Pralni stroj

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

28. jun 2007 21:05

andrejka, mi imamo Whirpoolov ta ozek stroj, ki se polni od zgoraj, pa se obrati cntrifuge nastavljajo na roko. Vsaj nekja, a ne? rimljanka

natali  

član od: 26.6.2003

sporočila: 44

18. avg 2007 21:22

Midva sva nedolgo nazaj zamenjala pralni stroj. Iz Gorenjevega na Gorenjevega. Stari je odslužil svoje saj je delal več kot 25 let.. tako, da smo ga poslali v pokoj Sedaj sva kupila tega : http://www.gospodinjski-aparati.si/iskalnik/articles. Sva izredno zadovoljna. Vseeno pa mislim, da dobe kolikšne je dočakal stari stroj definitivno ne bo.. Že zaradi elektronike mislim tako, ker jo je vse preveč v aparatih... Upam pa da bo vsaj polovico toliko.. Natali

miele  

član od: 24.6.2007

sporočila: 207

19. avg 2007 20:35

jz pa prisegam samo za znamko in gospodinjske aparate (MIELE) MAM VSE DOMA OD (MIELE) SEM PROBAL VSE OSTALO,IN JE BLO VSE ZANČ! KO SEM PA KUPO TE APARATE.SEM SPOZNAL KAJ SO STROJI!! LP miele

pinka  

član od: 17.6.2004

sporočila: 929

19. avg 2007 21:20

Mi imamo Whirpool (zdaj 5 leto) in se mi zdi da preveč ropota in čas pranja je meni osebno zelo dolg. Za belo perilo s pred pranjem pere 2 uri 7 minut. Kako dolo, pa perejo vaši strojčki? Je tudi ogromno elektronike, če dam preveč praška, kar ne neha izpirata. Ja serviser, je bil pa še samo enkrat, trkam. In to zaradi ene počene zajle, pri centrifugiranju, ker jaz zelo rada dam malo stvari v pralni stroj in potem se je zajla pretrgala.

ksenjako  

član od: 10.10.2004

sporočila: 1086

19. avg 2007 22:08

mi smo imeli gorenjev pralni stroj 20 let in potem nam je prodajalec rekel da če hočemo sedaj kupiti približno enakega kot takrat (se pravi da bi delal okoli 20 let) je rekel da moramo vzeti miele. in smo zelo zadovoljni. Ksenija :) http://picasaweb.google.com/xency.k

škarpina  

član od: 3.11.2005

sporočila: 294

19. avg 2007 22:30

Naj še jaz dodam svoje skromno mnenje o mojem pralno-sušilnem stroju nezvenečega imena BRANDT in manj poznane blagovne znamke iz Francije, ki pa po svojih funkcijah in opravljenem pranju prekaša vse moje dosedanje pralne stroje od Gorenja, Zanussi do Indesita.

Pa ne kritiziram nobeno znamko in se popolnoma strinjam s tem, da pač vsak aparat ima svojo življensko dobo, svoje dobre in slabe strani,- večno ne traje nič in človek si izbere aparat po svoji želji, ki bo njemu najbolje odgovarjal. Pomembno je pred nakupom vedeti ali želimo pralno-sušilni stroj ali ločen pralni in sušilni stroj s sprednjim ali zgornjim polnjenjem, s programatorjem, ki je lahko elektronski ali mehanski, energijski razred z nizko porabo električne energije, število vrtljajev pri ožemanju, zelo dobrodošla je tudi zaščita pred izlivom vode. Predvsem pa se je dobro informirati o najbližjem serviserju v slučaju kvara na aparatu.

Moj malček, je meni v izredno pomoč predvsem pri pranju srajc, katere skoraj ni potrebno več likati. Ne delam nobene reklame, želim samo povedati, da tudi aparati manj znanih znamk odlično opravijo svoj namen.

Mimo grede še opomba glede zgoraj reklamiranega aparata s strani " miele": Lepo, da si tako navdušen nad  blagovno znamko Mielle, jaz nisem, ostalim pa prepustiva izbiro brez vsiljevanja po svojih željah. Vsem pa želim obilo kvalitetnega pranja v pralnih strojih katere koli blagovne znamke.

miele  

20. avg 2007 21:35

škarpina.kaj je pa bilo narobe z mieie,da nis bila zadovoljna z njim? ti stroji k jih zdej delajo,so tko izpopolnjeni in enostavni za upravljat!!da bi se v spanju lahko naštimal stroj za pranje ;) res me zanima vzrok? jz ga neb zamenju za noben drug stroj!! TO LAHKO REČEMO SAMO MI K JIH UPORABLJAMO!!! VELIKO SREČE VAM PA ŽELIM OB DRUGIH BLAGOVNIH ZNAMKAH LP miele

škarpina  

član od: 3.11.2005

sporočila: 294

20. avg 2007 22:29

" miele ", se strinjam, da so današnji stroji izpopolnjeni in enostavni z elektronsko nastavitvijo, vedno pa se tudi pri najboljši blagovni znamki najde izjema z napako in verjetno sem pač ravno jaz naletela na takšen pomivalni stroj, ki se je kar naprej kvaril. Morda mi bo pa v bodoče še kdaj padel v oči kakšen kuhinjski pripomoček od te znamke in ga bom želela imeti.     LP

miele  

20. avg 2007 22:56

ja res je danes ni nč popolno pač kako naletiš tko pač stvar deluje!! ja upam,da boste imeli več sreče prihodnjič,če se odločite za njega vse lepo vam želim lp miele

tjas  

član od: 15.4.2003

sporočila: 2437

30. sep 2007 16:05

andrejka je napisal/a:
Tudi jaz že nekaj let kupujem nov pralni stroj, pa se kar ne morem ločiti od starega. Je znamke Ocean in sploh ne vem, če ta znamka še obstaja, imam ga 13 let in opere čisto in hitro. Edini problem je, da slabo ožema, tako da moram kar 2x centrifugirati, da je vsaj za silo ožeto. V vseh teh letih serviserja še nismo videli, ker se stroj kar noče pokvariti :)))) Vseeno me zanimajo vaše izkušnje. Moj opere žehto pisanega perila v slabi uri, menda so novi stroji precej počasnejši - drži? V trgovinah me tudi debelo gledajo, ko jim razlagam, da bi rada sama nastavljala centrifugo in temperaturo, današnji stroji pa imajo vse to že vprogramirano :(

Samo informacija zate Andrejka:

Ocean hišni aparati še obstajajo. Kupiš jih kjer koli v italiji: http://www.ocean.it/

LP

tjas

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti