29. nov 2013 21:19
Juha, bučne testenine z lososom, solata, sladica.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
29. nov 2013 21:19
Juha, bučne testenine z lososom, solata, sladica.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
30. nov 2013 13:38
Danes svederčki z gorgonzolo, hrenovka, mešana solata,
Jutri klasična musaka, solatka in ponovno peka piškotkov jupii ....
Lp
ursiii
30. nov 2013 14:02
Včeraj je bil piščančji paprikaš in kruh, danes pa pire krompir s korenčkom, pečeni kosi piščanca in zelena solata.
tanjaj
30. nov 2013 14:04
MAYCHYKA je napisal/a: | ||
|
Seveda :).
To je recept za 2:
pol piščančjega fileja sem narezala na koščke in jih marinirala z 2 žlicama sojine omake ene 15 minut. Potem sem zmešala ražvrkljano jajce in moko (po občutku), da sem dobila tekoče testo in zmešala s piščančem. V ponvi sem jih potem ocvrla (2-3 minutke na vsaki strani) in jih dala na papirnato brisačko, da se odcedijo (pekla sem samo ene 5 koščkov naenkrat, da se lepo ocvrejo.
4 stroke česna sem na drobno sesekljala in jih dala v vok istočasno z brokolijem na 2 žlici repičnega olja in na hitro popražila. Zalila sem z 2 deci piščančje juhe in žlico sojine omake. Ko se je brokoli zmehčal, sem dodala ocvrte piščančje koščke in mešala vse skupaj 2 minuti in po potrebi dodajala juho. Po 2 minutah sem zlila notri še vodo zmešano z koruznim škorobom, da se omakca zgosti in kuhala še 3 minute. Če je vse skupaj pregosto, dodaj še malo vode in če ni dovolj slano, dodaj še malo sojine omake.
Zraven sem skuhala riž.
30. nov 2013 14:38
Pri nas pa:testenine, šampinjoni (zadnja letošnja bera) v gorgonzolni omaki in solata iz zelja, radiča in fižola. Po kavici pa sprehod po snegu.
Lp
tonsk
30. nov 2013 15:26
Sobota:
Kremna juhica (česen, čebula, krompir, grah); kuhani skutni štruklji, korenček, por in puranji trakci iz voka; motovilec in rukola na solato; skutno-jabolčna pita
Pozdravček!
30. nov 2013 15:52
Dragička, čestitam, lepa pita! Tale mreža si zasluži čisto desetko!
naor
30. nov 2013 16:42
šara, domači krompirjevi svaljki z gobovo omako, skleda solate
30. nov 2013 16:46
tonsk je napisal/a: |
Po kavici pa sprehod po snegu. tonsk |
Mejduš, sem ti fouš
Danes (in jutri): golaž
skleda radiča v soalti, teran, voda, mandarine
lp
mzm
30. nov 2013 18:05
dober vecer objavila bi komentar jaz sem pekla ze tale sadni kruh in je zelo dober
marelica68Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Metuljčki s paradižnikovo omako
Malinini razpokančki