28. apr 2007 13:37
ežoj, lepe pametne ženske se ne skrivajo, pač pa so že oddane in jih čuvajo njihovi fantje/možje
Sicer bi se pa tudi tu gor gotovo kaka našla - navsezadnje, če bi se potrudili, bi iz večine nas lahko naredili lepotice - samo nekaterim se nam pač ne da s tem ukvarjat, hehe
Pa še izgovor mamo, da nam ni treba bit tiptop
Sploh je pa lepota zelo relativna, fant recimo ne pada na zrihtane ženske (na mojo srečo;), meni so tudi najbolj všeč fantje v kavbojkah... Tak da... (no, lepe postavice in lušnega obrazka se seveda ne braniva, hehe;)
Pa tudi na splošno se mi ni nikoli zdelo, da bi mela zaradi tega, ker se ne rihtam, (torej nisem ne urejena, ne miss) kakršnekoli težave pri moškem svetu - očitno tudi jaz padam na take, ki gledajo še kaj drugega, mogoče tisto nekaj neimenovanega, zaradi česar nikomur ni dolgčas, hehe...
Čeprav je hecno, tudi frajerji se včasih nalepijo pa prav na eno tako razčupano punco v strganih kavbojkah, čeprav majo zraven en kup super spedenanih deklic v minikah... Včasih se mi dobro zdi, večinoma pa mi je šlo to prav na živce... Včasih je pa prav komično... ko me recimo začne "osvajat" ene 10 let mlajši prodajalec v trgovini s pohištvom, kamor sva šla s fantom kupovat previjalno mizico, hehe - si rečeš, jah, dečko, si mal zamudu;) Torej tudi velik trebuh ne pomeni nujno nekega prehudega minusa pri fantih...
Veri