ričet, ko se vrnem iz sestanka poverjenikov Rdečega križa
babka1951
3. dec 2013 12:14
Včeraj juhica s piščancem, zelenjavo in rezanci
3. dec 2013 12:20
Ponedeljek: - ponovitev, ostanki od nedelje
Torek:
Golaž, zapečena polenta z ocvirki in sirom;
motovilec z rukolo
Pozdravček!
3. dec 2013 12:49
Včeraj špageti z mesno-zelenjavno omako, kristalka; danes pečenice in krvavice ter krompirjeva solata.
JJ
3. dec 2013 12:57
Danes najbrž makaroni z mesno omako in solata.
Sicer smo pa prešaltali na večerje, ker se je začel veseli december in pridem domov, poberem sina in brž na kako prireditev :), če le ne spi :)
testeninca
3. dec 2013 13:37
Četrtek: bučni polpeti, pire krompir, leča v omaki, borovničevi mafini z nekaj jagodami. Petek: polnjena paprika.
V soboto in nedeljo je kuhala mami in to dobro. Sobota: goveji golaž s kosi krompirja. Nedelja: goveja juha s kroglicami, telečja pečenka, polnjen krompir s sirom in slanino, zeljnata solata.
Včeraj: zelenjavna juha (koleraba, korenje, krompir, por) pomfrit s pečice, ocvrt oslič.
Lp
katti
3. dec 2013 13:44
Danes sva s sinom spet sama doma, zato nama je kosilo skuhala tašča: juha z rezanci in koščki mesa, dušeno zelje, pražen krompir, kuhana kranjska klobasa.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bovla po kitajsko
Nevzhajana orehova potica