![](/userdata/avatar/EN4IO44ISI1QE2552OZ1.jpg)
17. sep 2013 10:33
Me je dež prignal iz gozda, še ne vem, kaj bo za kosilo, sem dala predlog možu na izbiro:
gobova juha, gobova rižota, špageti z gobovo omako...vse je hitro narejeno in še ena solatka
17. sep 2013 10:33
Me je dež prignal iz gozda, še ne vem, kaj bo za kosilo, sem dala predlog možu na izbiro:
gobova juha, gobova rižota, špageti z gobovo omako...vse je hitro narejeno in še ena solatka
17. sep 2013 14:00
TOREK:
Goveje-kurja juhica z zdrobovimi cmoki; sladko zelje s krompirjem v kosih, pečene perutničke, zelena solata s korenčkom; jabolčno-slivov zavitek:
Pozdravček!
17. sep 2013 14:22
Ja, babka, olive so polnjene z inčuni pa sem dve prerezal ( pričakojoč, da vidim ribo s glavo in repom ), ki jih lahko vidiš na sliki ( slikano stecialno za tebe ):
a ja: včeraj za kosilo riž s jurčki ( ostanek od nedelje ), danes pa prebranac s fižolom iz konzerve. Po videzu: to ni to, po okusu pa še kar.
ežoj
17. sep 2013 18:19
Danes pri nas spet kavra in palačinke....jed, ki v otroštvu ni šla v slast je sedaj odlična :)
zoyaa*
17. sep 2013 18:33
Nedelja: Goveji zrezki v gobovi omaki, ocvrt krompirček, solata (rukola, zelena solata, fižol, paradižnik, česen).
Ponedeljek: Kebab (dolg dan, velika lakota).
Danes: Fižolova mineštra.
Pipi Maj
17. sep 2013 19:01
Danes:
refošk, voda, grozdje
lp
mzm
17. sep 2013 19:10
Danes: boranja, polnozrnati kruh,
17. sep 2013 20:57
Danes sva bila s sinom na kraljevskem razvajanju pri mami:
juha z rezanci, popečena piščančja prsa, riž, pohane marele, pohane bučke, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
17. sep 2013 21:01
ežoj je napisal/a: |
Ja, babka, olive so polnjene z inčuni pa sem dve prerezal ( pričakojoč, da vidim ribo s glavo in repom ), ki jih lahko vidiš na sliki ( slikano stecialno za tebe ): ežoj |
ežoj, a ti to mene mal hecaš saj imam špegle gor, ampak bi rabila še povečevalno steklo
. A takole prebranac iz piksne izgleda??? sem ravno danes kupila dve akcijski v Hoferju, več jih ni bilo
Pa, da ne smetim, odločitev je padla in za kosilo je bila juha
17. sep 2013 22:48
Babka, izgleda odlična juha... Upam, da tudi jaz še kaj gob najdem.
Danes goveje- puranja juha z vlivanci, popečeno puranje bedro, zraven še malo piščančjega fileja in svinjske ribice z sirom, pražen krompir, zelena solatao
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
malo za hec | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Polpetki iz melancan
Ocvrte brizgane palčke (churros)