15. sep 2013 22:01
Bograč, parvi prekmurski, skuhan v kotličku kar na domači terasi:
mamamia
15. sep 2013 22:01
Bograč, parvi prekmurski, skuhan v kotličku kar na domači terasi:
mamamia
15. sep 2013 23:00
babka1951 je napisal/a: |
Danes: cel popoldan še po malem mortadela.
|
NO COMMENT Kje si pa upam še kaj komentirat (po sposojenem sosedu)
Danes pri nas klasično nedeljsko: goveja juha z rezanci, restan krompir, mešana solata.
Ob gledanju vaših kosil, kljub pozni uri, bi še komot kaj vrgla vase.
Johanna
16. sep 2013 0:37
Gobova juha, pečena rebra, pražen krompir, pečena paprika s kajmakom, paradižnikova solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
16. sep 2013 6:11
Danes:
Ponavljam nedeljski jedilnik, le da bo tokrat kar kuhan krompir v kosih in pest durum polžkov.
Jutri:
Opcija obiska CELJSKEGA SEJMA, zaradi širjenja poslovne ideje, kar posledično pomeni kosilce nekje ob cesti.
Vsekakor pade kakšen GOLAŽ ali pa perutnina!!!
Gospod Ežoj, hvala za super idejo. Mislim da jo v prihodnjih dnevih (v kolikor ne grem v moj mali Paris ; ZAGREB yes) udejanjim. Kradem, grdobec sem, pje
dragička: zelo zelo GUT after glavni obrok PIKA NA I .
Palačinke s skuto so večna HVALEŽNA klasika, vse ostalo pa je samo čaranje. Ali slane, ali sladke, ali s pehtranom, ali s kokosom, ali pa samo z rozinami in rumčekom. NJAAAAAM. Bom kar hitro tudi sam zadevo naredil.
mamamia: Kot se šika!!! Na vrtu, v kotlu in z ljubeznijo. Vreme je bilo prav super, za takšno ČIRA ČARANJE
16. sep 2013 6:48
Včeraj pica iz restavracije na Trojanah...nad okusom sem bila očarana, saj nisem pričakovala tako dobre pice nekje, kjer se ne ponašajo s "picopeko". Pa seveda obisk celjskega sejma, kjer sem pridno degustirala indonezijske juhice (ki so bolj špageti in ne juha, kar je zame ena A) in jih nekaj kupila tudi za domov.
zoyaa*
16. sep 2013 13:31
PONEDELJEK:
Zelenjavna juhica z umešanim jajcem; riž s polivko; zelena solata in zelje:
Pozdravček!
16. sep 2013 14:52
Danes bo za kosilo špinačna juha in krača (še kar je ostalo od včeraj). Za sladico biskvit z nutellino kremo.
Bolj v easy danes, ker gremo zvečer še voščit Abrahamki in bo tudi tam kaj dobrega za pojest.
Jutri pa bo goveja juha, goveji zrezki z zelenjavo, rezanci, radič z domačega vrta.
La_Rosa
16. sep 2013 15:05
zoyaa je napisal/a: |
Včeraj pica iz restavracije na Trojanah...nad okusom sem bila očarana, saj nisem pričakovala tako dobre pice nekje, kjer se ne ponašajo s "picopeko". Pa seveda obisk celjskega sejma, kjer sem pridno degustirala indonezijske juhice (ki so bolj špageti in ne juha, kar je zame ena A) in jih nekaj kupila tudi za domov.
|
Tole je pa zelo zanimivo. Še nikoli nisem jedla slabše pice (ne v gostilni, ne zmrznjene iz trgovine) kot tam (3 mesece nazaj).
Pri nas pa včeraj goveja juha s cmočki, pečenka, pire krompir in zeljnata solata s fižolom.
Danes pa krepka gobova juha, pa za nekatere še pečenka in krompirjeva solata, za druge pa domači slivovi cmoki in kompot.
JJ
16. sep 2013 15:09
Zanimivo...Morda je pa odvisno od kuharja ki nama je pripravljal pico, jaz sem imela očitno srečo, saj je okus močno presegal pričakovanja, bila je več kot odlična.
Danes ješprenj, krača in kisel krompir.
zoyaa*
16. sep 2013 15:17
Goveja juha od včeraj, piščančji paprikaš.
tanjajKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bučke s sirom
Kitajski rezanci s piščancem