27. nov 2013 11:46
včeraj so bili vampi, danes pa fižolova juha in cvrtje (šmorn)
lp, tatjana
27. nov 2013 11:46
včeraj so bili vampi, danes pa fižolova juha in cvrtje (šmorn)
lp, tatjana
27. nov 2013 11:51
Danes: Brokolijeva kremna juha in palačinke
LP
27. nov 2013 12:14
Sreda:
Perutničke v porovo-zelenjavni čorbici
Pozdravček!
27. nov 2013 13:39
Danes:
dušeno kislo zelje, matevž s sezamom, pečenica ter .
lp
irenakr
27. nov 2013 14:52
O, hvala Irena, jutri bo pri nama matevž. Lep krožnik, bi rekel naš Bine!Tudi Dragičkina čorbica lepo zgleda, le eno napakco ima-perutničke so notri. Smo nekaj praznovali ta vikend, pa so gostitelji pripravili gobovo omako s smetano, vanjo pa zložili pečene kose perutnine. Trala, so ponosno prinesli k mizi. Nenadoma se je kuharica z grozo zagledala vame, saj se je spomnila, da tega ne jem. Vse smo uredili, malo meska iz juhe, pa je bilo. Tudi sicer bi bila čisto zadovoljna s štruklji in solato. A se človek kar slabo počuti, če nekako nehote in nenamerno odstopa od splošnega okusa.
naor
27. nov 2013 15:32
Danes:
ežoj
27. nov 2013 17:24
Pri nas pa segedin. Včasih res zapaše (2x na leto ).
JJ
27. nov 2013 17:31
mačka27 je napisal/a: |
Aloha vsem Včer sem dobila 10 kg domačega bikca, pa bi danes rada nekaj "drugačnega" ustvarila (golažev, juhic, zrezkov imam že polno skrinjo - rajši kuham, kot jem, in včasih, priznam, pretiravam s količinami . nekaj ga je že v zamrzovalniku, nekaj pa še zunaj. Kaka ideja?
|
Meso nareži na večje kose, cirka 5x5 cm in pripravi tole jed:
http://www.kulinarika.net/recepti/12009/mesne-jedi/duse
Ohlajeno daj ali v posodice ali kar v plastične vrečke in zamrzni.
Vanja
27. nov 2013 20:19
Danes: šampinjoni s šunko in sirom, kuhan krompir, solata
breskva
27. nov 2013 20:22
Danes lignji, pečeni v ponvi in dušena špinača. Nažalost ni ratalo, tako kot sem si predstavljala ... So se bolj skuhali, kot spekli. Ampak, ker sem trmasta, bom tudi te smotane lignje pogruntala .
Sporočilo je spremenil(a) shari2007 dne 27.nov 2013 20:24Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ploščati špageti Bavette z genovskim pestom, sušenimi paradižniki in cvetačo
Evitine Jakobove pokrovače