29. maj 2007 20:17
ha-ha-ha... jaz sem tudi slišala
Pozdravček!
29. maj 2007 20:17
ha-ha-ha... jaz sem tudi slišala
Pozdravček!
29. maj 2007 20:28
..no, ja......kdor išče.....ta najde........če hoče.................Meni s zdi to traparija (pa ne Telbajski, ampak ta "novica"). Se mi zdi, da je zdaj že celo leto čas kislih . rimljanka Sporočilo je spremenil(a) rimljanka dne 29. maj 2007 20:28:20
29. maj 2007 20:30
* Bianca, tudi jaz ti želim uspešen zagovor in kljub temu se še malo nasmej.
Sudili Muju zbog silovanja. Sudija kaze: "Mujo sudimo te zbog homoseksualizma na tri godine !" Mujo: "Cega? Tog hom..... nema u Bosni !" Sudija:"Dobro, sudimo te zbog pederastije, tj. da si je.. Husu u guzicu !!" Mujo: "A di bi ga Vi, slavni sude?"
Uspalio se Crnogorac i legne on na ženu. Lezi tako 20 minuta kad če ona: - "Hoće li se jedan od vas dvojice dizati ili ne?"
Moz se zjutraj v kopalnici brije in pravi zeni : "Ves, po britju se počutim 20 let mlajši. "Žena: " Od sedaj naprej se boš bril zvečer!"
Cula plavusa da je u raju dobar sex i resila ona da skoci sa nadvoznjaka i izvrsi samoubistvo.Skoci plavusa i slucajno upadne u kamion sa bananama.Tone ona kroz te banane, sve ih opipava i kaze:"Polako momci svi cete doci na red".
Janez gre dva dni pred poroko s prijatelji v javno hišo. Vsi tam > veselo rajajo, Janez pa si ga pri izvajanju raznih manevrov zlomi. > Ves zaskrbljen kaj bo zdaj odide drugi dan k zdravniku na pregled, ta pa mu reče: "Ali v gips ali pa odrezat." Janez se seveda hitro odloči za prvo varianto . Ko pride prva poročna noč. Žena, čistokrvna devica, pravi: "Vidis te ustnice, te še nobeden ni poljubil, vidis te joške, te nobeden še videl ni, ......" Janez . jo nekaj časa posluša, potem pa jo prekine in reče: "Ti meni to govoriš! Poglej si mojega, še original zapakiran.."
Haso i Fata vode ljubav, a Haso Če: Daj Fato sad malo gore, ajde sad malo dolje......sad se pomakni lijevo ....sad se pomakni desno....... a Fata će: Haso, jel ti to mene je... ili me parkiraš?
Na matični urad prideta makarona in povesta, da bi se rada poročila. "In kdo od vaju je moški?" zbegano vpraša matičar. "Jaz!" se oglasi eden. "Po čem se pa to vidi?" "Jaz sem z jajci!" je povedal makaron.
Se srečata banana in vibrator. Pa reče banana:"ka se pa tko treseš, sj bojo mene pojedli"
V domu za ostarele sta bila srečno zaljubljena 92 letni starček in 87 letna starka. Celo seksala sta na poseben način: vsak dan po zajtrku sta odšla v park, kjer mu je starka v roki pol ure držala njegov organ. Nekega dne pa je on po zajtrku izginil, ona odhiti v park in o groza... tam ga zaloti s sosedo, ki mu ga je držala v roki. Vsa besna se zadere: "Kurbir stari, zdaj pa povej, kaj ima ona, česar nimam jaz!!??" On pa odvrne: "Parkinsonovo bolezen!"
Par minut smeha na dan je najboljša gimnastika (pa naj vam jezik ne dela preglavic).
29. maj 2007 20:42
Bianca, mene pa najbolj zanima, če se je tvoje izhodišče, da nasprotuješ tako posvojitvi, ob poplavi argumentov za in proti posvojitvi kaj omajalo ?
Na rob tema pa naslednje: jaz nikakor ne morem razumeti, kak obučutek preveva nekoga, ki odpre gumbe na srajci in spodaj išče mehko in gladko kožo, dehteče dojke, kar meni še zdaleč nič ne pimeni.
Najbrž pa večina moških ne razume, da pa mi je blizu pričakovanje poraščenih moških prsi in trde, po losjonu po britju dišečih licako me je bog naredil.Pač vsakemu svoje. In če uporabim Cankarja, v drugi zadevi : " Bog je delil in Bog naj razsodi!"
F r i n a
30. maj 2007 10:07
Še nekaj pomembnega, kar nihče ni omenil. Ne še tako dolgo nazaj, je bila hokoseksualnost kazniva in so bili homoseskualci kaznovani po kazenski zakonodaji. Misllim, da je bilo tako še okrog leta 1960.
Homoseksualci so bili kaznovani tudi v Veliki Britaniji in še kje. Kot zanimivost, takrat so bili kaznovani pri Britancih tudi spolni odnosi v troje. Ne spomnem se točnega podatka, vendar so ta delikt črtali šele okoli leta 1970.
Glede na gornje, pa nekatera stališča niso niti tako nenavadna.
F r i n a
30. maj 2007 12:09
sara - zakaj pa se ti telebajski zdijo poneumljajoči?? telebajski so namenjeni našim NAJMLAJŠIM,otrokom, starim dve, tri leta. moja punči je stara 10 mesecev pa je ful vesela, če jih kdaj ujamemo na TV-ju. ko bo malo večja, da jih bo lahko gledala, pa jih bo gotovo imela rada. še vedno so boljši telebajski kot pa večina risank, v katerih je samo nasilje. pa še moje mnenje, kar se tiče pravice homoseksualnih parov do otroka. jaz mislim, da JO IMAJO. in ne razumem, zakaj eni toliko govorijo o temu, da je treba mislit na otroke in na njihove potrebe in želje (kar je drugače nujno, da ne bo pomote), pa da otrok ni predmet za izpolnitev zveze dveh ljudi, pa celo, da otrok ni Audi ali Ferarri.... to je sicer vse res, ampak zakaj to poudarjajo ravno v zvezi s homoseksualnimi pari? zakaj se ne sprašujejo, ali so oni sami želeli otroka zato, da bodo lahko vzgojili samozavestno in zrelo odraslo osebo, ali pa zato, da bi zadovoljili svojo željo po otroku ali pa, da bi zapolnili svoj zakon? ali pa mogoče, zakaj so se njihovi sosedi odločili za otroka? pa njihovi kolegi, sodelavci? ne zdi se mi prav kar na pamet razpravljati o temu, zakaj se nekdo odloči za otroka. gotovo ima vsak, ki se zavestno odloči za otroka, željo po otroku. pa seveda da otrok na nek način tudi zapolni zvezo dveh odraslih ljudi, ki se ljubita. to je nagonska človekova potreba, potreba po otrocih. tako kot pri drugih živalskih vrstah. in, če si se za otroka odločil, zato, ker si ga želiš, to še ne pomeni, da se ne zavedaš, da ga bo potrebno vzgojiti. ravno zadnjič sem brala, da je v nekem živalskem vrtu homoseksualen par enih ptic (plemenke ali neki podobnega se jim reče, take dolge rdeče noge imajo pa bel trup) - dva moška. ker sta večkrat kradla jajca drugim parom, jima je osebje živalskega vrta priskrbelo eno jajce, s katerega se je že zvalil ptiček, ampak so ga dali nazaj noter, jajce zlepili in ga vtaknili v njuno gnezdo. in ta par baje izredno zgledno skrbi za svojega "posvojenca". to sem samo za primer povedala - o "nenaravnosti" homoseksualnosti. res, da je slovenija še ful "zaplankana" in da obstajajo pomisleki, kako bo otroku med odraščanjem, sploh, ker znajo biti otroci tako kruti. ampak svet mora iti naprej. ne morejo se stvari spremeniti drugače, kot da se pari opogumijo in se odločajo za to. če bomo vedno ostali na tem, da je družba še preveč nazadnjaška in ne bomo nič ukrepali, bo vedno tako. več parov, ko bo takih, bolj bo to normalno. tako svaka čast mmiikkii (in drugim), čimveč sreče vama želim. drugače pa je popolnoma res, kar je rekel eden od vas pred mano - mi sami smo tisti, ki diskriminiramo take otroke. tako da raje, kot da govorimo, "kakšna je družba" - navsezadnje jo ustvarjamo sami! - raje naredimo čimveč, da bo ozaveščenost čimvečja. pa še nekaj, kar je namenjeno ežoju. ni treba, da ne sprejemamo vsega, kar ni po našem meru in okusu. če se z nečim ne strinjamo oz. ne razumemo, še ni treba, da zavračamo. in starost in starokopitnost ne bi smela met nič veze s tem. pa brez zamere. nike Sporočilo je spremenil(a) nike dne 30. maj 2007 12:11:18
30. maj 2007 12:14
aja, pa še to sm hotla rečt :) - to je sicer popolnoma moje osebno mnenje, ampak če bi bila jaz v homoseksualni zvezi, bi šla živet v tujino, gor nekam v Evropo. zdaj mamo take lepe možnosti za to, ko smo v uniji, pa gotovo bi bilo vseeno malo lažje tam gor. ampak to je čisto moje osebno mnenje. nike
30. maj 2007 13:27
Ja, Nike je dobro napisala, delim mnenje z njo. Vsem vam pa želim veliko tolerance, sprejemanja vsega, kar ni točno tako kot mi mislimo, da je prav. Da bi znali "sneti" svoja očala in zamenjati leče ( brez skrbi s tem nič ne izgubimo, kvečjemu pridobimo)in da bi bilo čimveč otrok zaželjenih in ljubljenih.
30. maj 2007 14:25
nike je napisal/a: |
sara - zakaj pa se ti telebajski zdijo poneumljajoči?? telebajski so namenjeni našim NAJMLAJŠIM,otrokom, starim dve, tri leta. moja punči je stara 10 mesecev pa je ful vesela, če jih kdaj ujamemo na TV-ju. ko bo malo večja, da jih bo lahko gledala, pa jih bo gotovo imela rada. še vedno so boljši telebajski kot pa večina risank, v katerih je samo nasilje. |
30. maj 2007 14:48
Matilda, ljudje včasih vidijo tisto, kar hočejo videti, torej strahove tudi tam, kjer jih sploh ni. Kot da strah ljudem zamegli pogled in možnost trezne presoje....Mamamia mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zmagovalni bananin kruh
Domači sladoled za vroče poletje