30. sep 2007 21:10
Jaz imam pralni in sušilni stroj, oba sta francoske znamke Brandt in z obema sem zelo zadovoljna. Oblačil, ki jih dobim iz sušilca skoraj ni potrebno likat. katra55
30. sep 2007 21:10
Jaz imam pralni in sušilni stroj, oba sta francoske znamke Brandt in z obema sem zelo zadovoljna. Oblačil, ki jih dobim iz sušilca skoraj ni potrebno likat. katra55
1. okt 2007 17:37
je kje kakšen program kjer bi lahko primerjala cene pralnih strojev med seboj, saj vemo da se cene za isti stroj med trgovinami razlikujejo. Hvala ariella
2. okt 2007 9:14
@ariella_3 Ja obstaja, in sicer www.ceneje.si Najprej si izbereš model, nato ga vtipkaš in pokaže ti zadetke razvrščene od cenejšega do dražjega in kje ga najdeš. Carpe diem! ally82
3. dec 2007 13:56
Da ne bom odpirala nove teme, bo treba zamenjat pralca, pa se ne morem odločit, a reskiram in kupim enega z vsem od a do ž in dam zanj 1000 in +€, ali tega aristona tip AVXL-140, kateri bo v akciji v intersparu za 299€. Kaj ste kaj v zadnjem letu kupovale in kako ste zadovoljne. Pa ne v stilu imamo 25 let starega rex-a in pere 100 na uro. Ker toliko ne bo zdržal noben sodobni stroj, pa še dobro, da ne, ker gre tehnologija hitro naprej. Lijana
3. dec 2007 15:42
Za pralni stroj ne bi nikoli dala 1000 evrov. Moj je bil okoli 600 (lahko bi dala manj, če pogledam nazaj) pa popolnoma dobro služi svojemu namenu. Ima 1000 in nekaj funkcij, ki jih ne uporabljam, je sicer pol elektronski, tako da programe izbiram z gumbom, največ ima 1200 vrtljajev, več jih ne rabim, ker še te dajem na 1000. Skratka, odvisno je kar od pralnega stroja hočeš in koliko si zbirčna oziroma hočeš bit "moderna". Se pa strinjam da ti 25 let noben danes kupljen stroj ne bo delal. Ne glede na firmo. Aja, kar mi je všeč pri mojem je to, da se centrifuge ne sliši skoraj nič. To mi je bolj pomembno kot ostalih 999 funkcij.
14. jan 2010 11:55
Sem zelo razočarana nad gorenjem saj sem v 15 letih zamenjala že dva pralna stroja ta zadnjega sem v 1 letu že štiri krat popravljala ta teden mi je spet mrknil odločila sem se za nakup zanussi zwh 6125 ali ga ima katera in kakšna je njegova glasnost saj moj gorenjev je bil zelooo glasen Lep pozdrav! metoda
14. jan 2010 20:08
Metoda, ne bi bila rada nesramna in res 15 let mine, kot bi mignil...ampak življenjska doba teh aparatov je 7 let. V tem času naj bi se stroj amortiziral. Seveda se nam po sedmih letih zdi, da smo jih ravnokar kupili. Govorim iz lastnih izkušenj, smo dobrih osem let v hiši, pa se mi zdi, kot bi bilo včeraj...Odvisno je tudi, kdo ti stroj popravlja. Kaj pa reklamacija na popravilo? minutka
14. jan 2010 20:17
Tudi sama razmišljam o nakupu pralnega stroja- prav tako kot galyka za 800-1000 € in sicer mi je ful favorit Hoover. Ga kdo ima in kako ste zadovoljni? Baje da zanj ni nikakršnih reklamacij-no če je to res pol bi dala tok za stroj. biba
15. jan 2010 10:23
Pozdravljeni Tud sam sem slišal za Hoover,da so baje zelu uredu stroji,da ni reklemacij za to znamko.Čeprav se lahk tud zgodi,da je kaka serija z napako.Od 800 do 1000 eur,že res dobiš dober stroj.Je pa zdej ena novost pri Miele.Sem zasledil v reklamah in na spletu (ne delam reklame).Na njihovi strani www.Miele.si,ali v BigBangu.Miele ima 2 leti garancije+8 let zaščite z Miele servisnim certifikatom.Tako da imaš 10 let garancije.Mislim da se kr splača.Pralni stroji so pa cenovno od 870 eur naprej.Mam pa pralni stroj 2 leti v uporabi,in 8 let sušilni stroj oba od Miele.Oba delujeta brezhibno.Pa jih ne šparam,ker sem gostinc,pa mam veliko pranja,svojih delovnih oblačil Lp Miele Miele
19. jan 2010 21:43
Ste že pogledal v revijo VIP, ki je že večkrat povzela nemške teste pralnih in sušilnih strojev. Ni vedno mogoče kupiti točno istega stroja pri nas, pa z Gorenjem so bolj "skopi" na testih, ampak načeloma pa velja, da Miele vedno izstopa po kvaliteti ( najboljše ocene), žal pa tudi po ceni, na splošno pa vem, da sta Candy in Ariston med kao slabšimi - ne izpolnjujejo vseh kriteijev za dobro oceno na testu. Tudi Bosh so dobri, pa Elektrolux.Na koncu je pa še sreča - kakšen stroj se veliko kvari, kakšen poceni ( BEKO) pa odlično dela več let. Sama nove gospodinjske stroje kupujem postopoma ( prve smo, ko smo šli v hišo, imeli še od poroke...) in to dosledno Miele. Dam malo več in sem bolj brez skrbi, zaenkrat se mi obnese in sem super zadovoljna z vsemi. anaboleynKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hačapuri - gruzijski kruh
Polnjene paprike