24. jun 2007 22:16
stroj, ki ročno pere, he he he
miele, a firmo miele zastopaš????????
rimljanka
Sporočilo je spremenil(a) rimljanka dne 24. jun 2007 22:18:17
24. jun 2007 22:16
stroj, ki ročno pere, he he he
miele, a firmo miele zastopaš????????
rimljanka
Sporočilo je spremenil(a) rimljanka dne 24. jun 2007 22:18:17
24. jun 2007 22:29
Ha, ha, in verjetno ima tudi funkcijo za likanje, glede na to, da "ima" program za pranje brez gub. Sem malo pogledala njihovo spletno stran. Pa sem našla samo enega, ki bi bil podben našemu Electroluxu, pač je naš malce bolj glasen in nima LED osvetlitve bobna. Pa kaj še? Loni Makaroni
25. jun 2007 13:51
Tudi miele stroj bi skakal po kopalnici, če ne bi imel naravnanih nožic. Preverjeno. Torej je problem v nogicah in ne v znamki stroja, ker ko jih naravnaš, noben stror ne skače.
Miele je gotovo povezan s firmo, torej dela reklamo.
Če ne bi bilo tako, bi lepo povedal svoje izkušnje in na koncu dopustil možnost, da pa kdo od nas misli in se tudi odloči drugače, torej za drugo znamko.
Meni miele zaradi slabih izkušenj z dvema pomivalnima strojema zapored "ne sede" in pika.
Ne morem si pomagat, ampak tudi Gorenjev stroj ima "ročno pranje" ( pa saj ne gre za nič drugega kot za manj vrtljajev bobna, torej manj gnetenja in blažje centrifugiranje) in večino drugega, kar potrebujem.
Panje brez gub me pa res ne gane....
Tako da, miele, res smo gospodinje, ampak tako tumaste, kot ti misliš, da smo, pa tudi nismo.
Pa ne tuli na tem forumu, lepo prosim, tudi z malimi črkami se da lepo kaj napisat. Od tuljenja pa ušesa bolijo in sijihbomo zamašile, pa bo hvala eni znamki šla mimo nas....
Mamamia
mamamia
25. jun 2007 17:10
Kupi družina pralni stroj Gorenje. Preberejo navodila, vložijo perilo in operejo prvo žehto. Ko prične pralni stroj centrifugirati, se premakne za nekaj centimetrov. "l , Kaj pa je to?" vpraša radovedna soseda. " "Pralni stroj gre obesit perilo!" de ponosna lastnica.
( Jasno, da niso postavili PS v vaservago! )Lahko bi bil tudi od druge firme, tu pa je res šlo za slovenski izdelek )
F r i n a
25. jun 2007 18:23
12 let sem imela candy pralni stroj in samo enkrat serviserja. Rekel mi je, da je dober (ob nakupu je bil zelo drag) in da ga bom imela lahko še 15 let, samo v kratkem bo treba menjat "pumpo" - verjetno je to črpalka. Potem sem šla za nekaj dni od doma in stroj je "čivknil". Mož ni vedel, da naj bi bila samo črpalka in da bi mi naredil veselje, ga je postavil na stopnišče in kupil novega. Electroluxovega, polnga gumbov, razred A. Saj ne rečem, boben je tudi večji, ampak po 30 letih pranja sem navajena dati v stroj določeno količino cunj in pika. Ker "mu je že prodajalka vse razložila", je tudi navodila vrgel v smeti. Prvi obisk serviserja smo imeli zato, da smo dobili še ena navodila...Ko enkrat pritisneš na gumb, ni vrnitve. Pri prejšnjem sem lahko gumb zavrtela nazaj in včasih kaj dvakrat kuhala, tu pa ne gre, razen, če grem ponovno od začetka. Stari candy je končal pri nekom, ki si ni mogel kupiti novega. Menjal je črpalko in stroj "poje". Če bi šlo, bi svojega novega takoj zamenjala za prejšnjega. Res pa je, da ne prvi in ne drugi ne pereta brez gub - ha ha. ovčka
