4. jul 2007 8:50
kobra 1 je napisal/a: |
Punce dajte nehat V naslednjem forumu dekleta hujšajo ne nagajat. Drugače pa kobra 1 |
Kobra pa to ti je idealno za hujšat. Gledaš lahko pojesti ne moreš.
jade
4. jul 2007 8:50
kobra 1 je napisal/a: |
Punce dajte nehat V naslednjem forumu dekleta hujšajo ne nagajat. Drugače pa kobra 1 |
Kobra pa to ti je idealno za hujšat. Gledaš lahko pojesti ne moreš.
jade
4. jul 2007 8:52
Saj sem vas opozorila, da ne odpirat.
jade
4. jul 2007 10:11
ham ham, lačna... hruškabanana
4. jul 2007 10:15
tudi mene zanima, kje se dobi tista plastična zadevica za raviole? Sicer pa, kapo dol. zelo lepo. mimika
4. jul 2007 10:23
Bravo, punci! Blanchy
4. jul 2007 10:44
Mimika jaz imam tudi take modelčke za žepke. Skupaj so 3 pakirana različne velikosti. Jaz sem jih kupila v merkurju. jade
4. jul 2007 21:35
jade, jade, kaj nam delaš, mal smo že pozabili kaj stana zna naredit.
Stana, res me pa zanima kako slikaš, a slikaš normalno, pol pa narediš izrez, ali slikaš z tisto nastavitvijo za bližino, ali slikaš s teleobjektivom......, mal nas pouči....
Za korenčkove kroglice, jaz imam recept:
0,5 kg korenja, 0,5 kg sladkorja, sok in skorja od ene limone.
Očiščeno, naribano korenje se doda sladkorju, ki je prekuhan s kozarcem vode, kuha se pol ure, na koncu se dode sok in skorja limone. Ko se vse shladi, se delajo kroglice, ki se povaljajo v sladkorju.
Iz lastnih izkušenj, če je prevelika limona, pol sladkor noče " kristalizirat ", kroglice se ne strdijo prav.
ežoj
4. jul 2007 21:56
Stana, hvala za odgovor. Se še kar ne morem nagledati vajinih lepih in sladkih zadevic. Pa poslikajta še kaj. lp, župca
4. jul 2007 22:41
No, jaz dodam še dve slikici, da se vidi kako ne znam poslikat:
pa še tole:
Ista torta ( saher, variacija s čokoladno kremo ), prevlečena s čokolado, po receptu jade, se pravi le čokolada in olje. Prva slika je slikana dve uri po tem ko je narejena, druga slika je narejena drugi dan, ko je torta " prespala " v hladilniku. Moglo bi se videt, pa se ne: na prvi sliki je šokoladni preliv sijajen, na drugi pa čisto mat. Slikano je zunaj, na sončni svetlobi, pa se vseen ne vidi dobro.
A ja: čokolada je gorenjka mlečna ( po nasvetu Veri naj bi bila gorenjka jedilna, vendar je v našem malem mistu nisem našel.
ežoj
4. jul 2007 23:05
joj prav lačna sem postala, ko sem gledala te slikce. MajdaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ribja juha s testeninami
Sendviči iz ajdovih rogljičkov