30. jul 2007 11:51
kuharca37 je napisal/a: |
nikoli mi ni otroke previl,vstajal ponoči,jih peljal v vozičku....ma kakšne rože neki,darila-jih tudi nočem
kuharca37 |
Joj,
kuharica, ne ve, kaj je zamudil... očki kar pokajo od ponosa ob vozičkih:) Sicer ti pa s tem opisom tvojega možička po moje res ne bo nobena kulinaričarka skakala v zelje
. Ne vzet za slabo, mal se hecam
Se pa strinjam, da vsak rabi tudi kak čas zase, vendar pa je odvisno tudi od obdobja, ko maš male otroke, je tega časa temuprimerno manj;)
lidka, moj lubi je pa obraten: ko sva začela, sva bila bolj na izi, zdaj pa sva bolj pozorna en do drugega, meni darilca nič narobe ne hodijo (sploh ker so to po navadi kuharske knjige, tak da posredno celo komu tu prav pride, hihi
). Takrat sva (oz. sem predvsem jaz) rabila več časa za prijatelje in sem ga tudi dobila, nikoli mi ni bilo treba izbirat, če bi takrat morala izbirat med njim in prijatelji, ker bi mi postavil tak ultimat, danes ne bi bila skup... Ne verjamem v take zveze, kjer se postavljajo pogoji, ker se mi zdi vse skup čisto preveč poslovno.
Peugot, sigurno je tudi nekaj sreče zraven, vendar za 8 let sreče samo sreča ni dovolj;)
katjuška in ostali, ki pravite, da smo zdaj preveč egoistični za zveze oz. da nam ni mar za tuja čustva; meni se zdi, da pozabljate eno zelo enostavno dejstvo: kako naj mi dol visi za njegova čustva, če ga mam pa rada? Saj to je vendar normalno, če bo žalosten, zaradi biločega, bom žalostna tudi jaz! kaj se mi torej splača ga žalostit? ne vem, no, zelo sebičen način gledanja
, pa da iste rezultate... ne vem, kako pridete do takih zaključkov... Meni se zdi, da če imaš nekoga rad, to enostavno ne dela...
fakin, jaz sem bila točno taka: nikakor pripravljena na resno zvezo in veliko so mi pomenili prijatelji (no, saj mi še vedno, vendar pa nisem več toliko časa z njimi), oba sva mislila, da tole ne bo trajalo, fant je celo šel stavit s prijateljem, da kvečjemu 1 teden, max dva, ker je mislil, da ga bom pustila... Pa ti rečem, da ni čisto tako črno, hihi
S pravim pristopom se še tako divjo punco umiri, hihi
(vsekakor pa ne z ultimati;) Res pa je, da mora bit nekaj iz obeh strani, pa kakorkoli že rečeš temu čustvu
Veri