3. jul 2007 21:30
Majdi, jaz bi te prosila za recept za belo limonino pito. Lepo prosim, če mi ga pošlješ. Hvala LP mina20
3. jul 2007 21:30
Majdi, jaz bi te prosila za recept za belo limonino pito. Lepo prosim, če mi ga pošlješ. Hvala LP mina20
3. jul 2007 21:34
Župca, pecivo se običajno lepše reže naslednji dan, počasi, z ostrim nožem. Če pa je oblito s čokolado, pusti, da se čokolada malo zmehča (ne takoj iz hladilnika) nato počasi razreži z ostrim nože, ki ga večkrat daš pod toplo vodo, obrišeš in režeš naprej. Za slikanje pa izbereš kakšen malo lepši kos, pa pod kakšnim takim kotom slikaš, da se ne vidijo morebitne napakice
stana
3. jul 2007 21:36
Stana jaz pridem k tebi na tečaj fotografiranja. jade
3. jul 2007 21:48
Jade, ti kar pridi Seveda bova mogle najprej probat, pa kak lep kos izbrat, če bo pa kaj ostalo, lahko še poslikaš stana
4. jul 2007 0:17
jade pride k tebi na tečaj fotografiranja jaz bi te pa prosila za tečaj peke.Res si prava mojstrica- vse čestitke in pohvale. miki miška
4. jul 2007 4:31
Stana.r, Jade - Dušanka
4. jul 2007 4:58
Bravo punci! čudovito! Kyara
4. jul 2007 6:42
Punce dajte nehat V naslednjem forumu dekleta hujšajo ne nagajat.
Drugače pa
kobra 1
4. jul 2007 8:49
jade OgnjičKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jaffa torta
Metuljčki s paradižnikovo omako