Moški morajo odrasti

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

2. avg 2007 15:46

Midve s hčerkico sva pred blokom gledali mucke. In so bili mladički... In sva jo dali mucku, ker jo je itak bolj rabil, kot ona, ki je bila že velika punca... Pa sem jo to masirala in vtirala v male možgančke nekaj časa. Vmes pa počasi skrivala vse rezervne dude, dokler nisva imeli samo ene. In to je dala mucku... (Stara je bila točno 2 leti). Saj je pol mal pogrešala dudico, pa sem jo spomnila na malega mucka in je bilo okej.

Da ti ne povem, kakšna drama je bila zdaj, ko je zgubila okrasek na japonkici (za na nogo), ko smo šli na Prešerca pod tuš... Uha je jokala, ko ni bilo zvezdice. Pa sem jo pomirila in povedala, da jo je v Ljubljani sigurno ena miška našla; ena mišja princesa in verjetno si je naredila eno tako krasno krono. In je odpeljala. In je zdej super, da nima okraska na čeveljčku, ker ga ima miška...

lidka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti