4. dec 2013 23:50
juha iz hrbtovine, spet pire krompir, špinača, naravni zrezki, pečena paprika in zelena solata, kakavov biskvit
Balenka
4. dec 2013 23:50
juha iz hrbtovine, spet pire krompir, špinača, naravni zrezki, pečena paprika in zelena solata, kakavov biskvit
Balenka
5. dec 2013 5:36
včeraj goveja juhica pečenice na žaru, "tenstan" krompir in zelena solata z fižolom in česnom
danes kitajska kislo - poekoča juhica, - zopet "tenstan" krompir (ali pomfri - še nisem ziher), svinjska pečenka in solata z zeljem.
mačka27
5. dec 2013 10:55
Kuha se puranja juha z govejimi kostmi, zraven bom za sina pripravila piščančja jetrca v omaki in polento.
Za nas pa pražen krompir, popečeno meso puranje krače in svinjski zrezek, mešano solato.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
5. dec 2013 14:04
Četrtek:
Goveja juhica; popečeno meso iz juhe v korenčkovi omaki, krompir v kosih z blitvo in veliko česna; zelena solata z radičem
Pozdravček!
5. dec 2013 14:14
Danes sprobala šefovo omako,namesto mesa sem naredila mesne kroglice...omaka je super,malo sladko-pikantna..zraven za protiutež pa sladek korenček z šelinom.
Vrtejbenka
5. dec 2013 14:40
Danes rižota z morskimi sadeži,
Jutri pa nekaj novega, palačinke z mletim mesom polite z bešamelom, gratinirane in skleda mešane solate, za sladico pa eno orehovo potičko spečem v novem pekaču z luknjo in sadne pitke, zdaj ko sem po naključju našla sanjski recept za vanilijevo kremo .
LP
ursiii
5. dec 2013 17:30
Danes: sirov burek
ežoj
5. dec 2013 18:42
Kurja juha, pire krompir, blitva kot špinača, spanirani piščančji zrezki, ampak namesto pohanja so bili pečeni v pečici, skleda solate.
Jutri pa pica.
5. dec 2013 19:28
Juha, popečen sv. zrezek + kutinove rezine v viskiju, pire krompir, kuhana koruza, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
5. dec 2013 19:37
Zelje, ajdovi žganci in pečenica
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Mandljevi piškoti
Kruhove kroglice