31. maj 2007 0:11
hihi, escada, dober argument:) Če vam vzamemo kulinariko, pa še prsi, ker tudi niso primarno namenjene vam, mislim, da se večini heteroseksualnih moških sfrka:) Veri
31. maj 2007 0:11
hihi, escada, dober argument:) Če vam vzamemo kulinariko, pa še prsi, ker tudi niso primarno namenjene vam, mislim, da se večini heteroseksualnih moških sfrka:) Veri
31. maj 2007 0:15
Escada,
dejstvo pa je, da večina moških, ki kuha, kuha iz ljubezni do kuhanja, večina ženskih, ki kuha , kuha ker je mus. S tem se lahko tolažimo.
ežoj
31. maj 2007 0:31
pa sem spet v manjšini... Veri
31. maj 2007 5:33
Veri je napisal/a: |
pa sem spet v manjšini... Veri |
Manjšine so pogosto diskriminirane, ta zagotovo ne bo.
ežoj
31. maj 2007 7:41
ežoj je napisal/a: |
Ej, nike, pa poskusimo ( žal, moja družboslovna izobrazba ni bog ve kaj, pa vseen poskusimo kaj razjasnit ). V družbi veljajo zakoni, ki določajo kako in kaj in če nekaj ni v skladu z zakoni se sankcionira. Obstojajo tudi moralne norme, kaj je prav in kaj ne. Običajeno je to konsez večine prebivalstva, ki se lahko ( in se ) razlikuje od kraja do kraja.....S tega stališča, družba presoja delovanje ( obnašanje ) posameznikov in če nekaj ni v soglasju s splošno sprejetimi normami ( pa kar koli to pomenilo ) to tudi na nek način sankcionira ežoj |
31. maj 2007 7:47
uau, koliko se vas je oglasilo pred mano, preden sem jaz spacala ta odstavek hehehe... no, upam, da bo vsen kdo prebral, čeprav so že povedali pred mano, kar sem povedala jaz. pa sem spet pri escadi dobila občutek, kot da je ta napredek vreden vse skupaj nič in da se mu lahko samo malce porogamo. ne razumem tega, res ne. resda ta naša velecenjena družba ni ravno ne vem kaj, ampak še vedno pa je bolje, kot je bilo pred Luthrom, a se samo meni tako zdi. nike
31. maj 2007 8:52
nike, ti si fejst punca, zato ti odgovarjam: daj, še enkrat preberi escado, da dojameš, kaj je povedal!
Escada, tebi pa hvala, si mi povrnil vero v Slovence !
Kaj, ko bi odprli posebni forum na temo seksa? Vidim, da bi nekateri nujno potrebovali kakšen enligtening !
Lep pozdrav vsem iz Amsterdama od hetero
Nene
Nena-morje
31. maj 2007 9:01
Meni je jasen odgovor navprašnje, če bi moja hči ali sin za partnerja izbrala nekoga istega spola: sprejela bi to drugačnost, ker mi je pomembno, da je otrok srečen Iz moje ter moževe strani smo normalni, imam dva sina za katerih ne vem kaj me čaka, jih imam zelo, zelo rada. Če bi se odločila za skupno življenje z istospolnim pa ne bi bila srečna, k večjemu bi se morda sprijaznila s tem, tako da Mamamia sploh ne verjamem tvoji izjavi. lp Anamarija
31. maj 2007 10:33
anamarija1 je napisal/a: |
Meni je jasen odgovor navprašnje, če bi moja hči ali sin za partnerja izbrala nekoga istega spola: sprejela bi to drugačnost, ker mi je pomembno, da je otrok srečen Iz moje ter moževe strani smo normalni, imam dva sina za katerih ne vem kaj me čaka, jih imam zelo, zelo rada. Če bi se odločila za skupno življenje z istospolnim pa ne bi bila srečna, k večjemu bi se morda sprijaznila s tem, tako da Mamamia sploh ne verjamem tvoji izjavi. lp Anamarija |
31. maj 2007 10:40
Vidim, da je dobro zame, da sem se odločil, da bom heteroseksualec. Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zviti krofi
Vanilijeve rolice