27. maj 2007 10:44
Istospolnosti se ne naučiš, ampak je zapisana v genih. Če ne bi bilo tako, zakaj bi imel heteroseksualni par, ki otroka dvomim da uči honoseksualnosti, istospolno usmerjenega otroka. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
27. maj 2007 10:44
Istospolnosti se ne naučiš, ampak je zapisana v genih. Če ne bi bilo tako, zakaj bi imel heteroseksualni par, ki otroka dvomim da uči honoseksualnosti, istospolno usmerjenega otroka. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
27. maj 2007 12:11
Poznam primer: Mož me ni zadovolil zato sem šla z žensko... ne vem, če je to le v genih...naveličan vsega morda? Anamarija
27. maj 2007 12:44
Želela sem še nekaj povedati, nimam nič proti temu, naj pač vsak dela kar mu paše, da tak "par" ima otroka, pa se ne strinjam. Lep dan vsem, pri nas je oblačno Anamarija
27. maj 2007 12:48
Sem čisto enakega mnenja kot anamarija Lep dan in veliko se smejte
27. maj 2007 15:19
anamarija1 je napisal/a: |
Poznam primer: Mož me ni zadovolil zato sem šla z žensko... ne vem, če je to le v genih...naveličan vsega morda? Anamarija |
27. maj 2007 16:04
jernej je napisal/a: | ||
|
27. maj 2007 16:56
Ja, Jernej vendar tu je govora o lezbikah ne o pedofilih, vsekakor prej z moškim kot pa z žensko. Tudi jaz imam rada ženske, to pa še ne pomeni, da bom šla z njimi v pojstlo. Saj je tudi mmiikkii napisala: kaj pa vi veste, da nisem prej imela moškega? Kaj bi po teh besedah sklepali? Ali smo res prepričani, če moški ne zadovoljuje žensko, da je le on kriv? Lezbištvo je zame ponižanje moškega spola. Zdaj pa imam dovolj vsega, zdi se kot da nisem več na Kulinaričnem forumu. Anamarija Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 28. maj 2007 21:19:55
27. maj 2007 17:32
Anamarija, tudi taki so, ki so jim spolno všeč moški in ženske. Tudi jaz se umikam iz te debate, tole je too much kaj vse človek ne sliši Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
27. maj 2007 17:41
jernej
Nena
Nena-morje
28. maj 2007 14:00
OOoooooooooooo! Dajmo no se malo tale golaz mesat.... postaja cedalje bolj zanimivo . Imela sem čast spoznati kar nekaj istospolno usmerjenih ljudi. Med njimi so bili taki, pri katerih si lahko "videl", da so takšni prišli na svet. Na drugi strani pa tudi takšni, ki jim je to predstavljalo šov biznis in so bili izrazito afnasti in na splošno nemogoči v svojem vedenju - in so šli na živce tudi najbolj tolerantnim. Kar se pa tiče izjave "naj počne vsak kar hoče" ali "živi in pusti živeti" sem pa že tudi napisala, da vse to zdrži samo dokler ne trešči v tvojo družino! Zdaj se pa tudi jaz umikam iz debate! vevericaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Peresniki po bolonjsko
Hempy polenta