Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

jelcy  

član od: 7.2.2006

sporočila: 209

11. sep 2013 15:21

Jade šele danes sem videla  tvojo slikico.Bi me lakho prišla mal obiskat....mi je že doooolgčas in mi tole v živo pokazala.

jelcy

Sporočilo je spremenil(a) jelcy dne 11. 2013 15:22

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

11. sep 2013 15:46

Vrtejbenka: ............ njoki izmoke in mleka ter domačimi češplami......

Kaj bi to bilo, a so kakšni cmoki s nekakšnim posebnim testom..........?

Irena: a veš kolk se meni je pasulj, menda ga nisem jedel enih par let, bo ga treba kmal dat na seznam ( matr, marsikaj mi sploh ne pride na vrsto ).

rag_doll: mož je napačno iskal, marelo bi mogel imet s sabo iskat pa kaj drugega

triksi, kakšno vprašanje: tam, kjer je gozd v bližini okna, pazi da ne zbudiš psičko, ki pol laja in s tem zbudi mačke ki pol počno mačje zadeve ( beri sexajo ) in se pri tem derejo da se vsaj tri krave oglasijo in vsa perjad ( gromozansko število, na takih haciendah še ovc in koz sploh ne štejejo ( goveda +/- sto glav ) in kje bodo vedli kolk je perjadi, kot bi tebe vprašali, kolk ti komarjev leta okrog hiše   ), torej tam, upam, da boš najdla.

pri meni danes:

ah, spet ribe, tokrat s bulgurjem in koruzo........... pa, saj se vidi, vi pa uganite, s čim so polnjene olive.

Na telefon se sploh več ne oglašam, pričakujem, da bo klicala beti in spraševala, če ji lahko zriktam kaj jurčkov. Eno figo ji bom zriktal, naj vse tiste lorde nažene v hosto pa naj iščejo ( lanski let ji nisem zriktal kaviarja, pa kaže, da ni jezna zaradi tega ).

Pa zares: a se dobi kaj gob, a sploh rastejo?

ežoj

Vrtejbenka  

član od: 15.2.2011

sporočila: 4005

11. sep 2013 17:12

Ežoj,to so njoki,samo brez krompirja.Naredila sem jih prvič.Malo moke zamenjaj z zdrobom,da so bolj rahli.Na prvi uč misliš da so krompirjevi.Hitro narejeni..iz tega recepta sem naredila 14 njokov.

http://www.kulinarika.net/recepti/13801/sladice/okusni-

Vrtejbenka

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

11. sep 2013 17:49

Ežoj men verjemi nobene gobe nikjer, jaz nisem nič našla...

jade

šefica  

član od: 11.9.2013

sporočila: 1

11. sep 2013 19:02

včeraj krompirjeva juha z jurčki,danes marelični cmoki in jutri bučni polpeti

šefica

breskva  

član od: 11.10.2007

sporočila: 3074

11. sep 2013 19:15

Danes: govedina z zelenjavo, testenine, mešana solata, puding s kokosom

breskva

msegov  

član od: 7.8.2010

sporočila: 493

11. sep 2013 19:32

Trixi je napisal/a:

Jaz sem danes hodila 3 ure in srečala 3 gobarje in enega jurčka. Me pa res zanima na katerem koncu raste toliko jurčkov ?

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Trixi sva kar na istem, jaz sem danes dopoldan prehodila en breg, našla bolj malo kaj, popoldne pa še drug breg. Tudi na tem nisem našla kaj veliko. Ampak se ne sekiram, sem se dobro razmigala in mi ni bilo treba zvečer iti teč pa še svežega zraka sem se nadihala.

Za kosilo pa danes dušeno zelje, pire krompir in pečen kare. Jutri bo nekaj iz nabranih jurčkov za ostale, zame nekaj bučnega.

msegov

babka1951  

član od: 22.8.2012

sporočila: 6950

11. sep 2013 20:20

@ Trixi - Trixi na Pokljuko pojdi, moj nečak jih je danes prinesel čez dvesto, psst....bodi čisto tiho

Danes: pire krompir, jurčki v omaki in zelena solata s fižolom, potem pa cel popoldan še po malem mortadela.

babka1951

Vanja_v_ZDA  

član od: 14.11.2008

sporočila: 6078

11. sep 2013 22:49

babka1951 je napisal/a:

babka1951

San nisem edina, ki ji je padel v oči napis za ugoden nakup čevljev?? 

Da jih ne dobim po prstih, ker mimo streljam, še najin meni: Danes in jutri: Enolončnica iz stročjega fižola (korenček, koruza, stebelna zelena, šalotka in neko zelenje, ki se ga pri vas še ne dobi, a je hudirjevo zdravo ), z belim piščančjim mesom in Cajun andouille klobasico za okus. Desert: Zame nič , dragi  pa Magnum lučko. Ko bo vse šavje zalito še  (prosecco). 

Vanja

Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 11. 2013 22:50

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti