29. maj 2007 12:09
ežoj, jaz bi ti dala en
čisto naravosloven (preverljiv) odgovor in argumet:
ne, ne bi bila zato, da mi psičko sprehaja, sodomist, kaj šele, da mi otroka poučuje pedofil, morale pa itak mislim, da se ne bi smelo poučevat, ampak bi jo otroci morali dobit z zgledom, ampak to je že druga tema...
Ampak obstaja ena
temeljna zelo lahko preverljiva razlika med temi ljudmi in normalnimi homoseksualci, ki nimajo drugih deviacij, samo imajo pač radi svoj spol za spolnost. Namreč: pedofili in sodomisti
zadovoljujejo sebe PROTI VOLJI soudeleženega, saj žival in otrok pač ne moreta biti za, tudi če ju s čim podkupiš, to ne pomeni, da pri tem uživata, kar je absolutno narobe in nesprejemljivo! Homoseksualci pa si najdejo partnerja, kot ti kako fejst babo, in oba uživata, nihče ne trpi... S tem ni po moje pa nič narobe.
Glede tistih lukenj pa: a veš kako velik % heteroseksualnih moških prakticira vrhunec prav na isti način - v drugo luknjo? Po moje bi bil presenečen... ne vem, kako to gre, ker še nisem probala, ampak baje je tudi nekaterim (seveda hetero - )ženskam to všeč... Tako da stvar ni omejena na homoseksualce.
Glede gume (sicer tudi še nisem probala;), ampak se popolnoma strinjam z
mamamio, da ni tak način samozadovoljevanja nič bolj nenaraven od navadnega z roko, si pač pomagajo z raznimi igračkami - "if it makes you happy it can"t be that bad;)" -
dokler s tem ne prizadaneš nikogar drugega, je to čisto ok, vse se pa neha, ko nekdo drugi zato trpi, kar je v vseh ostalih primerih, ki si jih naštel - to res ni isto!
Aja, pa še primer iz narave: pri bonobih (vrsta šimpanzov, ki nam je zelo zelo podobna) je homoseksualnost stalna praksa. Prav tako pri vseh ostalih vrstah, kadar se poruši naravno ravnotežje in prevladuje en spol. Spolno poželenje je pač naravna sila in seveda velja kot za ostale potrebe: večja kot je oz. daljša ko je abstinenca, manjši je lahko dražljaj, ki sproži tako vedenje (to velja bolj za moški spol v dotičnem primeru, čeprav tudi za ženske v določenih primerih).
anamarija, če bi bilo lezbištvo res žalitev moškega spola, kaj potem moramo bit ženske užaljene vsakič, ko si ga naši dragi "vržejo na roko" kot je mamamia lepo povedala?;) Ne vem, meni se to zdi hecno;)
Veri