9. avg 2013 17:23
Goveji zrezek in dušen paradižnik s papriko ter mešana zelena solata (berivka, rukola, špinača ...) s česnom in dobro mero fižola.
Pipi Maj
9. avg 2013 17:23
Goveji zrezek in dušen paradižnik s papriko ter mešana zelena solata (berivka, rukola, špinača ...) s česnom in dobro mero fižola.
Pipi Maj
9. avg 2013 18:21
Teh osem, devet stopinj manj je ravno prav, da se človeku obudi spomin na kissose in brasose, zato se zakadim k našemu ribniku.
,no, ja, nima vsak ežojeve sreče...sardele so bile pa odlične, ja, pa paradižnik in kumare v solati tudi, da o refošku ne govorim!
lp
mzm
9. avg 2013 18:36
pečen piščanec (polovička) skupaj s krompirčkom v koži, paradižnik
majaos
9. avg 2013 19:14
Danese: brstični ohrovt v omaki, pečen kifeljček, čevapčiči, mešana solata (paradižniki, paprika, kumara, drobnjak)
breskva
9. avg 2013 21:13
Juha, popečen puranji zrezek, zeljne krpice, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
10. avg 2013 9:26
Včeraj: hitra zelenjavna gosta čorbica, ostanki pohančka in solata, potem pa še pecivo lene gospodinje , no ni bilo čisto tako, jaz sem še mal sadja dodala
Danes: najprej peš na Ermanovec, potem pozno popoldan, pa postanek Pr'sedmic
babka1951
10. avg 2013 14:20
Juha, piščančji čevapčiči, zeljne krpice (brez testenin), kuhana koruza, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
10. avg 2013 15:01
Bučna kremna juha po moje, zrezki v smetanovi omaki z lisičkami, pražen krompir, zelena solata (predzadnja z vrta, kmalu pa sledi berivka nove serije, sem pridno uzalivala, včeraj in danes zjutraj je pa malo še spod neba dolilo, žel le malo), kozarček belega ,; stric je prinesel sveže lisičke, pa je v zahvalo dobil kosilo (in špe enkreat ga bo, ko bo gobova juha z ajdovimi žganci).
Pozno popoldan kava in še kaj sladkega, pa vjkuhavanje breskev, 1. del.
rimljanka
10. avg 2013 15:18
SOBOTA:
Telečja rižota, zelena solata
Pozdravček!
10. avg 2013 16:39
prebranec, čevapčiči in narezan paradižnik
BalenkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Borovničevi cmoki z orehi in pehtranom
Zeljne krpice