Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Cinnamon Stick  

član od: 9.3.2011

sporočila: 371

26. nov 2013 9:56

Danes bodo domače krvavice, namesto zelja kot priloga pa kar babičina srbska solata.

Cinnamon Stick

babka1951  

član od: 22.8.2012

sporočila: 6950

26. nov 2013 11:10

Dekleta, ja no, pa fantje tudi , prav nič ne rabite takega bišteka ( sem sliko dobila in jo naložila samo zaradi heca ). Jejmo, dokler lahko in če smo med tistimi izbranci, ki si to še lahko privoščimo in to na zalogo. Vzpodbudite sami sebe samo z malo več gibanja - tibetančki so dobri za telo in dušo, sprehod ali vzpon na bližnji hrib pa za " lažje se diha " Sonček je, naredite že danes nekaj zase, delo počaka 

babka1951

proxima  

član od: 21.10.2003

sporočila: 2514

26. nov 2013 11:17

babka1951 je napisal/a:
Sonček je, naredite že danes nekaj zase, delo počaka 

babka1951
Ja, ja stara modrost: "delo ni q.rc, stoji tudi dva ali tri dni..."

babka1951  

član od: 22.8.2012

sporočila: 6950

26. nov 2013 11:30

msegov je napisal/a:

Babka mene bi pa zanimal recept za te vaše zelenjavne koščke. Vidim, da so narejeni z brokolijem, cvetačo in korenje. Vse troje naravnost obožujem in bi bila zelo vesela recepta, saj zgleda odlično.

Danes pri nas goveja juha z vlivanci, ki je ostala od včeraj, meso od včeraj, sveže skuhan je bil le krompirjev zos.
msegov

Z veseljem ti posredujem:

št. recepta 18973 zelenjavni koščki - sem malo priredila po svoje

1 kg zelenjave ( korenje, cvetača, brokoli )

4 jajca, 4 žlice pšenični zdrob,  3 žlice moke, zvrhana žlička pecilnega, sol in 20 dkg naribanega sira za pico

naši so bili navdušeni, meso sva pa midva še včeraj cel dan jedla

Danes bova imela: govejo juho, pire krompir, špinačo in pečeno jajce na oko, se je moj že pripravil na moje kosilo in za vsak slučaj že pojedel eno ribjo konzervo

babka1951

Dragička  

član od: 9.12.2003

sporočila: 8901

26. nov 2013 11:50

Torek:        

Vampi s krompirjem      

Pozdravček!

Johanna  

član od: 14.5.2013

sporočila: 377

26. nov 2013 12:01

proxima je napisal/a:
babka1951 je napisal/a:
Sonček je, naredite že danes nekaj zase, delo počaka 

babka1951

Ja, ja stara modrost: "delo ni q.rc, stoji tudi dva ali tri dni..."

JežešnaMarija, , kje so zdaj moderatorji? Ko jih najbolj potrebuješ...

Johanna

zoyaa  

član od: 1.8.2011

sporočila: 88

26. nov 2013 12:51

Danes zelo zdravo kosilo Hamburger in pomfri

zoyaa*

matejaoz  

član od: 1.6.2010

sporočila: 329

26. nov 2013 12:55

Včeraj: goveja juha, zrezki v omaki, kus kus, solata

Danes: goveja juha od včeraj, gobice z jajčko, zelena solata

Jutri: segedin golaž, krompir v kosih

Četrtek: čili z mletim mesom

Petek: ribe (najverjetneje sardelice), krompirjeva solata

matejaoz

MBrando  

član od: 4.8.2011

sporočila: 2308

26. nov 2013 13:47

babka1951 je napisal/a:

Dekleta, ja no, pa fantje tudi , prav nič ne rabite takega bišteka ( sem sliko dobila in jo naložila samo zaradi heca ). Jejmo, dokler lahko in če smo med tistimi izbranci, ki si to še lahko privoščimo in to na zalogo. Vzpodbudite sami sebe samo z malo več gibanja - tibetančki so dobri za telo in dušo, sprehod ali vzpon na bližnji hrib pa za " lažje se diha " Sonček je, naredite že danes nekaj zase, delo počaka 

babka1951

NEKAJ NAJ NAJ KAR SEM PREBRAL TE DNI! Zaradi takšnih ljudi sem sam sebi tečen ko samo pomislim na anoreksijo ali pa preveč razmišljam o prehrani, Poslušaj telo, dodaj ščepec zdrave kmečke pameti o kvalitetni hrani ter nekaj čvrgov najnovejših dognanj pa boš užival kot KRALJ. Občasen obisk KFCa ali pa Burger Kinga pa ni še nobenega ugnobil.

ZAtorej, moja draga babka 

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

naor  

član od: 4.3.2010

sporočila: 7767

26. nov 2013 14:23

Babka, naše jamranje je bilo itak zaradi lepšega. Kar si napisala še kako drži in vsaj kar se mene tiče, te bom ubogala.

naor

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti