12. sep 2013 14:24
ČETRTEK:
Krema juhica (iz vrečke), makarončki preliti s "sataraš" omako, zelje in zelena solata
Pozdravček!
12. sep 2013 14:24
ČETRTEK:
Krema juhica (iz vrečke), makarončki preliti s "sataraš" omako, zelje in zelena solata
Pozdravček!
12. sep 2013 16:41
Dragička, lahko nekaj vprašam, tisto olje ima svež feferon notri? Jaz sem vložila 2 sveža podolžno prerezana feferona v olje, da bi malo zapeklo, pa se mi je zadeva po niti ne dveh tednih usmradila, dvigujejo se mehurčki, očitno nekaj ni prav..?
Mogoče kdorkoli ve kje sem ga polomila, najlepša hvala v naprej!
Danes za kosilce pikantni piščančji koščki v omaki po indijsko in rižek.
Lp
ursiii
12. sep 2013 17:13
Eno vprašanje: a se tistemu, kar je dragička objavila reče foto knjiga?
Pri meni danes: in the name of rose..............., ma ne kakšne rose, v imenu pampkina........... , uf, čist me je dragička zbegala s tisto knjigo, .......... ma, za buče gre, kremna bučna juha in bučine " polpete ":
ežoj
12. sep 2013 18:57
ežoj je napisal/a: |
1. Eno vprašanje: a se tistemu, kar je dragička objavila reče foto knjiga? 2. ... kremna bučna juha in bučine " polpete ":
|
1. Ne, tisto je fotoromanzo
2. "Polpete", ker si jedel ob pol petih ?
Danes: polenta in jogurt
lp
mzm
12. sep 2013 19:10
DAnes: piščančja obara z žličniki, ameriške palačinke
breskva
12. sep 2013 19:17
Vanja_v_ZDA je napisal/a: | ||
San nisem edina, ki ji je padel v oči napis za ugoden nakup čevljev?? Vanja Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 11. 2013 22:50 |
Vanja, to je še ena izmed zelo redkih vaških zadružnih trgovin, ki uspešno kljubuje velikim trgovskim centrom in gigantom. V njej dobiš resnično skoraj vse , še traktor lahko naročiš.
V njej je toliko topline, ustrežljivost in nasmehe dajejo zastonj
babka1951
12. sep 2013 19:34
@ Dragička, čudovita predstavitev, sam kaj, ko sem jaz tako lačna ratala
Danes sem gobe nabirala, zato je bilo potem kosilo bolj na hitro:
makarončki z bučkami in slanino, vložena pesa v solati.
babka1951
12. sep 2013 19:40
sardele, kruh, solata, domače drniško rdeče. S pogledom na morje.
Sonja
12. sep 2013 21:55
Kumarična juha, popečena sv. plečka, ohrovtove krpice, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
12. sep 2013 22:40
Včeraj na brzino popečeni jurčki s peteršiljem (imamo super soseda, ki nas zalaga )
Danes še bolj na brzino polnozrnati riževi kosmiči kuhani v mleku z vodo, posuti s cimetom....jutri pa najbrž še za kaj brzinskega ne bo časa
Ninja24
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Krompirjevi kroketi Saint-Florentin
Rezanci Barilla s slanino in gobami