Izjave takšne in drugačne

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4746

24. apr 2007 18:49

Bravo mamamia

O misicah in globokoumnih odgovorih na globokoumna vprašanja pa bi jaz rekla le to, da me vse skupaj še največkrat spominja na en sejem tam nekje, kjer ima naša qqš SLO glavo. In vse to je en dober biznis.

Ognjič Sporočilo je spremenil(a) Ognjič dne 24. apr 2007 18:50:25

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15832

24. apr 2007 19:13

Vendelinino pisanje, tisto prvo, sem razumela tako, da otroci ne morejo izžarevat neke notranje lepote, kot odrasel človek, ki je dal nekaj skozi. To ti dajo torej izkušnje, ki si si jih pridobil. Otroci notranjost izžarevajo na drug način, so iskreni in igrivi in v glavnem pozitivni (čeprav poznam nekaj otrok, ki mi niso niti malo simpatični in si ne bi vedela kaj počet z njimi, če bi se morala z njimi ukvarjat).

Tako da se tako imenovana notranja lepota, o kateri smo tu debatirali, ne more primerjat s tistim, kar izžarevajo otroci.

Da bi pa misice pametno odgovarjale in zato nikamor prišle - nisem čisto prepričana. Prva, ki bo izustila kaj pametnega, bo samo bolj opazna, ker bo tako zelo drugačna. Nič nimam proti lepoticam, pametnim ali praznoglavim, navsezadnje se same odločajo za svoje javno izpostavljanje in posledično za morebiten posmeh oziroma vse, kar sodi zraven, vključno z našim debatiranjem o njih tukaj.

Mene pa pri raznih izborih za mis bolj moti nekaj drugega, tisto dogajanje v zakulisju...sem bila enkrat zraven in sem lahko dva dni opazovala in spremljala ... in nikdar več...kaj vso se nekatere, vključno s starši, pripravljeni narediti za en sam sprehod po odru...meni gre na bruhanje, to trgovanje z belim blagom...

Mamamia

mamamia

juicy  

član od: 21.4.2007

sporočila: 48

24. apr 2007 20:06

No, sem se zdaj spomnila, da sem ravno pred nekaj dnevi na radiu slišala eno našo mis, mislim, da ta zadnjo, ko je trdila, da notranja lepota ne šteje. juicy

proxima  

član od: 21.10.2003

sporočila: 2514

24. apr 2007 20:19

O notranji lepoti sploh ne bi razpravljala - skupaj s svojo zunanjo sestro, resnico, spodobnostjo in kontaktnimi lecami je skrita v oceh opazovalca. Ob izjavah misic se da pa vcasih od srca nasmejat, edini, ki se lahko kosa z njimi, je G.W. Bush. Navajam nekaj ljubkih: "Kajenje ubija, in ce te ubijejo, si izgubil pomemben del svojega zivljenja." Brooke Shields, igralka, v nastopu v okviru kampanje proti kajenju. "Berem mnogo casopisov, predvsem Zurnal, pa tudi druge casopise, kadar napisejo kaj o meni." Iris Mulej, miss, ki slovi po orjaskem IQ. "Miss Slovenije mora biti izobražena in splošno razgledana, da njena lepota v krogu intelektualcev ne zbledi." Brigita Suler, pevka. "Zadeva Depala vas je imela tolikšno politično konotacijo, da se mi ni zdelo odgovorno z njo obremenjevati kolegov, zato sem jo obravnavala sama." Tožilka Barbara Brezigar (izjava, vredna Iris Mulej, zato jo uvrscam med missice). Ce se kdo se kaksne spomni, se pa priporocamo :))

ena mš  

član od: 18.11.2006

sporočila: 1184

24. apr 2007 20:55

Težko je, če imaš zunanjo lepoto, imeti še notranjo. Zunanja lepota te pokvari in z njo znajo ljudje prav dobro manipulirati. Zunanjo opaziš takoj, notranja pa te prepriča po določenem času. Ne razumem kako morajo meriti notranjo lepoto na takmovanjih??? ham-njam

LENČA  

član od: 30.5.2006

sporočila: 354

24. apr 2007 22:31

Veste kaj, včasih se pa ljudje ne znajo izražat, pa so lahko zeloo lepi tako ali drugače. LENČA

Robida  

član od: 4.7.2004

sporočila: 780

24. apr 2007 22:40

Nekdo je enkrat rekel, da so lepe vse ženske, razen tistih, ki mislijo, da niso in tistih, ki mislijo, da so...... po moje je imel kar precej prav... lp, Robida

Atina  

član od: 29.11.2004

sporočila: 3792

25. apr 2007 0:09

juicy je napisal/a:
Lepo vas prosim, kakšen odgovor pa naj dajo na vprašanje, kako spremeniti svet na bolje?! Vsak je pameten toliko, kolikor mu koristi. juicy
No, s tem se strinjam. Na butasto vprašanje je težko pametno odgovoriti. Res ne vem, kaj bi bil pameten odgovor na tole vprašanje, pa da ne bi bil neka "fraza". Ima kdo kako idejo? Pa da vidimo. Atina

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

25. apr 2007 5:11

Začeti je treba pri sebi, jasno.
Če si prijazen do drugih danes, bodo oni danes prijazni do tebe, jutri pa morda do koga drugega.
Misel enega kitajskega misleca, včeraj videna na šolski tabli v učilnici, kjer se vsak dan pojavi ena prijazna misel. Ideja enega razreda pač, ki jo udejanjajo. Vsaj malo torej prispevajo k "spremeniti svet na bolje". Vsaj moje mnenje je tako.
rimljanka

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

25. apr 2007 7:00

Pa še jaz nekaj misli:

Misice in inteligenca: lepo vas prosim, one so svojo inteligenco pokazale že s tem, da so se prijavile za tekmovamje.

Tekmovanje za mis je žalitev človeške vrste, ženskih posebej.

Inteligenca in lepota: inteligenca je nekaj takega kot vsi drugi človeški potenciali: mora se trenirat, drugače od tega ni nič ( recimo za npr. atletiko so potrebne predispizicije vendar brez vadbe-treninga ni nič ). Majhna punčka je seveda lahko in lepa in inteligentna, vendar ( tudi zaradi  svoje inteligence ) hitro ugotovi da lepota zadošča in ne potrebuje inteligence. Lepi otroci ( in odrasli ) lažje gredo skozi življenje , in zato pri lepih ( vsaj pri večini ) krni inteligenca. " Manj lepe " se tudi tega zavedajo in zaradi tega vadijo svojo inteligenco ( za enak uspeh kot " ta lepe " ). Rezultat je tak svet kot je.

Vse rečeno, seveda velja tudi za moške.

Če bi bilo po moje, jaz bi razpisal " vsedržavno " tekmovanje za mis in mistera. Vse prijavljene ženske bi poslal na dolgoletni prevzgojni zapor, moške bi pa postrelil brez sojenja. 

ežoj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti