29. jul 2007 5:59
Jade, mogoče imaš pa še prav. Pa še bolj "pošteni" bomo na kupu Pa sej štila sploh ni noben problem najti, to mene sploh ne skrbi. Sam tapravga, tapravga... tazga da bo zdržu težo moje lopate
Lep dan in veliko se smejte
29. jul 2007 5:59
Jade, mogoče imaš pa še prav. Pa še bolj "pošteni" bomo na kupu Pa sej štila sploh ni noben problem najti, to mene sploh ne skrbi. Sam tapravga, tapravga... tazga da bo zdržu težo moje lopate
29. jul 2007 8:35
Simona tvoja lopata je pa reeeeeeeeesssssssssssss težka.
jade
29. jul 2007 8:52
ooooooo Peugeot
29. jul 2007 9:14
Ja jade, vizualno res pomisliš, da me komot drži zobotrebec... karakterno pa... kar prašaj bivšega- itak sem najbolj zajeb... in tečna baba daleč okrog Tko da mi očitno res ni pomoči
29. jul 2007 9:22
vidva fanta, moram vama povedati, da je tale Simona zelo čedna deklica tam nekje izpod Kamniških planin, če sem si prav zapomnila. Pa kuhat tudi zna, kar poglejta nazaj po forumu "kaj jutri za kosilo", kako je pedenala bivšega...namesto, da bi se pustila pedenat :)...Slikca je pa tudi nekje...le nick je imela takrat drugačen , ko smo imeli srečanje v Peklu. Ognjič
29. jul 2007 9:22
Simona pust ti bivšega kaj pa on ve? Če je pustil takole fest punco stran od sebe nima pojma.... jade
29. jul 2007 9:23
Ognjič je napisal/a: |
vidva fanta, moram vama povedati, da je tale Simona zelo čedna deklica tam nekje izpod Kamniških planin, če sem si prav zapomnila. Pa kuhat tudi zna, kar poglejta nazaj po forumu "kaj jutri za kosilo", kako je pedenala bivšega...namesto, da bi se pustila pedenat :)...Slikca je pa tudi nekje...le nick je imela takrat drugačen , ko smo imeli srečanje v Peklu. Ognjič |
...........pa še ponoči bolj malo spi.................
jade
29. jul 2007 9:40
jade je napisal/a: |
Simona pust ti bivšega kaj pa on ve? Če je pustil takole fest punco stran od sebe nima pojma.... jade |
tako se govori...bivšim je treba prijazno zaželet vso srečo za naprej in seveda tudi ne pozabit še bolj prijazno dodat, da naj se jim vse vsaj dvojno povrne..., pa glavo pokonc imet...
Ognjič
29. jul 2007 10:34
najbolj super v zvezi z bivšimi je, da si - ko jih čez nekaj let srečaš, presrečen da so "bivši" in ni ti jasno kaj si videl na njih! Lisa
29. jul 2007 11:28
OOOOO Ognjič in jade... hvala za podporo Sta mi kar polepšali dan Sploh ni panike, vem da še pride čas, ko bom lahko spet koga pedenala. Komaj že čakam na frišne v trebuhu Lep dan in veliko se smejteKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Veganski narezek z nachosi
Milijonska juha