Homoseksualnost in posvojitev otrok

Veri  

član od: 21.10.2004

sporočila: 4272

31. maj 2007 0:11

hihi, escada, dober argument:) Če vam vzamemo kulinariko, pa še prsi, ker tudi niso primarno namenjene vam, mislim, da se večini heteroseksualnih moških sfrka:) Veri

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

31. maj 2007 0:15

Escada,

dejstvo pa je, da večina moških, ki kuha, kuha iz ljubezni do kuhanja, večina ženskih, ki kuha , kuha ker je mus. S tem se lahko tolažimo.  

ežoj

Veri  

član od: 21.10.2004

sporočila: 4272

31. maj 2007 0:31

pa sem spet v manjšini... Veri

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

31. maj 2007 5:33

Veri je napisal/a:
pa sem spet v manjšini... Veri

Manjšine so pogosto diskriminirane, ta zagotovo ne bo. 

ežoj

nike  

član od: 25.11.2005

sporočila: 522

31. maj 2007 7:41

ežoj je napisal/a:

Ej, nike, pa poskusimo ( žal, moja družboslovna izobrazba ni bog ve kaj, pa vseen poskusimo kaj razjasnit ).

V družbi veljajo zakoni, ki določajo kako in kaj in če nekaj ni v skladu z zakoni se sankcionira. Obstojajo tudi moralne norme, kaj je prav in kaj ne. Običajeno je to konsez večine prebivalstva, ki se lahko ( in se ) razlikuje od kraja do kraja.....S tega stališča, družba presoja delovanje ( obnašanje ) posameznikov in če nekaj ni v soglasju s splošno sprejetimi normami ( pa kar koli to pomenilo ) to tudi na nek način sankcionira ežoj

ežoj, tudi moja družboslovna izobrazba ni ravno ne vem kaj, pa bi vseeno mela kaj za povedat na tvoje pisanje. kakor jaz vem, se družba spreminja. zaradi drugače, naprednejše mislečih. in ti očitno nisi eden izmed njih. če ne bi bilo napredno mislečih (če greva precej nazaj), bi ti in jaz še vedno brez svobode trepetala pod enim gradom pred hudičem (tu mislim na cerkev) in pred fevdalnim gospodom ... če ne bi bilo drugače mislečih, bi bile ženske in črnci še vedno brez pravic.... pa še veliko je takih primerov, kajne? veliko je pravic, ki si jih je ljudstvo moralo samo izboriti. od svobode in enakopravnosti naprej. veliko smo že dosegli, veliko pa še moramo. IN ENAKOPRAVNOST HOMOSEKSUALCEV JE ENA IZMED TEH STVARI. zato ni upravičeno govort o družbenih normah, kot da so že vseskozi enake. vedno so bili ljudje, ki so mislili drugače, in ljudje, ki so slepo sledili sistemu in ustaljenim normam, moralnim zakonom, itd.... in vedno so napredek človeški civilizaciji prinesli tisti prvi. tudi so vedno obstajali ljudje, ki morajo orati ledino. na primer, ravno zadnjič sem brala, da so leta 1902 zaprli eno žensko, ki je mela na plaži (enodelne kopalke je mela) odkrite preveč kože. tudi homoseksualnost je bila z zakonom prepovedana, pa ni več. in to mislim, da zaradi ljudi mojega mišljenja, ne tvojega. in ljudi mojega mišljenja bo, verjemi, VSE VEČ, kot je tudi vse več homoseksualcev kot je mmiikkii, ki se upajo pokazati in s tem tudi prispevajo k temu, da bo naslednjim generacijam vse lažje in lažje. čez toliko in toliko let pa boste tudi vi, ki nasprotujete enakosti homoseksualcev, postali zgodovina, tako, kot so postali zgodovina vsi iz generacij pred nami, ki so nasprotovali napredku. ne vem tudi zakaj se toliko izogibaš dejstvu, da homoseksualnost ni nenormalna in da je prisotna od vedno. če se poslužujem verinega navedka, je prisotna v 8 do 10 procentih med vsemi živalskimi vrstami. od kje potem izhaja očitek, da ni naravna??????? razloži mi prosim še to... nike

nike  

član od: 25.11.2005

sporočila: 522

31. maj 2007 7:47

uau, koliko se vas je oglasilo pred mano, preden sem jaz spacala ta odstavek hehehe... no, upam, da bo vsen kdo prebral, čeprav so že povedali pred mano, kar sem povedala jaz. pa sem spet pri escadi dobila občutek, kot da je ta napredek vreden vse skupaj nič in da se mu lahko samo malce porogamo. ne razumem tega, res ne. resda ta naša velecenjena družba ni ravno ne vem kaj, ampak še vedno pa je bolje, kot je bilo pred Luthrom, a se samo meni tako zdi. nike

Nena-morje  

član od: 21.12.2005

sporočila: 1110

31. maj 2007 8:52

nike, ti si fejst punca, zato ti odgovarjam: daj, še enkrat preberi escado, da dojameš, kaj je povedal!

Escada,  tebi pa hvala,  si mi povrnil vero v Slovence !

Kaj, ko bi odprli posebni forum na temo seksa? Vidim, da bi nekateri  nujno potrebovali kakšen enligtening !

Lep pozdrav vsem iz Amsterdama od hetero

Nene

Nena-morje

anamarija1  

član od: 19.8.2005

sporočila: 5381

31. maj 2007 9:01

Meni je jasen odgovor navprašnje, če bi moja hči ali sin za partnerja izbrala nekoga istega spola: sprejela bi to drugačnost, ker mi je pomembno, da je otrok srečen Iz moje ter moževe strani smo normalni, imam dva sina za katerih ne vem kaj me čaka, jih imam zelo, zelo rada. Če bi se odločila za skupno življenje z istospolnim pa ne bi bila srečna, k večjemu bi se morda sprijaznila s tem, tako da Mamamia sploh ne verjamem tvoji izjavi. lp Anamarija

nasha  

član od: 30.12.2006

sporočila: 477

31. maj 2007 10:33

anamarija1 je napisal/a:
Meni je jasen odgovor navprašnje, če bi moja hči ali sin za partnerja izbrala nekoga istega spola: sprejela bi to drugačnost, ker mi je pomembno, da je otrok srečen Iz moje ter moževe strani smo normalni, imam dva sina za katerih ne vem kaj me čaka, jih imam zelo, zelo rada. Če bi se odločila za skupno življenje z istospolnim pa ne bi bila srečna, k večjemu bi se morda sprijaznila s tem, tako da Mamamia sploh ne verjamem tvoji izjavi. lp Anamarija
Počakaj, če se zadeva pojavi v naši družini, takrat se pokaže prava reakcija in odnos do drugačnosti. Dokler se ne zgodi v moji družini, gledamo na stvar z drugačnimi očmi in razumevanjem. Sama odkrito priznam, da ne bi bila srečna v primeru,da se moji otroci opredelijo za drugačnost, v vsakem primeru bi pa bila tiho in ne bi nasprotovala, naj poizkusijo kako zadeva zgleda. Pot nazaj je, če si jo želijo. nasha

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

31. maj 2007 10:40

Vidim, da je dobro zame, da sem se odločil, da bom heteroseksualec. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti