Pralni stroj

lucka52  

član od: 13.7.2007

sporočila: 1939

19. jan 2010 23:20

Miele! Je res drag, ampak vreden tega denarja. Pred njim sem imela tri, Rex, Zoppas in se eno levo znamko ki se ji ne spomnim imena, pa so se mi v pralnici dogajali cudezi kot v Medjugorju. Eden je imel obdobje ,ko se je sam prizigal in ugasal...ta zadnji je pa hodil...namrec ko se je vklopila centrifuga, se je ob hrupnem tresenju premaknil na drug konec prostora. Poleg tega je po treh letih zacenjal se rjavet -plastika se je dobesedna luscila z njega. Tako, da ce ze, prisparam pri kakih manj pomebnih stvareh ampak Miele se ne menja! Moj moz ima cisto svojo filozofijo glede dragih nakupov: ko je dobra stvar enkrat placana ne stane nic vec... lp

miele  

član od: 24.6.2007

sporočila: 207

19. jan 2010 23:59

Pozdravljena Lučka52 Se popolnoma strinjam s tabo.Tud sam uporabljam Miele aparate,od sušilnega stroja do pralnega stroja.Več kot odlična zadeva.Morem imet uredu in zdržljive stroje,kajti vsak dan umažem,cel kup delovnih oblek,k delam v kuhinji,pa da še neb bil stroj ok,sploh ne razmišljam.Sem imel pred njim Gorenje.Več servis na vratih kot sorodniki.In sem reku zdej pa dosti tega.Sem mami kupil sušilni stroj in pralni stroj od Miele.Uporablja jih že 8 leto,in delujeta brezhibno kot prvi dan.Ko sem šel pa na svoje pred 2 leti,tud seb kupil pralni stroj Miele.Deluje šepetajoče tiho,brez žvižganja,tako da lahk komot perem ponoč.Pa sušilca mam tud že 8 leto,in deluje brez problemov. Pač eni dajo več drugi majn.Čeprav je tud včasih aparat nižjega cenovnega razreda lahko odličen.Ni zmeri vse v ceni.Kter model pa imaš pralni stroj?Moj je W 3985 WPS,satasti boben. Lp Miele Miele

Atina  

član od: 29.11.2004

sporočila: 3792

10. jan 2011 11:48

Naš pralno-sušilni stroj jemlje slovo (nič čudnega), kupujemo novega. Verjetno samo pralnega. Glede na to, da je brez veze postaviti vprašanje 'kaj priporočate' in potem dobim dvesto pohval za dvesto strojev, bom vprašala drugače: ima kdo izkušnje s parnim pralnim strojem? Se splača ali je zgolj modna muha?

Atina

miele  

član od: 24.6.2007

sporočila: 207

12. jan 2011 20:30

Pozdravljena Atina Predlagam ti,da greš v trgovino Big Bang,in se posvetuješ kaj vse ti ponuja ta stroj.Je pa od znamke (LG.F1403TDS5).Sem pa zadnjič bil na obisku pr frendu,pa nisem bil ziher če imata LG pralni stroj.Pa sem ga zdej poklical in vprašal,pa se nisem zmotu:).Imata z punco ravno ta model,ki sem ti ga napisal.Rekla mi je njegova,da ga neb zamenjala za nič.Baje lahko z paro marsikaj počneš.Od glajenje gub,dezinfekcija perila,pranje z paro,preprečevanje elergije itd.Skratka zelo uredu stroj,Energijski razred je A+,Ima 10 let garancije na motor,pa inverterski motor ima baje,da se ga skor ne sliši ko deluje.Predlagam ti,da greš v Big Bang,in se posvetuješ z prodajalci. Če še te kaj zanima,me vpraši pa se bom pr njima pozanimal. Lp Miele Miele

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti