Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

JanisJoplin  

član od: 20.1.2011

sporočila: 1953

9. avg 2013 11:32

Blagor tistim, ki zaradi vročine ne morejo jesti.... mene tek prav nič ne mine  

Ponedeljek : telečja obara, zame pa krompir v kosih in stročji fižol, zabeljen s praženo čebulo in kislo smetano

Torek: za nekatere obara, za  druge filane bučke in zeljnata solata

Sreda: svinjski kareji, pire krompir in stročji fižol v solati

Četrtek: spet obara (ni je hotelo zmanjkat) in meso od srede, pa pečen krompir in prve domače kumare v solati

Petek: kamniški odščipanci, domače lepinje ter dodatki (ajvar, zenf, kečap, majoneza, zelena solata, čebula...)

JJ

leandros  

član od: 19.8.2009

sporočila: 188

9. avg 2013 11:50

Danes: uf kako sem si jih zaželela, piščančja jetrca v omakici + solata

Jutri: verjetno svega i svašta, se bom pa pustila streči, ker grem na ... 

leandros

nasmeh_do_ušes  

član od: 5.8.2013

sporočila: 11

9. avg 2013 12:09

Cordon blue, krompir v kosih in zelena solata.

nasmeh_do_ušes

Dragička  

član od: 9.12.2003

sporočila: 8902

9. avg 2013 12:35

PETEK:      

Stročji fižol na drobtinah,        

ribji file, zelena solata:

Pozdravček!

Vrtejbenka  

član od: 15.2.2011

sporočila: 4005

9. avg 2013 15:04

Danes zeloooo dišeča šelinka in mrzla riževa solata z zelenjavo.

Vrtejbenka

ursiii  

član od: 19.1.2011

sporočila: 543

9. avg 2013 15:30

Včeraj kruhovi cmoki in zloženka iz popečenih melancanov, paradižnika in sira + solata,

Danes rižota z blitvo in melancani, paradižnikovo kumarična solata,

Jutri špagetki z gorgonzolo in solata z dodatkom paradižnika, ko tako lepo rdečijo v vrtičku 

Lp

ursiii

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

9. avg 2013 16:08

Danes:

sedaj je treba izkoristit vsak trenutek, Monsun so že napovedali, kmal bojo začeli omenjat snežno mejo ............... in smo dobri do maja.

ežoj

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

9. avg 2013 16:17

U, nova sorta melancanov, ežoj, Vzdolžno progasti".

Danes pri nas: v planu bučna juha, plan realiziran do točke, ko je bilo ugotovlejno, da je greeeenka. pa smo na hitro naredili eno iz vrečke, kermno, s kroglicami, iz vrečke.

Krompir in piščančje perutničke, pečeno skupaj v pečici, za mamo solata iz stročjega fižola, zame iz stročjega fižola, paradižnikov raznih barv in velikosti, enega minimini čilija, ki je pa zelozelo pekel, v obeh solatah seveda še ptujski luk, česen iz Logatca, bučno olje iz Veržeja, oljčno olje iz Padne, kis iz H.

Kava, klepet in  pa zdajle. Dežja (še) nič.

rimljanka

Trixi  

član od: 23.9.2003

sporočila: 15433

9. avg 2013 16:24

En lep morski pozdrav...tu pri nas je prijetno, malo oblačkov, sonček ..od doma pa slišim, da so huda neurja.

Včeraj sva imela obletnico in za kosilo smo bili  v restavraciji na hladnih jedeh. Mož pršut, paški sir in ostale priloge, jaz pa hobotnico v solati, mali pa si je zaželel pečen krompirček.Zvečer pa smo z lastnikom uživali ob hobotnici, ribah in domačemu vinu pozno v noč. Mali pa je dobil porcijo makarončkov in čaj.

Babka lepe lep slikice....ko se vrnem tudi jaz pošljem nekaj za srce odpret....

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Balenka  

član od: 28.4.2004

sporočila: 2827

9. avg 2013 17:09

tople kumare s krompirjem, za mojga "Metkota" pa v koščkih krompir in naravni zrezek ter paradižnik

Balenka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti