26. nov 2013 9:56
Danes bodo domače krvavice, namesto zelja kot priloga pa kar babičina srbska solata.
Cinnamon Stick
26. nov 2013 9:56
Danes bodo domače krvavice, namesto zelja kot priloga pa kar babičina srbska solata.
Cinnamon Stick
26. nov 2013 11:10
Dekleta, ja no, pa fantje tudi , prav nič ne rabite takega bišteka ( sem sliko dobila in jo naložila samo zaradi heca ). Jejmo, dokler lahko in če smo med tistimi izbranci, ki si to še lahko privoščimo in to na zalogo. Vzpodbudite sami sebe samo z malo več gibanja - tibetančki so dobri za telo in dušo, sprehod ali vzpon na bližnji hrib pa za " lažje se diha " Sonček je, naredite že danes nekaj zase, delo počaka
babka1951
26. nov 2013 11:17
babka1951 je napisal/a: |
Sonček je, naredite že danes nekaj zase, delo počaka babka1951 |
26. nov 2013 11:30
msegov je napisal/a: |
Babka mene bi pa zanimal recept za te vaše zelenjavne koščke. Vidim, da so narejeni z brokolijem, cvetačo in korenje. Vse troje naravnost obožujem in bi bila zelo vesela recepta, saj zgleda odlično.
Danes pri nas goveja juha z vlivanci, ki je ostala od včeraj, meso od včeraj, sveže skuhan je bil le krompirjev zos. |
Z veseljem ti posredujem:
št. recepta 18973 zelenjavni koščki - sem malo priredila po svoje
1 kg zelenjave ( korenje, cvetača, brokoli )
4 jajca, 4 žlice pšenični zdrob, 3 žlice moke, zvrhana žlička pecilnega, sol in 20 dkg naribanega sira za pico
naši so bili navdušeni, meso sva pa midva še včeraj cel dan jedla
Danes bova imela: govejo juho, pire krompir, špinačo in pečeno jajce na oko, se je moj že pripravil na moje kosilo in za vsak slučaj že pojedel eno ribjo konzervo
babka1951
26. nov 2013 11:50
Torek:
Vampi s krompirjem
Pozdravček!
26. nov 2013 12:01
proxima je napisal/a: | ||
Ja, ja stara modrost: "delo ni q.rc, stoji tudi dva ali tri dni..." |
JežešnaMarija, , kje so zdaj moderatorji? Ko jih najbolj potrebuješ...
Johanna
26. nov 2013 12:51
Danes zelo zdravo kosilo Hamburger in pomfri
zoyaa*
26. nov 2013 12:55
Včeraj: goveja juha, zrezki v omaki, kus kus, solata
Danes: goveja juha od včeraj, gobice z jajčko, zelena solata
Jutri: segedin golaž, krompir v kosih
Četrtek: čili z mletim mesom
Petek: ribe (najverjetneje sardelice), krompirjeva solata
matejaoz
26. nov 2013 13:47
babka1951 je napisal/a: |
Dekleta, ja no, pa fantje tudi , prav nič ne rabite takega bišteka ( sem sliko dobila in jo naložila samo zaradi heca ). Jejmo, dokler lahko in če smo med tistimi izbranci, ki si to še lahko privoščimo in to na zalogo. Vzpodbudite sami sebe samo z malo več gibanja - tibetančki so dobri za telo in dušo, sprehod ali vzpon na bližnji hrib pa za " lažje se diha " Sonček je, naredite že danes nekaj zase, delo počaka
|
26. nov 2013 14:23
Babka, naše jamranje je bilo itak zaradi lepšega. Kar si napisala še kako drži in vsaj kar se mene tiče, te bom ubogala.
naor
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Evitine Jakobove pokrovače
Goveji file s štruklji in rdečo vinsko omako z grenivko