10. avg 2013 16:53
mzm, tega nisem ravno razumel: a tebe tudi pri vaškem ribniku brasosirajo in kissosirajo?
Danes:
jedilnica za lepo vreme začasno odprta, do prve slane ali snega.
ežoj
10. avg 2013 16:53
mzm, tega nisem ravno razumel: a tebe tudi pri vaškem ribniku brasosirajo in kissosirajo?
Danes:
jedilnica za lepo vreme začasno odprta, do prve slane ali snega.
ežoj
10. avg 2013 18:40
Danes: pečen fižil s klobaso, Contessa Maleena
breskva
10. avg 2013 18:49
Moja kuhinja tudi spet obratuje - po predhodnem temeljitem čiščenju, ker zadnji teden ali nekaj takega klima pač ni bila ugodna za čiščenje. Mestni ribnik dela, čeravno se mi zdi, da je bilo nekaj manj ribjih pokojnikov kot običajno na razpolago. Ampak za otvoritveno pojedino je bilo dovolj:
jakobove školjke z zelišči in maslom in smetano, zraven domač kruh, veliko solat in nekaj zlato tekočega z Jeruzalema. Za povrh variacija na temo kremne rezine, malo dopolnjene z borovnicami in karamelom po vrhu.
Za večerjo tek na Rožnik.
Sonja
10. avg 2013 19:21
[citat=--limnol--]
Za večerjo tek na Rožnik.
Sonja[/citat
Te bom ujela, sam nagelj imej s seboj, da te bom za rokav pocukala
babka1951
10. avg 2013 19:33
Se hecam, pospravljam, pakiram......
en del dopusta minil, prehitro, moram fajn po bajti pogledat, da slučajno mojga gor ne zaklenem, se mi zdi, da je za nekatere stvari, še vedno dokaj uporaben
babka1951
10. avg 2013 19:49
Ajaaaa, kaj za kosilo, lignji danes dobriiiiiiiii
babka1951
10. avg 2013 20:55
babka1951 je napisal/a: |
Te bom ujela, sam nagelj imej s seboj, da te bom za rokav pocukala babka1951 |
Moja rožniška mantra je "tko žuri, gubi na dostojanstvu" - in sem jo tako zelo ponotranjila, da me res ni težko spoznati - jaz sem tisto, kar se v potu svojega obraza skrajno počasi vali, gor ali dol, saj je vseeno. Imam pa roza copatke.
Nič, še kar vztrajam brez večerje (če odmislim, da sem pospravila pekač s kremšnitami - ampak to je bil še del kosila, stran pa res ne bomo metali)
Sonja
10. avg 2013 20:57
Puranji zrezki s šampinjoni, dušene bučke, kuskus in zelena solata.
Pipi Maj
11. avg 2013 15:26
NEDELJA:
Kremna juhica; ščipanci na drobtinah, praženi šampinjoni s šesnom, pečena rebrica in ribica; zelena solata; skutni zavitek s kokosom,
Pozdravček!
11. avg 2013 16:12
Polnjene paprike in pire krompir ter kumarična solata (in še sladoled za sladico).
Pipi MajKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bučni pire iz rumene buče
Pečena prosena kaša s suhim sadjem in skuto