29. maj 2007 12:38
Bianca ne sekiraj se. Že večkrat so se razvile take pro-contra debate in to daje čar temu našemu forumu! Saj vendar ne moremo vedno samo kuhati! LP K Karmina
29. maj 2007 12:38
Bianca ne sekiraj se. Že večkrat so se razvile take pro-contra debate in to daje čar temu našemu forumu! Saj vendar ne moremo vedno samo kuhati! LP K Karmina
29. maj 2007 12:40
anamarija, se res nisva razumeli, no, zdaj te razumem, tudi jaz bi lažje prenesla, da gre s punco, kot da gre s fantom... ker pač bi se mi zdelo, da potem res nekak nimava ne vem kake prihodnosti... Ampak sama homoseksualnost se mi pa ne zdi žalitev kateregakoli spola... pač enim so všeč taki, drugim drugačni, od svojega ljubega pa seveda nekak pričakujem, da mu bom všeč jaz, to je logično;) Veri
29. maj 2007 12:50
Bianka, to tu sploh ni bila huda kri; prave debate, v katerih je perje frčalo, si očitno zamudila. Tale debata tu je bila res na ravni, vsi smo lepo pisali o svojih pogledih, brez da je kdorkoli kogarkoli užalil, čeprav je očitno, kako zelo različno doživljamo eno te isto reč.
Gremo kak mesek ali plastiko za uživat poiskat, pa bo svet spet lepši, hehehe.....Mamamia
mamamia
29. maj 2007 12:52
hehe, mamamia, samo pazi, da boš kako gumico vzela zraven, da ne boš takega trebuha dobila, ko jaz;) Veri
29. maj 2007 13:28
Ežoj še tole ni svetleč preliv, pol ne vem kaj je. Čokolada + olje.
http://www.moj-album.com/vstopnica/zkvorkhhv
Tak pride pa "Vandelinin" preliv.
http://www.moj-album.com/vstopnica/zkvorkhhv
Če ti ne rata pol maš "čudno" čokolado.
jade Sporočilo je spremenil(a) jade dne 29. maj 2007 13:29:20
29. maj 2007 13:50
Ežoj, za preliv je najboljša jedlina Gorenjka, verjemi! Vsekakor pa ne kak Silver block, tistemu se nadaleč ogni! Pa NE SMEŠ dat torte direkt v hladilnik, sicer bo preliv mat, ne glede na to, iz česa delaš. malo je odvisno od tega, ali čokolado tempriraš, kako hitro jo ohlajaš,... Če pa nič od tega ne rata, pa uporabi fleš, ko slikaš, takrat se sveti vse, hehe;) Veri
29. maj 2007 14:28
Veri, če delaš one reči z gumico, je isto, kot da bi sladoled jedel skozi šipo. Jaz pa sem gurman in hrano raje jem, kot gledam, hehehehe. Da ni trebuha se pa da tudi drugače, kajne?
Veri, uživaj, gre tudi s trebuhom, kajne? Mamamia
mamamia
29. maj 2007 15:05
Mamamia, darling, a tisto z gumico je imelo kaj zveze s čokoladno glazuro ali si v bistvu mislila na seks s kondomi....ker od prejšnje strani nazaj je več vsebin tule? Anyway, dokler/kadar ljudje nimajo stalnih partnerjev ..... je kondom obvezna stvar, ker spolno prenosljivih bolezni je kar nekaj in se je treba tega odgovorno lotiti. BTW, skandinavski izobraževalni sistem otroke že pri zdravstveni vzgoji nauči natikati kondome, pri nas pa se mi zdi, da ni ravno na pretek vsebin (vsaj jaz sem morala te veščine naučiti dve mlajši sestrični). Vendelina jr.
29. maj 2007 15:39
Vendy, my dear, nanašalao se je na Verino pisanje o uporabi gumice kot načinu preprečevanja rasti trebuha.
Se strinjam glede kondoma, pa vseeno....stalni partner je čisto ok, pa stalni ljubimec, pa je problem rešen. Razen, če jaz nisem ljubimčeva stalna ljubica, hehe
Na srečo moji otroci obvladajo zadeve in so osveščeni glede varnega seksa, bodisi zaradi čuvanja zdravja bodisi zavoljo preprečevanja nosečnosti. Smo se o teh rečeh od nekdaj normalno pogovarjali in ni neke zategnjenosti, hvala bogu...
mamamia
29. maj 2007 20:01
UAUUUU! Kaj takega.... Danes so nas razsvetlili, da celo telebajski niso več to kar naj bi bili. Eden izmed njih - vijoličast naj bi otroke navajal na homoseksualno prakso tudi zato, ker ima zraven vijolino žensko torbico.... Hmmm, telebajski mi nikoli niso bili všeč...hehehe, pa ne zaradi zadnjih vesti, ampak zato, ker mi enostavno delujejo poneumljajoče. Lp, vevericaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Najbolj enostavni piškoti s črto
Rižota brez filtra