25. maj 2007 18:28
Jaz bi dodala samo še en dodaten razlog za možnost posvojitve otrok homoseksualnih parov: namreč, recimo, da imamo lezbični par, ki si želita imeti otroka - ta želja seveda ni vezana na to, kateri spol ti je všeč, zato je logično, da si tudi homoseksualci želijo met otroka - razloga za to, zakaj si hočemo življenje zamkomplicirat z otroci;) itak noben od nas, ne homo ne hetero, ne zna prav povedat, to je nekakšen nagon... Si želiš pa pika.
NO, imamo torej dve lezbiki, ki se imata radi, si zaupata in sta si zvesti. Zdaj, recimo, da sta normalno plodni ženski, ki torej lahko imata otroke po naravni poti, če seveda to nekak speljeta... Torej, če hočeta otroka, mora ena "potrpet" in it z nekom, ki ji sploh ni, zato da ga bo lahko v naši državi lahko imela... Kar bi jaz verjetno, če bi bila lezbijka tudi naredila, če drugače ne bi mogla do otroka, pa bi si ga tako želela... In mora prevarati svojo partnerko in it čez vse to - zakaj - zato, ker smo ostali tako netolerantni? To ni fer! Druga, ki recimo tega ne bi mogla naredit, ker bi ji bilo pretežko prevarat partnerko, pa sploh ne bi mogla met otrok... PO moje res nimamo te pravice...
mmiikkii, se bom trudila, da moja punčka ne bo zafrkavala tvojega otročka, vsaj ne zaradi tega, mogoče ga bo zato, ker bo mel rdeče šnirance, hehe, otroci itak vedno kaj najdejo, na nas pa je, ali jih pri tem podpiramo in kako na to gledamo.
Če bi mislila, da moram bit kot starš popolna, ne bi nikoli upala met otrok, vem, da jim ne bom mogla nudit marsičesa, kar bi si jim mogoče želela, ampak to še ne pomeni, da je pa za otroka boljše, da ga nimam...
Veri