25. jun 2007 21:49
To se zgodi, če pustiš majhne in velike otroke same doma. riba-ribica
26. jun 2007 9:12
FOLK Ne delam nobene reklame z (MIELE),.Ampak vam POVEM izkušnje z GORENJEVIM PRALNIM STROJEM!!! In zdej ko mam ob miele pralni stroj! Kaj se če, z vami zdej kregat,če vam ne morem dopovedat in vas prepričat,da čez miele ga ni! Če ste pač mahnjeni na GORENJE!!!NE JOČITE POL TUKI,KAKE PROBLEME IMATE IN DA MORATE ČEZ 5 LET ŽE KUPIT NOVI STROJ ITD! Sam mam miele stroje že pet let,pa pere in suši vsak dan in še nkol nč,kot da sem ga danes kupo!Pa tud dokazano je bilo,da miele najbolj nežno opere perilo,program ročno pranje!!!To je bilo potrjeno v NEMČIJI!Sem v eni reviji prebral z gospodinjskimi aparati! Veliko užitkov vam želim ob uporabi pralnih strojev (GORENJE). (MIELE JE ZAKON)in pika!!! lp miele
26. jun 2007 10:07
Kdo pa pravi, da jokamo? Jaz ne jokam čez moj Gorenje, ker funkcionira kot urca. In če sebi jemlješ pravico, da zagovarjaš eno samo znamko, potem to pravico, lepo prosim, pusti tudi nam. Ki svoje poglede zagovarjamo malo bolj strpno od tebe. Jaz res nisem kriva, če še katera druga znmka dobro funkcionira, razen Miele. Tašča ima te stroje in ne odstopa od njih, jaz sem pač drugačnega kova. In kaj zdaj, je moja svakinja bedak, ker se ji samsung že sedem let ni pokvaril???
Gre se za načelo, ne za znamko, dragi moj Miele. S svojim načinom pa zbujaš revolt, pa ne zaradi znamke, ki jo zagovarjaš in jevsega spoštovanja vredna, pač pa zaradi načina, na katerega to počneš. Daj se malo skuliraj.
In, mimogrede, Gorenje je v tujini v zgornjem cenovnem razredu. Ni sicer Miele ali Bosch, ampak...
Sicer pa je to tako, kot da bi se preprirali, ali je boljši maserati ali lamborghini... oba sta hitra in dobra, izbira pa tudi stvar okusa.
Miele, boš zmogel to razumeti?
Ajde, lepo v miru nežno peri na svoj Miele in uživaj, pa ne se tako jezit na nas, telebanske gospodinje, ki poznamo še kaj drugega kot eno znamko. Ali pa si še tako mlad, da bodo z akceptiranjem drugačnih mnenj težave? Razlike naj ljudi združujejo, ne razdvajajo, pa čeprav gre za različna mnenja o tako nefilozofski zadevi, kot je pralni stroj.
Saj boš zmogel, kajneda? Pozdravček ti pošiljam, sončen, kot je lahko samo štajerski, Mamamia
mamamia
26. jun 2007 11:08
Mamamia! ela
26. jun 2007 13:42
Jaz imam pa Indesit, pa še celo pralno sušilnega, ki so baje mahnjeni na popravila, pa serviser še ni prestopil praga naše hiše v teh 4 letih. Tašča je imela Gorenje, pa ji je "žrl" nogavice. Sedaj ima Bosch in je zadovoljna. Doma smo imeli Gorenje, stroj je v redu pral ok. 10 let in bi verjetno še naprej, vendar potem je oče nekje v Nemčiji staknil nek star Miele, na vsak način ga je bilo treba uporabljati. In je res v redu pral, grd je sicer bil ko ... , je bil pa tih, da se je še centrifugo komaj slišalo. Vendar se mu je življenjska doba po 10 letih (na ne vem koliko podlage) iztekla. Zdaj ima mama tudi Indesit in je zadovoljna. Pa pravi, da ji je Miele preveč zmečkal perilo, zdaj ji pa skoraj likat ni treba. AtinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Široki rezanci z grahovim pestom
Hrustljav piščanec iz pečice