Homoseksualnost in posvojitev otrok

ann  

član od: 15.2.2007

sporočila: 343

25. maj 2007 23:04

A ni blo enkrat nekje rečeno, da si otrok (duša) sam izbere starše? Mislim, da bodo ti otroci močni in bodo znali nositi vsa bremena. Sicer se pa jaz ne sekiram za nobene predsodke in to od takrat ko je naš ravnatelj pri vstopu hčerke v 1. razred rekel nekako takole: Vsaka hiša ima pečat in to nas ne sme ovirati v življenju. In če pomislim je to še kako res. Sicer pa nihče od nas nima pravice soditi in obsojati drugih. ann

vanjatajnsek  

član od: 6.6.2005

sporočila: 1704

26. maj 2007 11:53

Ko se jaz pogovarjam s svojima puncama o teh temah se jima to ne zdi čisto nič posebnega. Pa dandanes je ja že toliko oddaj na to temo, pa nadaljevank, filmov - pa to sploh ni več nobena tabu tema - dajte se no malo pogovarjat z otroci o tem? Pravzaprav - kdaj ste se nazadnje pogovarjali o tem s svojim otrokom? Je nerodno vam ali otroku? Ma, jaz mislim da vajinega otroka ne bo prav nobeden zafrkaval. In še čisto iskreno - a, je sploh lahko kaj lepšega na svetu, kot imeti dve ljubeči materi?? Saj pri nas jih ima pravzaprav veliko otrok - babice so prav krasne "mamice". Jaz mislim, da je edina "nevarnost" za vajinega otroka, razvajenost do onemoglosti ;) Imejte se rade in ne zapravite vsega denarja za oblekice, pa pajacke, pa voziček, pa flaške, pa medeke, pa dudice, pa slinčke, pa....:):):):) vanjatajnsek

proxima  

član od: 21.10.2003

sporočila: 2514

26. maj 2007 12:00

Ce torej povzamemo: "normalni" pari, ki imajo otroke, jih imajo izkljucno iz ljubezni, spostovanja do otrokovih hipoteticnih zelja, da bi bil rojen in da bi zivel. Vsi ostali (homoseksualci, starejse zenske, samske zenske) jih imajo iz sebicnosti, z namenom zadovoljevanja svojih potreb in brez razumevanja za svet, v kakrsnega otroka nepremisljeno rojevajo. Se vam zdi, da je s to posploseno logiko vse v redu? Moj odgovor je: ne. Ne vemo, kaksni so motivi nekoga, dokler ga ne spoznamo zelo od blizu, pa se takrat vcasih ne. Zelo redke so tudi stvari, ki bi imele samo dobre ali samo slabe posedice. Otrokoma 60-letnice (mimogrede, to sta genetsko toliko njena otroka, kot ce bi posvojila potomca mozeve ljubice - bi se vam v tem primeru tudi zdela tako neprimerna mati?) se bo morda godilo bolje od vasih, in ne mislim samo v materialnem smislu. "The most important thing is to keep an open mind," je - ne bom povedala, kje - dejal Hannibal the Cannibal... :)))) lp, proxima

nasha  

član od: 30.12.2006

sporočila: 477

27. maj 2007 9:49

Zrasla sem v sosedstvu lezbičnega para. Obe smo sosedje sprejemali taki kot sta, razen ene od mater, ki se je svoje hčere odpovedala. izven domačega okolja so bili odzivi precej drugačni, kar sta za tiste čase dostojanstveno prenašali in tudi prenesli. Skupaj sta preživeli mislim,da srečnih 40 let, ko je ena obnemogla in morala v dom, kjer je na žalost tudi umrla. Želje po otroku nista nikoli izrazili, ker sta svojo drugačnost sprejemali takšno kot je in bi svojega nasledniko oz. naslednico mogoče usmerili na isto pot, kot sta jo hodili sami. Imeli pa sta pasjega prijatelja, ki jima je bil otrok, družabnik in predvsem zvest prijatelj. Sama se sicer ne nagibam k temu, da bi istospolni partnerji imeli otroke. Če sta se za ta korak že odločili, vama želim predvsem srečo pri vzgoji in medsebojnem razumevanju. Najtežji korak vama bo vzgoja. Mogoče se bosta teh besed spomnili čez par let. Srečno obema. nasha

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

27. maj 2007 10:44

Istospolnosti se ne naučiš, ampak je zapisana v genih. Če ne bi bilo tako, zakaj bi imel heteroseksualni par, ki otroka dvomim da uči honoseksualnosti, istospolno usmerjenega otroka. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

anamarija1  

član od: 19.8.2005

sporočila: 5381

27. maj 2007 12:11

Poznam primer: Mož me ni zadovolil zato sem šla z žensko... ne vem, če je to le v genih...naveličan vsega morda? Anamarija

anamarija1  

član od: 19.8.2005

sporočila: 5381

27. maj 2007 12:44

Želela sem še nekaj povedati, nimam nič proti temu, naj pač vsak dela kar mu paše, da tak "par" ima otroka, pa se ne strinjam. Lep dan vsem, pri nas je oblačno Anamarija

Simona84  

član od: 27.10.2005

sporočila: 3036

27. maj 2007 12:48

Sem čisto enakega mnenja kot anamarija Lep dan in veliko se smejte

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

27. maj 2007 15:19

anamarija1 je napisal/a:
Poznam primer: Mož me ni zadovolil zato sem šla z žensko... ne vem, če je to le v genih...naveličan vsega morda? Anamarija
Daj no. Z žensko je šla, ker so ji bile vedno všeč ženske. Če me žena ne zadovolji, ne bom šel z moškim zato. Kvečjemu z drugo žensko Dokler ima lahko vsak pedofil otroka, se o tem, ali ga ima istospolni par, sploh ne bi smeli spraševati. To je pač moje mnenje kot človeka, ne kot urednika. Zakaj? Ker kot urednik Kulinarika.net nimam mnenja o tem. Ne sodi na področje kulinarike Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

nasha  

član od: 30.12.2006

sporočila: 477

27. maj 2007 16:04

jernej je napisal/a:
anamarija1 je napisal/a:
Daj no. Z žensko je šla, ker so ji bile vedno všeč ženske. Če me žena ne zadovolji, ne bom šel z moškim zato. Kvečjemu z drugo žensko [grin][grin] [jernej] Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
He, he, Jernej ta je bila pa moška - odkrita. nasha

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti