13. sep 2013 20:08
Danes: česnova juha, dödoli zabeljeni s praženo čebulo ter preliti omako iz mletih ocvirko in kisle smetane, solata
regica
13. sep 2013 20:08
Danes: česnova juha, dödoli zabeljeni s praženo čebulo ter preliti omako iz mletih ocvirko in kisle smetane, solata
regica
13. sep 2013 20:55
Uni Beti se je mudilo, pa ni utegnila vseh sardelic pohrustat, pa še nekaj oliv je pustila, le kozarec je uspela spraznit (saj veste, protokolarne obveznosti, tokrat eno srečanje pomembnih pevskih zborov, pa niso mogli začet brez nje, da bii jo čakali, se pa ne spodobi).
rimljanka
14. sep 2013 9:34
Beti se je mudilo, ker je morala ob petih pravnuka čuvat, pevske vaje so ob 7.30 (pa kako lahko to pozabiš?).
Danes telečja obara in solata.
Sonja
14. sep 2013 13:20
Kosilo delal mož in sicer sladko-pikantne perutničke,krompir z rožmarinom in paradajz solata.Hčerki pa sta mi pomagali pri pecivu za popoldan.
+
Dragica tvoja foto knjiga,kot bi rekel Ežoj, je pa super..
Vrtejbenka
14. sep 2013 13:40
Včeraj piščančja bedra na čebuli in rezanci, kumarična solata,
danes pa skutno zdrobovi cmoki z slivami.
Lp
ursiii
14. sep 2013 13:51
SOBOTA:
Goveja juhica (nočna kuha ) z domačimi rezanci; čičerika s čebulo in česnom, govedina iz juhe v beli omaki; solata: berivka-rukola-mlada špinača-korenček
Pozdravček!
14. sep 2013 15:43
Jaz sem se potepala, mož je pripravil nedeljsko kosilo.
Anja, sem te včeraj iskala na tvojem štantu, škoda, pa naslednjič nasvidenje. Podprli pa sva se s prijateljico na indijskem štantu. Odlično je bilo!
naor
14. sep 2013 16:16
naor je napisal/a: |
Jaz sem se potepala, mož je pripravil nedeljsko kosilo. Anja, sem te včeraj iskala na tvojem štantu, škoda, pa naslednjič nasvidenje. Podprli pa sva se s prijateljico na indijskem štantu. Odlično je bilo!
|
A to bomo jutar zvedli kaj je mož pripravil za nedeljsko kosilo. Manjka tudi informacija, s čim ste se podprli s prijateljico na indijskem štantu.
Pri meni danes: marinirane srdele ( to so ribe, če morda kdo ne ve, meni pa vera nalaga, da vsake tolk pojem kakšno ribo a jaz sem pa veren ):
ežoj
14. sep 2013 17:11
Goveje podplečje a la Vanja_USA, riž s črnim fižolom (Kuba, Mehika inKaribi- ena tak amešanica), cupkane paprike ...
mamamia
14. sep 2013 17:59
Moj dan danes pa je v znamenju sliv. Sem skuhala slivovo marmelado in naredila precej slivovih cmokov, ki bodo romali v skrinjo za uporabo pozimi. Če utrujenost malo popusti bom naredila zvečer še jogurtovo pecivo s slivami in bananami.
Za kosilo je bil pa danes ričet in palačinke, ki so ostale od včeraj.
msegovKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Dušeno rdeče zelje
Gnetemo, pečemo in jih že jemo