Ali je kdo lačen?

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

3. jul 2007 11:39

Stana je definitivno carica - zlasti v tistem delu, ko zadevo lepo dokumentira, pa kadriranje tudi že obvlada - meni tam ponavadi zmanjka motiva. In glede na to, da stana to že obvlada, se sploh ne bom več mučila s fotkanjem....:)))) Vendelina jr.

Mijan  

član od: 30.12.2006

sporočila: 554

3. jul 2007 12:33

Jade, ti si prav ena hecna punca. Mijan

elba  

član od: 7.2.2007

sporočila: 178

3. jul 2007 12:47

Čudovite slike in še enkratnejše mojstrovine! Imam pa eno vprašanje za Ligojno. Kje se dobi tista mala napravica z izdelavo raviolov? elba

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

3. jul 2007 12:49

A ne kako stana obvlada. Pa še slikat zna. Jaz naredim še kar ampak fotografirati pa ne znam. Uh samo, da me ne bo stana po riti, ko vidi, da sem dala njene slikice gor.

jade

nektarina  

član od: 15.2.2006

sporočila: 901

3. jul 2007 19:06

ima kdo recept za te korenčkove kroglice? stana r je res prava mojstrica nektarina

elaphus  

član od: 27.9.2002

sporočila: 6945

3. jul 2007 19:53

Ojojoj, ob takihle trenutkih si pa res želim, da bi imela tisto čudežno tekočino profesorja Modrinjaka, ki je z njo poškropil slike in stvari so skočile iz njih in bile prave. Al bi se zdajle najedla!!!!

LP

P.s. Aja, Stana, pa saj že veš, kapo dol!!!

cervus

župca  

član od: 12.5.2004

sporočila: 348

3. jul 2007 20:52

Stana, odkrij nam skrivnost, kako ti uspe tako lepo narezati vse pecivo: nikjer odpadle drobtinice, nikjer nalomljene ali počene čokoladne glazure, nikjer zapacanih slojev, ... skratka, prosim, razloži nam svojo tehniko. hvala, hvala, hvala, župca

stana.r  

član od: 28.11.2004

sporočila: 2909

3. jul 2007 21:01

Jaaaadeeee     

Ha ha zdaj si pa me! Jaz, firbec, seveda odprem link v pričakovanju kakih dobrih receptov, zagledam pa svojo fotko  

Ognjič, tele tvoje malinine rezine so res blazno dobre!! Že nekaj časa sem si jih ogledovala (tista tvoja slikica je zelo lepa), v nedeljo pa sem jih odnesla na en piknik in so vsi tako hvalili, da sem bila kar ponosna na tvoj recept in moj izdelek   Slikico sem pa že poslala in čaka na obdelavo

Strelka, tukaj je recept za višnjevo torto http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=10079

Nektarina, recept za korenčkove kroglice: skuhaš 1/2 kg drobno naribanega korenčka in 1/2 kg sladkorja oz. del sladkorja nadomestiš z vanilijevim sladkorjem, po potrebi ocediš tekočino in narediš kroglice, ki jih povaljaš v kristalnem sladkorju. En dan naj se sušijo na zraku tako, da so na zunaj malo hrustljave, znotraj so pa mehke. Ežoj je enkrat omenjal še neko limono, mogoče bo kaj več povedal...

Hvala vsem za pohvale (sem mar mičkeno zrastla) 

Zasluga za to gre tudi vsem vam, ker sem se z vašo pomočjo in recepti naučila (in se še učim) marsikaj  

Jade, nič te ne bom po riti   Bom pa še jaz pokazala, kaj je bilo meni zelo všeč

http://www.moj-album.com/vstopnica/mzapggffx

stana

župca  

član od: 12.5.2004

sporočila: 348

3. jul 2007 21:17

Stana, prosim, odgovori še meni na gornje vprašanje, čisto resno mislim.Jaz, če že kaj lepega naredim, potem vse pokvarim, ko začnem rezati. župca

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti