11. avg 2013 16:37
ežoj je napisal/a: |
mzm, tega nisem ravno razumel: a tebe tudi pri vaškem ribniku brasosirajo in kissosirajo? ežoj |
Očitno ne
Danes: čorba, ki ima zagotovo ime, le poznam ga ne
refošk in voda
lp
mzm
mzm, tega nisem ravno razumel: a tebe tudi pri vaškem ribniku brasosirajo in kissosirajo? ežoj |
Očitno ne
Danes: čorba, ki ima zagotovo ime, le poznam ga ne
refošk in voda
lp
mzm
Hrenovka, veliiiko šopske solate in košček kruha.
Lp
ursiii
11. avg 2013 17:17
Ah, več se niti na kulinariko ne moreš zanesti! Včeraj grem na Rožnik, da kao slučajno srečam limnol pa babko, pa na hitro naredimo eno minikulinarčno srečanje. Ma kje pa, nobene ni bilo, trikrat sem zastonj prelaufal gor pa dol, nobene s naglnom ali s s roza copatki ( niti brez cofa ne ).
Danes pri meni bučni zavitek brez skute ( menda mu rečejo " hrupnica " vendar nisem ziher ):
ežoj
11. avg 2013 17:27
Danes: kremna zelena rižota, mešana solata
breskva
11. avg 2013 21:04
Bučna juha, sv. kare v pomarančni omaki, pečen krompir, kumarična solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
11. avg 2013 21:08
Ah, več se niti na kulinariko ne moreš zanesti! Včeraj grem na Rožnik, da kao slučajno srečam limnol pa babko, pa na hitro naredimo eno minikulinarčno srečanje. Ma kje pa, nobene ni bilo, trikrat sem zastonj prelaufal gor pa dol, nobene s naglnom ali s s roza copatki ( niti brez cofa ne ). Danes pri meni bučni zavitek brez skute ( menda mu rečejo " hrupnica " vendar nisem ziher ):
|
Pojma nimam, kje si laufal, sem jaz skoz en nagel s seboj nosila, vse glave s slamniki pregledala, roza copatke prečekirala , nič od nič na poti ni bilo, sem pa jedla eno dobro solatko
babka1951
11. avg 2013 23:37
Danes so za nas kuhali drugi in bilo je okusno vse po vrsti:
goveja juha z rezanci, gobova juha,
pražen krompir in pirota z jurčki,
pohani piščančji zrezki, pleskavice in pečen piščanec.
paradižnikova solata in kumarična solata,
jabolčni in borovničev štrudelj, gibanica zmečkanka, sadna solata,
12. avg 2013 8:21
Včeraj vegetarijanski zvitki: pšenična tortilja, premazana z zmečkanim avokadom, nadevana z mariniranimi in na žaru pečenimi bučkami, melancani in rdečimi paprikami, zraven pa paradižnik in čebula. Za sladico marelice.
Danes solata iz leče, pora, paprike in fete. Za sladico pecivo, ki smo ga dobili za popotnico na sobotni poroki.
aby
12. avg 2013 13:08
Zloženka iz jajčevcev, paradižnika in sirov (mocarela, parmezan in tilzit) ter paradižnikova solata.
Pipi Maj
12. avg 2013 13:11
Pri nas bo goveja juha (iz skrinje)- že doolgo je ni bilo v tej vročini,
popečen Olimski sir s peteršiljem, paradižnikova solata ( je končno začel zoret), kruh.
tabuKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kavna torta (Coffee cake )
Najboljši limonini razpokančki