14. avg 2013 7:51
Včeraj je bil en tak makaronflajš...za prste polizat!
Za danes sem predlagala mešano solato s tuno, sirom, jajcem, olivami,....ampak glede da je vreme bolj kislo bo pasalo kaj tolega zraven
ANJA
14. avg 2013 7:51
Včeraj je bil en tak makaronflajš...za prste polizat!
Za danes sem predlagala mešano solato s tuno, sirom, jajcem, olivami,....ampak glede da je vreme bolj kislo bo pasalo kaj tolega zraven
ANJA
14. avg 2013 12:03
Njoki s piščancem in paradižnikom. Odlično kosila :D
j_erci
14. avg 2013 12:29
SREDA:
Makaronflajš (mali mali makarončki... ),
zelena solata s korenčkom
Pozdravček!
14. avg 2013 13:33
Kuha mož....krompir na gosji masti,polnjeni šampioni z česnom in peteršiljem,pečen piščanec in paradajz solata z papriko in kumaricami..za posladek pa lubenica in popoldanski šiht do 21.
Vrtejbenka
14. avg 2013 13:48
Jutri: filane paprike, pire krompir
leandros
14. avg 2013 14:31
Vrtejbenka, po takem kosilo bi bilo bolj pametno iti mal na kavč, ne pa v službo! Upam, da si pohvalila moža!
naor
14. avg 2013 14:33
Vrtejbenka je napisal/a: |
.....polnjeni šampioni ..... |
V katerem športu pa?
Danes pri nas kuhala mama: pire krompir, blitva-špinača, pečene perutničke, marelični cmoki, breskov kompot
rimljanka
14. avg 2013 15:25
ponedeljek: domače pleskavice, čevapi, piščančja nabodala, prebranec, pečena paprika, domač paradižnik, kruh
torek: goveje- piščančja juha, lazanja, zelena solata in zeljna solata, posladek sacher rezine in penina
danes goveja juha z rezanci, zame in hči orada, pečen krompir, za sina in moža pa špageti bolognese in zelena solata
Zdaj pa 14 dni bolj ali manj kuhanja, nekaj bo prišlo prav iz zamrzovalnika, saj sva se lotila prenavljanja stanovaňja.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
14. avg 2013 15:58
Paradižnikova juha, pečene perutničke, bučkini polpeti, paradižnikova solata, endivija.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
14. avg 2013 15:59
Drage dame, če človk mal bolj pogleda vaša kosila, večkrat dobi vtis, da veliko vas misli, da je dobro kosilo ( tudi za moškega ) list solate in dve/tri ( raje dve ) kaplice limone. In, zravn zraka in ljubezni, ni treba ničesar več. Solata ( pa tudi limona ) je OK, zrak pa mora bit, ljubezen tudi, toda, to ni dovolj! Treba je tudi kaj konkretnega. Kako si moški predstavlja kosilo lahko si ogledate kosilo Vrtejbenke ( na prejšnji strani ), , ki ga je pripravil njen mož ( slika pove več kot tisoč besed ). Vrtejbenka, čestitke možu za " pogled na kosilo iz moškega zornega kota " ( no, tiste polnjene ŠAMPIONE, bomo spregledali, to je tvoje maslo ).
Pri meni danes: kostna juha in kostni mozeg:
ežoj
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jajce na oko v ramekinu, s šunko, sirom in zelišči
Najboljši limonini razpokančki