29. jul 2007 12:26
hihi, jade, mene so pa učili ravno obratno: da se dobro kobilo tudi v štali najde;) pa je tudi to delalo;) Nilkoli iskala, pa so me vedno našli;) Res pa je, da me je povsod polno, vedno;)
peugot, kar sem hotela reči je, da nihče ni tako neumen, da bi šel, če mu patner nudi res vse, kar potrebuje oz. ga v vsem podpira. Včasih se enemu v zvezi zdi, da je vse kot mora bit in da daje vse, kar si 2. želi, pa dejansko ni tako
... Samo pogled iz druge strani (ker sem sama bila pač vedno do zdaj na tej strani...)
Celo če punca ni pripravljena na resno zvezo (jaz sem mela vedno to "srečo", da sem nabasala na neke resne fante, ki bi se kar poročili
, jaz sem se pa vedno bala...), celo če oba najprej jemljeta vse skup zelo na izi, se vseeno da, dokaz sva midva... Enostavno mi ni dal nobenega razloga, da bi ga pustila, potem sem ga pa itak mela že preveč rada, tako da bi si zdaj verjetno lahko privoščil marsikaj, pa ne bi šla (ampak pssst, ne mu tega povedat
)
Da pa nekdo reče, da je bilo vse krasno in je drugi dobil vse, kar je želel in še več, pa se je kar iz lepega odločil in šel brez pravega razloga, se mi zdi pa nerealno... Sem bila prevečkrat na 2. strani, da bi lahko verjela... Ni to obsojanje, samo dvom v celotno sliko, slikano le iz ene perspektive... Včasih je lažje razumet, če vidiš še drugi del slike...
Zakaj so samske punce in fantje sami oz. same, pa nimam pojma, verjetno odvisno od primera do primera, vendar če sem čisto iskrena, pri meni z logiko, da je za partnerstvo treba (po)trpet, ne bi prav daleč prišel... Meni se zdi, da mora bit vsota pač pozitivna, če ti ljubi da več plusov kot minusov, ostaneš, če je več minusov, greš... Enostavno ko pasulj;) Zato pravim,d a nihče ne gre stran od samih plusov, tudi če se boji ne;) Vsaj dokler ima vso svobodo, ki si jo želi...
Če bi mi nekdo ves čas govoril, da moram potrpet, da se moram prilagajat, bi ga pa kmalu poslala nekam;) Prilagajanje mora bit po moje tako, da je to obema fino, ne pa neko matranje... Saj ne, da ti je vedno čisto vse všeč, ampak v splošnem pa;)
Oz. kot moj oče pravi, je njegova definicija ljubezni to, da ti je z nekom lažje kot brez njega. Sicer se včasih malo zalomi pri kakih ekstremnih primerih, ampak v osnovi je točno to.
Veri