Izjave takšne in drugačne

frina  

član od: 8.5.2005

sporočila: 3472

25. apr 2007 7:47

Pred časom sem pri prijateljih srečala 6-letno deklico, ki jo poznam od malih nog. Urejena do popolnosti. Vendar sem kasneje gostiteljici omenila, da je deklica zoprn otrok. Menda se z mano strinjajo vsi, ki so imeli kdaj opravka z njo. Iz te izkušnje in tudi drugih, ne moremo trditi, da vsi otroci žarijo neko notranjo lepoto. Eni so sonček, drugi pa ko sončev mrk.

Omenjene Bernarde Marovt, ki je bila v času šolanja v Celju sicer dobro raščeno in poprečno dekle in ni žarela od ničesar, se spomnim iz novoletne oddaje TV Zagreb v letu po pridobitvi naslova. Nepozabni prizor: Frano Lasič poje pesem Volim te budalo mala, mislica pa se vsakič, ko se ji približa kamera, prisiljeno in izmumetničeno namehne in prizor je podoben reklami za zobno pasto. Popolnoma nesmipatična, brez notranjega žara. Osebno je zdaj ne poznam, vendar sem prepričana, da žar imaš, ali pa ga nimaš. In da se ga s slavo in bogastvom ne nalezeš.

Ta notranji žar pa ima omenjena Sofija Loren. ( Mamamia!) Ne vem, če je to italijanski temperament, ali pa je to neka danost.

Vse lepotice, ki prodajajo pogled na svoje telo in ga skušajo tržiti, me spominjajo na lepe vaze; imam premalo znanja,da bi ocenila njihovo trenutno vrednost, ocenim lahko samo, ali so mi všeč, ali pa ne. Vaza v prostoru me ne moti, z njo pa si ne želim pogovarjati.

Od vseh izjav, ki jih dajejo kandidatke za miss,  pa so mi najbolj všeč tiste, ko govorijo o ogromnih količinah čokolade in sladoleda in druge hrane, ki jo zmečejo vase. Pajade !

Frina

mai  

član od: 2.3.2007

sporočila: 447

25. apr 2007 7:57

Bravo Frina, strinjam se s tabo. Žar imaš, ali pa ne. In to ne glede na izkušnje, možganske vijuge in starost. Tega se ne da naučiti. Poznam kar nekaj mongoloidnih ljudi, ki sicer niso lepi po predpisih, so pa sončki, z veliko začetnico. Ker imajo tisto - nekaj! Moram povedat, da je prvi vtis sicer pomemben, pa vendar dam tudi tistim, ki me na prvi pogled ne pritegnejo, možnost. In verjemite - če bi poskusili, bi bili presenečeni. Ni važno, kako je darilo zavito, važno je, kaj je v njem!!!!!! jana Sporočilo je spremenil(a) mai dne 25. apr 2007 08:03:09 Sporočilo je spremenil(a) mai dne 25. apr 2007 08:03:36

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4746

25. apr 2007 7:59

proxima je napisal/a:
Ob izjavah misic se da pa vcasih od srca nasmejat, edini, ki se lahko kosa z njimi, je G.W. Bush. Ce se kdo se kaksne spomni, se pa priporocamo :))

Ognjič

Scorpy  

član od: 3.2.2006

sporočila: 335

25. apr 2007 8:31

ežoj, ti si pa našpičen Jaz bi samo še rada povedala, da se mi zdijo butaste misice kliše (čeprav je nekaj res takih, ampak ne moremo vseh metat v isti koš). Pa še Vendelinina izjava: sexy so možgani. 100% agree. I confess I"m a fool for men with a clever mind... je pela Tina Turner in drži :) Scorpy

helenag  

član od: 29.8.2006

sporočila: 210

25. apr 2007 10:58

Pozdravljeni! Taka zanimiva tema, da si ne morem kaj... Se podpišem pod marsikako izjavo: 1. Žar imaš ali ga pa nimaš; to je ena redkih satvari, ki je ni mogoče kupiti z denarjem, pa zato bolj opažejna in cenjena. 2. Niso vsi otroci sončni otroci, vendar je otrok običajno ogledalo svojega roditelja( žal kdaj na svojo škodo). Poznam oteroka, ki ima v očeh toliko gorja in žalosti, kolikor je njegova mama naredila neumnosti v življenju... 3. Možgani so sexy! Definitivno! Četudi je meni na moškem všeč tudi kak drug del telesa, npr.nos... 4. Nihče, ne moški ne ženka, ni lep, če ne izžareva vsaj enega čustvenega naboja, nikakor pa ne samo samovšečnosti in pohlepa. Misice se mi zdijo kot obcestni plakati; so idealno mesto za to, da zvemo, kak tip lepote je trenutno v modi..., me pa še nobena ni osvojila s kakim posebnim žarom. Rebeko Dremelj poznam osebno in za moje pojme je daleč od popolne lepotice (njen nosek ni tak kot pri kolumbijskih lepoticah...). Tisto, kar pri njej prepriča, je njena neizmerna življenska sla, ker te pretrese kot hurikan. Sicer pa, če se katera odloči za tak stil življenja, mora imeti res trdo kožo. Kot je zapisala mamamia, to je javno prikrita trgovina z belim blagom. Sicer pa, kdo sem jaz, da jih sodim... 5. Zase vem, da sem lepa, četudi imam skoraj dvakrat preveč kil! Ampak sem zadovoljna s svojim življenjem, običajno nasmejanado ušes, sorazmerno zdrava, in kar je največ vredno, dovolj stara in izkušena, da ne podlegam presojanju drugih, pač pa živim, kot mi paše. In kljub kilam veselo prebiram kulinariko in preizkušam novitete! Radi se imeje, pa bo svet vedno prave barve! helenag

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15832

25. apr 2007 11:11

Ja, wir sind rund und gesund...Sicer pa, a je že kdo videl tečnega debeluha? Med suhci jih je pa kar nekaj...

Malo heca ne škodi, kaj pravite, punce?

Mamamia

mamamia

Scorpy  

član od: 3.2.2006

sporočila: 335

25. apr 2007 11:16

mamamia, a teb je tud nos sexy?? +1 Scorpy

nasha  

član od: 30.12.2006

sporočila: 477

25. apr 2007 11:35

mamamia je napisal/a:

Ja, wir sind rund und gesund...Sicer pa, a je že kdo videl tečnega debeluha?

Malo heca ne škodi, kaj pravite, punce?

Mamamia

mamamia
Joj mamamia, moj mož je pri 115 kg tečka. Sicer ne vedno...amapak je tečka. nasha Sporočilo je spremenil(a) nasha dne 25. apr 2007 11:36:58

mai  

član od: 2.3.2007

sporočila: 447

25. apr 2007 11:44

Ah, Nasha, verjetno bi bil tečka tudi pri 80-ih kilcah. Kot vsi. Pa da ne bo pomote - ženske nismo nič boljše. Vsi imamo deževne in sončne dneve. Ne glede na kilograme. jana

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15832

25. apr 2007 11:45

Scorpi, nos je seveda tudi sexy. Ampak na prvem mestu so možgani.

Meni so lahko sexy, in to zelo, tudi prsti na rokah...za očmi te najprej pogledam...

Če pa ni smisla za humor, je vse to zaman....mamamia

mamamia

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti